skolan idag :)

hej! nu känner jag att jag vill skriva av mig.. taggad asså.. (Y)
okej, i helgen gjorde jag inte så himla mycket, lördags slappa jag bara, smsa och kolla tv och lite sånt, i söndags gick jag upp tidigt för jag skulle spela match i stenungssund klockan 11 -.- det tar typ en timma dit eller ngt, så det var samling kvart över nio.. och halva laget var typ sjuka så vi var inte alls många :o men vi spelade 4-4 iaf, det var bra gjort tycker jag :D igår gick jag upp vid sex, för bussen går lite senare nu! den går sju iat för tio i sju, det kanske låter tidigt men man vänjer sig :P aja, gick upp vid sex, plattade håret och fixa irodning mig, åy frukost med pappa, och gick ner till bussen, första lektionen var syslöjd, gjorde tre armband, orkade inte göra något annat.. =) efter det var det engelska, lunch, spanska och so, helt chill dag faktiskt! skulle egentligen ha träning imorron också, men jag är typ jätteförskyld och ont i halsen, plus att jag har jätteont i ryggen också ? :s jättekonstigt. :( så jag skippa träningen.
idag har också vart en grymt bra dag! tog bussen in på morronen då, träffade emma och signe i skolan, första lektionen var no i 2 timmar och 20 minuter :O det var inte kul.. sen var det engelska, men vi skulle ta klassfoto och sånt idag så vi hade inte den lektionen :) så tog vi kort och så, sen skulle jag och emma gå och äta, men det var äcklig mat så vi gick in tilll stan ist, emma köpte en macka på smörgåsspecialisten, och jag en dricka, sen gick vi tillbaka till skolan, och hade spanska, men jag fick gå lote tidigare eftersom jag är med i friends, och vi skulle också fotograferas, och sen hade vi ingen so så vi slutade ett, men det tog så lång tid att fotografreas så jag kom inte därifrån förrän tjugo i två.. men jag hann iaf med två bussen :) det var bra. sen på bussen satt jag och pratade med simon och jonatan, trevligt :) sen när alla typ hade gått av, så satt jag o pratade med rasmus, emil och simon! det var skojigt :)
hou, nu har jag skrivit av mig, så nu kan ni få lite bilder ist :)






jag och viggo :)






jag och julia ;)

förskyld :(

hejhej :) äntligen helg efter en låång första vecka i skolan :D det är verkligen jättejobbigt att gå upp 6 på morgonen :O har inte vant mig än asså -.- men gör väl det snart.
nu kollar jag på blackburn - arsenal, trevligt ;)
förlåt att jag inte bloggar så mycket, men jag orkar verkligen inte nu när skolan har börjat.. kanske ska lägga ner bloggen? :s ja/nej? alla svarar tycker jag.
ha det bra, puss

har inte skrivit på ett tag..

förlåt att  jag inte bloggat, men jag har inte hunnit plus att den jävla datan är sönder igen! :O jag hatar den, pappa fixa ju den liksom för typ 2 veckorsen? :OOO men jag ska spara till en ny data nu :) fast först ska jag ju spara till spanienresan i oktober! sen får jag börja spara till datan (Y)
aja, det är rätt härligt väder ute :) det är bättre än regn iaf :D ska nog gå ut lite sen.
idag är det match mot wargön hemma klockan 16.00, kom gärna och kolla dom som vill :)
och imorron börjar skolan :O sommarlovet har gått så himla fort :( men det ska bli roligt att träffa alla kompisar igen ;)
va ju och klippte mig i tisdags förra veckan, jag blev verkligen jättenöjd! slingade håret med ljusa slingor, för jag vill bli blond igen, sen klippte jag nästan 1dm, men det blev görbra tycker jag :D det får komma en bild lite senare :)
men nu ska jag gå ut lite tror jag :) ha det bra, puss

jobb :)

hejhej :) har vart med pappa på jobbet idag, därför jag inte bloggat. det var helt okej, men efter en del bilåkande och snickartjöt var man rätt trött :P plus att jag inte gått upp vid 6 på hela sommaren :P så det va rätt jobbigt..
ikväll är det fotbollsträning! och på söndag är det match hemma, men jag vet inte vilka det är emot :) sen på måndag börjar vi skolan igen :o sommarn har gått så himla fort :( men det ska bli kul att träffa kompisarna igen :D sen är det handbollsträning på måndag kväll! gör kul :D ha det bra :)

kommer inte på någon rubrik... :P

har inte så mycket att skriva idag, men imorron ska jag klippa mig och slinga håret blont, jag vill nämligen ha blont hår igen :) det kommer nog en bild imorron när jag kommer hem (Y)
pusshej


sorry

sorry att jag inte bloggat på ett tag, men har verkligen inte haft tid.. :(

passade min kusiner i torsdags till fredags, väldigt kul, not.. :P i lördags va therese här, och vi cykla till hindås, det är ungefär 2 mil dit och hem igen :) plus att jag va ute och sprang innan också (Y)
och idag har jag vart på ifk - helsingborg med therese :) det blev 0-0, men skit samma.
nu ska jag bråka lite mer med min korkade syster, hejdå

hamburgsund med dessa underbara tjejor!




















ni kanske får lite mer bilder sen :) men dagarna med er va underbara!
nu kommer mina kusiner, så ha det gött alla :)

regn, regn, och regn :(

blir bara¨så galet trött på regn! kan inte solen komma fram lite ? jag behöver lite mer bränna :o men kan ju inte komma till skolan typ vitast av alla.. :( aja, men har precis vart ute med viggo, gick ner och lämna pengar till jenny för mary kay produkterna, måste verkligen säga att dom är grymt bra :) testa dom.. ;d
åker ju till hamburgsund imorron, men ska försöka blogga lite mer sen, kommer antingen hem på tisdag eller onsdag, lovar att blogga direkt när jag kommer hem :) puss


bröderna karlsson (Y)

bion var faktiskt väldigt bra! jag hade inte trott det, men det va den faktiskt :) men jag orkar inte skriva så mycket, är så sjukt trött :s vet inte varför ? :/ aja men hadet hadet :)

bio ikväll :)

hejhej :) ska på bio ikväll med sofie, det blir bröderna karlsson :) hoppas den är bra xd
aja, har vart ute och sprungit idag, sköntskönt (: behövs ibland.. åker till hamburgsund på måndag till julia och lisa som åkte upp idag tror jag ? =) antingen till tisdag eller onsdag, får se. sen på toradag kommer klara och elin så då ska vi passa dom :) får väl hitta på något då kanske :) men ha det bra allihopa :) puss

tråkigt väder :(

det bara regnar och regnar :( får ingen chans att sola ju! :o det är dåligt..
aja, man kan kalla det svensk sommar iaf -.- TRÅKIG svensk sommar :'(

jag har iaf börjat läsa en ny bok som mamma köpte till mig i onsdags :) "vi har hemligheter i denna familj" heter den :) den är ganska bra, men jag har ju bara läst några sidor :P ska nog gå och läsa lite till snart :)




det är inte jag som hat tagit bilden :P hitta den på blåvitts hemsida :) http://www.ifkgoteborg.se/portal/page?_pageid=113,61309&_dad=portal&_schema=PORTAL
där finns lite snygga skrivbordsunderlägg på IFK :) gå in o kolla på allsvenskas bästa fotbollslag vetja :D
jag älskar IFK GÖTEBORG!

nu bli det kvälllen. :)



omgjord bild.. men den blev ganska bra :)
jag har inget att göra, det är därför jag bloggar så mycket ikväll.. :P vet inte va jag ska göra.. det ä så himla träkigt här.. finns verkligen INGENTING att göra -.-
men men, får väl hitta på nåt :)

har gjort efterrätt :)



blev chokladmousse :) gott det ser ut va? ;) det är inte jag som har tagit bilden, hitta den på google, men det ser ungeför ut så :)

hemma igen :)

tack för två underbara dagar med dig signe! du är bäst :)
yes, på måndag blir det hamburgsund med mamma, marie, julia och lisa :) ska va där antingen till på tisdag kväll eller onsdag :) det kommer bli roligt! sen på torsdag nästa vecka kommer två småkusiner och ska sva över här -.- jaja får väl göra det bästa av det..

tog typ inga bilder hos signe, så ni kan få en annan bild ist :)


SIGNE ÄR BÄST ! /signe

HEJSAN ! signe som sitter här och bloggar nu då, fast emelie sitter med mig, hon har kommit hit och nu ska vi snart gå ner och bada! har vart i stan idag, vi gjorde massa roliga saker, vi kollade på kläder, va med julia och julia och så gick vi i kyrkan ! roligt va? ;)
nu får ni en länk till en JÄTTE BRA BLOGG ! LÄS DEN !
dittleendesomguld.devote.se !
sjukt bra är den, alla måste kolla ! hehe ;)

vill bli brunare :(



ville bara säga att jag saknar mitt lag och handbollen väldigt, VÄLDIGT mycket :(

godmorgon :)

eller kanske inte godmorgon.. jag funderar på att gå ut och springa.. men jag orkar inte -.- kanske blir ikväll eller ngt ;)
börjar bli lite stolt, bloggar fan varje dag (Y) det är bra, hoppas det är många som läser min blogg nu också.. :) aja nu ska jag gå ut för det är ju fint väder ute! :D puss hej

ohjaaa :DD













så det får räcka ;) det blev iaf 3-1 till ifk, grymt bra gjort!

IFK Göteborg - Kalmar FF :D

hejhej! har väl inte gjort så mycket idag, va ute och gick med pappa och viggo förut i regnet -.- men det va gött när man kom in ;) jag och pappa ska på blåvitt - kalmar ikväll :D så himla kul! fast jag ska ju till blåvitt - helsinborg med therese den 15 augusti också ;D och sen kanske på blåvitt - åtvidaberg med laget i september också :D så det blir mycket fotboll nu, men det är bara kul! ;)
älskar blåvitt! :) <3

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0