@sjukhuset

Nej ingenting har hänt mig utan väntar bara på mammi för vi ska och handla sen. Trök en fredag som denna men sen ikväll ska vi hem till Therese och Sebastian så det gör inte så mycket ;)

Men imorgon blir det åka av! Ni får veta det lite senare ;)

@hälso

Tjenamors! Hoppas alla har en bra torsdagskväll, jag har i alla fall haft en grym kväll! Zumban var helt knökad så det var grym stämning och yogan var go som vanligt! Nu sitter jag utanför hälso efter en go dusch och väntar på mamma :) Haha det var rätt skönt att komma ut i friska luften kan jag säga ;) Det blir ganska varmt i salarna när man är myclet folk.. Nu ska jag i alla fall hem
och äta och sova!

Gutenburgo

Var ju i Göteborg igår eftermiddags och åt lite mat med Lisa, alltid lila trevligt att få prata med henne. Vi har inte träffats sen innan hon åkte till Cypern och det var i början av augusti..
Men i alla fall, när vi skulle åka hem köpte vi med lite fika från espresso house. När vi väl var i Alingsås satte vi oss vid GA våran gamla skola och bara tittade runt lite :) Mysigt var det!

Kom hem vid halv 10 någon gång och då gick jag raka vägen till sängen ;) Ikväll är det träning som gäller, zumba och yoga! Går till Therese efter skolan så vet inte hur uppdateringen kommer bli. Men jag hör av mig!

On my way

Är just nu påväg ner till bussen och kom på att jag inte bloggat sen i måndags.. Oups ;( Haha sen har grannarna kossor och den ena har precis fått en kalv, eller tidigt i somras kom den. Så dom står och kollar in mig, haha så söta!

I eftermiddags efter skolan ska jag ta tåget till götet och träffa min andra halva lisafisa!! Va hur längesen som helst jag träffa henne, hur fan har jag klarat mig? I alla fall så ska vi ha lite girlstalk, kan säga att det behövs nu!

Måndag

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på hela helgen men den har spenderats i soffan kan jag säga, haha har verkligen haft världens slapphelg. Har även vart ensam hemma mest av tiden, mamma har jobbat och pappa är i Prag. Så det ha vart riktigt gött, ibland behöver man vara själv. Men idag började skolan igen och det va en riktig mjukstart kan jag lugnt säga ;) Haha sovmorgon till 9, börja med lärande och utveckling, lunch, matte och sist historia. Slutade denna goa måndagen 13.20 som alla andra måndagar kommer se ut ;) Dock är tisdagen mycket värre. 08.00-16.00....

DÖDSTRÖTT

Är så sjukt trött så ögonen går verkligen i kors när kan sitter och skriver detta. I alla fall, skolan har vart bra idag, fick
våra scheman och ja, va ska man säga? Det verka la helt okej :) har i alla fall tre sovmorgnar så det tackar man för! Men vi hörs mer imorgon för jag dör när som helst.. Godnatt! :)

Freedag

Idag är det fredag och det ska bli så skönt med sovmorgon imorgon, tror jag talar för alla som börjat skolan.. Idag vet jag inte riktigt hur bloggningen blir. Efter skolan ska jag nämligen träffa Therese i stan, sen ska vi träna och efter träningen ska jag hem till Sofie för mamma jobbar kväll och pappa har åkt till Prag idag. Så vi får se men kanske slänger in ett inlägg någon gång under dagen!

Min outfit för idag!
Svarta jeans - vettefan vart dom är köpta.
Stickad tröja - Gina Tricot.
Smycken - Tomas Sabo.

Känner bara

Oooommmgggg va jag är sleteeen, bara efter två dagar i skolan och då är det inte ens riktiga dagar utan bara lära känna dagar typ. Haha hur fan ska jag klara tre hela år i skolan till? Herregud.

Dagen idag såg typ ut som igår, börja 9, sluta 1 helt okej.. Åkte hem och somnade direkt i min underbart sköna säng. Varför är det alltid så att när man INTE FÅR SOVA så är sängen så jäkla go, varm och skön men när man väl FÅR SOVA så är den som vilken säng som helst.. Så typiskt :(
Nu ska jag i alla fall sova för imorgon är det upp ännu tidigare, ska försöka hinna med 7bussen, hur fan ska detta gå..
Haha positivt inlägg!
Godnatt!!

MISS YOU MY OTHER HALF!

Tandborsten i högst hugg

Kul att jag är klar nu men det är en halvtimme kvar tills bussen går... Kunde ju sovit i minst en kvart till alltså! Haha smällen jag får ta.
Just nu sitter jag med tandborsten i munnen och väntar på att klockan ska blir kvar över så jag får gå, vill ju träffa klassen igen. Haha :(

Robinson

Checkar lite Robinson nu så jag hinner inte lägga upp bilden från Grenen idag, dessutom orkar jag inte heller.. Haha tar hårt på en när man går upp tidigt och är igång hela dagen ;) imorgon börjar jag 9 och slutar 2, denna veckan har vi typ bara "lär känna vecka" vilket är rätt gött. Man orkar ju faktiskt inte sitta i ett klassrum när man precis kommit tillbaka från sommarlov, am I right? :)

Jag säger godnatt redan nu så hörs vi imorgon. Nightynight! :)

Första dagen

Och den var faktiskt över mina förväntningar! Det var riktigt kul att få träffa klassen och köra känna dom lite, verkar vara en rätt bra klass ändå :) när vi hade slutat så hämtade Sofie mig och vi åkte in till stan för att kolla lite. Fick med mig lite småskit hem!

Nu hade jag tänkt gå ut och träna lite i vårat lilla hemmagym ;)

Jag är inte skapt för dessa morgnar...

Herregud va trött jag känner mig, det kliar i ögonen, jag gäspar hela tiden.. Men det är smällar man får ta när man inte gått upp såhär tidigt på hela sommarn. På något sätt tycker man ju att man borde vara pigg nu, dels för att man har haft sovmorgon varje dag hela sommarn och för att det är något nytt man ska till, då borde man ju va förväntansfull och glad. Men jag känner bara blää....

Svenska hollywoodfruar

Haha de måste vara det mest patetiska programmet? Men shit va kul det är att sitta och komma på de här blinda patetiska bruttorna!
Det var riktigt gött att få träna idag, tänka på något annat än skolan imorgon. Solade även lite också, det va härligt! :)

Imorgon börjar skolan som sagt och ja, även om det inte märks så är jag rätt taggad till det, i alla fall att träffa klassen men tanken på att gå upp tidigt dödar mig :( Men det är bara att gilla läget liksom! Nu ska jag försöka sova, är faktiskt rätt trött trots allt..

Skagen - dag 3

 
Tredje dagen när vi hade checkat ut frpn motellet åkte vi mot Fredrikshavn där båten skulle gå hemåt, vi hade lite tid att döda så vi la oss på en jättefin strand som man kunde köra bil på. sjukt coolt ;) Haha, men i alla fall, för att bilarna inte skulle köra på oss medans vi låg och solade så hittade vi en stranddyna som låg lite ovanför stranden. Som ni ser på bilderna. Hur gött som helst och det va alldeles vindstilla där så vi stektes varkligen ;) Vi badade inte för det var verkligen svinkallt.... :/
Det var mina dagar i Skagen! Imorgon kommer antagligen bilder från Grenen upp!

Hej på er!

Imorse satte jag klockan på 7 för att kunna bli trött till ikväll men ändå somnade jag om och sov till 9. Haha hopplöst :( Idag har jag bara vart ute led Viggo och så, tagit det lugnt. Ikväll ska jag träna så jag får lite annat att tänka på än skolan imorgon.. Åhåh jag vill inte :(

Skagen - dag 2

Örnarnas nationalpark
 
 
North sea aquraium Hirtshals
 
 
 
Jensens Biffhouse
 
 
Det hör var det vi gjorde andra dagen i Skagen. Förutom att vi gick ut på Grenen också, men bilder från det kommer någon annan dag!
Vi var alltså på ett såkallat Örnreservat där dom tränar falkar och örnar, bland annat har dom världens största örn där, kommer inte ihåg vad den kallas men den är från Sibirien i alla fall! Sen var det lite pilgrimsfalkar och havsörnar och de vanligaste typ. Kan i alla fall lugnt säga att det var hur coolt som helst!
Efter örn uppvisningen åkte vi till North sea aquarium som låg i Hirtshals. Det var väldigt svårt att ta kort där inne för det var så mörkt, men bilderna här uppe var de som blev bäst. På kvällen gick vi ner till stan och åt på Jensens! Mums ;)

En decimeter kortare och även lite mörkare..

Men ack så snyggt det blev! Är verkligen supernöjd :D Hon tog en decimeter ungefär och det va riktigt skönt att få bort allt slitet hår kan jag lugnt säga :) Det var även kul att få lite förändring i håret, har ju vart jätteblond det senaste så nu tog jag mig i kragen och chansade! Dock är det inte jättemörkt men det syns :) Sen slingade jag bara håret så det finns lite ljust kvar! Man vill ju leva upp till sin hårfärg liksom ;)

Tog en sväng in på Gina Tricot innan och hittade en grymt snygg stickad tröja, 149 :- rena fyndet!! Så nu är jag väl förbered för att börja skolan på onsdag :D

Hola amigos!

Ber verkligen om ursäkt för den kassa uppdateringen! Men denna helgen va ju den sista innan skolan börjar. De flesta börjar ju idag men jag har turen att börja på onsdag istället ;) Haha. Nä men alströmer börjar tydligen två dagar efter alla andra så det är gött!

Idag ska jag in till frissan och klippa mig och slinga håret. Vet inte riktig hur jag vill ha det så det får blir en surprise!!

Skagen - dag 1

Båten gick från Göteborgs hamn 09.00, vi var i Fredrikshavn vid halv 1 cirka. Då åkte vi till Skagen och motellet där vi skulle bo. Det var väldigt fint och vädret var på topp! Vi packade upp och fixade till oss lite för att sen gå ner till stranden, men när vi kom ut var det molnigt. Men vi gick i alla fall :) Var där ett tag och sen gick vi hem!
Vi bestämde oss för att åka till ett ställe som kallades Grenen, det visade sig att det var en lång sandstrand som såg ut som ett stort C nästan, Vi gick inte ut på stranden den dagen men det gjorde vi andra dagen så bilder från det får ni se när dag 2 dyker upp! 
 
Påväg hem fick vi syn på en fyr man kunde gå upp i, och självklart gjorde vi det! Det var riktigt jobbigt men värt varenda trappsteg eftersom det blev fina bilder!
 
På kvällen gick vi ut och åt på en jättefin resturang som hette "Jakobs" Mums säger jag bara! Herreguuuud va gott det var, precis min sort av mat ;) Haha.
Till förrätt beställde vi in varsin macka med mozarella och tomat&vitlöks hackad sallad på. Till varmrätt blev det oxfilè med potatis och bearneaisesås och lite grönsaker!
 
 

Danmark - skagen

Såja, nu är vi i Göteborg och inväntar båten som går klockan 9. Lång väntan men med musik i öronen så är det helt okej :) Kommer inte att blogga de här dagarna, kommer stänga av mobilen helt för nu är det semester och ingen Facebook, sms eller instagram! Så vi hörs på onsdag eller torsdag :D

Marstrand

Är just nu på Marstrand och har det gött! Har även badat från båten och fått stora skrapsår :( men det får gå när det är så gött väder :D

Oh sunny day

Godkväll :) idag blir det en ganska tidig kväll för min del. Det är nämligen så att vi ska åka till torslanda imorgon, vi ska ut med morfars stora båt i havet med min morbror och hans fru, Therese och Sebastian! Hoppas på riktigt fint väder så man får lite söta fräknar på näsan ;) förresten hade jag det rätt gött på bryggan idag, hela stranden för mig själv. Dock är den inte så stor men den är mysig ändå :)

Tar med mig kameran imorgon så det kommer komma upp bilder så småning om! Godnatt!

Schteeek

Hallå eller! Hoppas ni har det lika gött i solen som jag har det :) ligger på bryggan på våran lilla strand och solar som sagt. Kul att solen äntligen vågar visa sig lite...

SVERIGEEEE

Fyfan va gött! Sverige är i OS-final, kan ni fatta? OS-FINAL!!! :DDD
 
Hej på er. Hoppas ni haft en bra dag!
Jag vaknade upp vid 10 tiden utav en fiskmås som satt på balkongen precis utanför sovrummet, verkligen jättekul. Haha! Gick i alla fall upp och fixa lite frukost, ringde mamma och pratade lite. Man inser faktiskt hur mycket man saknar sina föräldrar när man inte bor hemma.. Hon kom till mig vid 1 ungefär, hon hade cyklat in själv.... Så vi cyklade in till stan och åt lunch eftersom jag inte hade så mycket hemma.. ;) Vi skildes åt och hon cyklade hemåt, sen tog jag bussen hem till Ödenäs vid 4. Riktigt skönt att komma hem faktiskt. :) Sen dess har jag ätit lite och kollat handboll, asså herreguuuud, kan inte fatta att sverige är i os-final! :DDD AAAH.
 
Här kommer några bilder som ni inte fått se.
Den sista bilden är en parfym från The body shop som luktar så grymt gott! Som ni ser på flaskan så luktar den jordgubb, mmmmmh...
 

shopping

Hej på er!
Idag har jag varit en sväng i stan, kollat runt lite bara. Fick med mig en ny vit bandeu och en skitsnygg slapp mörkblå tröja från gina tricot, en duschkräm från body shop som luktar vattenmelon, supergott, och lite småsaker från village till mitt rum, har ju gjort om det lite, fått in lite nya möbler och så, så det här passar jättebra! Nu har jag precis ätit lite melon och sitter och solar, herregud va varmt det är idag... Man får ju passa på ;)
 

boy, you`re special...

Godmorgon på er! Sitter i lägenheten ovh äter lite frukost, hur gott som helst.
Idag ska jag träffa en kille som ville köpa min gamla digitalkamera så jag kommer äntligen få lite cash ;) Haha.. Sen ikväll ska jag träna, och mellan det har jag ingen aning om vad jag ska göra kanske gå ut lite eftersom det är så fint väder! Men först ska jag äta upp min frukost och kolla klart på Desperates houswifes!
 
 
 

Go dag!

Har haft en riktigt go dag tillsammans med Therese och Lisa idag! Lisa kom hit vid 1 typ, vi satt bara och snackade om allt mellan himmel och jord. Spelade lite kort och lyssnade på musik!
Therese kom hit och hämtade mig vid 4, då åkte lisa hem. Så vi åkte till Cyrano och köpte pizza, åkte till lövekulle och satte oss på en klippa i solen vid vattnet, hur gött som helst! Pratade lite och bara mös. Vid 7 åkte vi och kollade på de fina husen som ligger där, herreguud säger jag bara! :o Hur fina som helst. Sen åkte vi hem hit och kollade Solsidan och nu åkte hon precis. Har vart en mysig dag ♥
 
Inatt åker min kära vän Lisa till Cypern i en vecka. När hon kommer hem den 13 åker jag iväg i 3 dagar, hur fan ska jag klara mig utan min andra halva? :'(
 

Har det gött!

Uppdaterar mer när jag kommer hem :)

Bloggpaus i en vecka cirka..

Hallå! Tog en liten bloggpaus men glömde slinka in här och berätta det, haha..
Den senaste veckan har jag inte haft något speciellt för mig, bara tagit det lugnt och tränat! Men ni blir det ändring på det. Det är nämligen så att min syster Sofie och hennes pojkvän Kalle har åkt till spanien idag, så jag har bosatt mig i deras lägenhet här i Alingsås, kommer bli riktigt skönt med tanka på den långa vägen jag brukar åka för att komma in hit. Så nu kommer jag bo lite lyx, enlig mig i alla fall! ;)
 
Min dag idag då!
Vaknade vid 11, åt lite frukost och gick ut med Viggo. När jag kom hem igen fixade jag mig lite, packade och sen vid 3 åkte jag och mamma in hit och lämnade väskan, sen träffade jag Emma och Mathilda som jag inte träffat på hela sommaren :o Skojar inte, va med dom senast när skolan slutade.. Vi gick till Stures och bowlade, hihi jag vann :D Sen gick vi till Alingthai och käkade, snackade om allt mellan himmel och jord och det var riktigt roligt att träffa dom igen! :D Insåg verkligen hur mycket jag saknat dom.. :(
Cyklade hem och nu sitter jag alldeles ensam.. Men det är rätt skönt att vara ensam, speciellt när man är med personer hela tiden.
 
Inatt ska jag sova alldeles ensam för första gången i hela mitt liv, het sjukt, kommer jag verkligen klara detta? Får väl ringa min andra syster i så fall ;) Haha, nä men det ska nog fixa sig! :)
 

Bloggpaus i en vecka cirka..

Hallå! Tog en liten bloggpaus men glömde slinka in här och berätta det, haha..
Den senaste veckan har jag inte haft något speciellt för mig, bara tagit det lugnt och tränat! Men ni blir det ändring på det. Det är nämligen så att min syster Sofie och hennes pojkvän Kalle har åkt till spanien idag, så jag har bosatt mig i deras lägenhet här i Alingsås, kommer bli riktigt skönt med tanka på den långa vägen jag brukar åka för att komma in hit. Så nu kommer jag bo lite lyx, enlig mig i alla fall! ;)
 
Min dag idag då!
Vaknade vid 11, åt lite frukost och gick ut med Viggo. När jag kom hem igen fixade jag mig lite, packade och sen vid 3 åkte jag och mamma in hit och lämnade väskan, sen träffade jag Emma och Mathilda som jag inte träffat på hela sommaren :o Skojar inte, va med dom senast när skolan slutade.. Vi gick till Stures och bowlade, hihi jag vann :D Sen gick vi till Alingthai och käkade, snackade om allt mellan himmel och jord och det var riktigt roligt att träffa dom igen! :D Insåg verkligen hur mycket jag saknat dom.. :(
Cyklade hem och nu sitter jag alldeles ensam.. Men det är rätt skönt att vara ensam, speciellt när man är med personer hela tiden.
 
Inatt ska jag sova alldeles ensam för första gången i hela mitt liv, het sjukt, kommer jag verkligen klara detta? Får väl ringa min andra syster i så fall ;) Haha, nä men det ska nog fixa sig! :)
 

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0