Kamerastativ

Hej på er!
Idag har jag införskaffat mig ett stativ till min kamera, för ynka 50 kronor. Haha då undrar ni säkert vart jag gjorde detta fynd? Jo, jag har blivit medlem på en sida på Facebook som heter "Alingsås köp byt & sälj, en jättebra sida där man kan lägga ut olika annonser på det man vill sälja. Det bästa är att allting är billigt men ändå bra saker! Här är länken! → http://www.facebook.com/index.php?lh=b4ca99a6622a5d5f263c6bee06a61944&eu=eQsC0mN95TX_-yQ1R6SPFQ#!/groups/atervinning/
 
Har ju varit världens sommarens sämsta väder idag också, rätt sjukt att vädret kan ändras från stekande sol till ösande regn på bara en natt. -.- Så min dag har spenderats i soffan och framför datorn och blocket, har nämligen en grymt bra idè till mitt rum! Men det får ni inte veta nu ;)
 

Tidig idag

Godmorgon på er! Idag är jag uppe tidigt för jag ska in till Alingsås och fixa en grej snabbt, va det är får ni veta sedan ;)

@Holsaraöarna

Bättrar på brännan lite!

Mmmmmm så gött!

Ligger ute på en ö och steker nu! SÅ JÄVLA GÖTT. Det bästa som finns seriöst. Idag ska jag pressa som bara den kan ju vara den enda dagen med grym sol... Eller just det, imorgon skulle va fint också!

Falkenberg 2012

 
 
 

Det var några bilder ifrån Falkenberg, de andra kanske kommer upp någon anna dag! Nu ska vi förhoppningsvis ut med båten om pappa får ordning på kärran :)
 

On my way home

Godkväll på er. Hoppas ni haft en lika bra och solig dag som jag haft! Solat, badat i havet, ätit god mat. Ah, kan man ha det bättre? ;) Imorgon ska vi förhoppningsvis ut med båten för första gången i sommar, äntligen säger jag bara! :o

Falkenberg!

Godmorgon allihopa! Hoppas ni sovit gött :) sorry för kass uppdatering förresten, men har haft det rätt knökat med aktiviteter i helgen! Idag ska jag och min familj åka till Falkenberg till morbror och hans fru, hoppas på fint väder så vi kan gå ner till havet! Vi får se om jag bloggar mer idag :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_500e4c449606ee1539000733.jpg" class="image">

@lisas

FRUKOOOOOST!

Svar till anonym.

Det var en viss anonym som skrev en kommentar till mitt festinlägg, som jag skrev någong gång förra veckan. "Jag har tappat respekten för dig helt" Mitt svar till dig din fega jävel är såhär:
 
Jag bryr mig faktiskt inte ett piss om din respekt för mig, jag gör vad jag vill med mitt liv? Och har du tappat respekten för mig bara för att jag drack så är du fan rubbad. Jag måste också få leva mitt liv, testa nya saker, vara lite vild för en gång skull, men jag gör det på mitt sätt, okej? Haha, jag vettefan om jag ska skratta eller gråta, skratta för att du ens tar dig tiden till att kommentera, eller gråta för att du är så patetisk. Sen tycker jag du är grymt feg som kommenterar anonymt, vet ju inte ens om du är en kompis eller bara något som följer min blogg? Hur vet jag då hur jag ska svara på detta? Jag har ju dock mina aningar om vem det kan va, men det behöver jag ju inte ta upp här.
Så mitt svar till dig är, om du nu tappat respekten till mig helt så tycker jag du ska säga det till mig, face to face eller i allafall skriva vem du är så kan vi reda ut det här.
 
Hoppas att alla ni har ett bra sommarlov i allafall! :D
 
 
 

Grillning med syster!

Sitter just nu vid grillen och grillar lite kycklingspett! Eller jag och jag, det är Sofie.. Snart kommer Kalle så då ska vi äntligen äta! Svälter typ här :( Ahja, idag har jag i alla fall vart med Sofie på hennes jobb, kul va det! imorgon ska jag träffa Lisa och åka till Göteborg, trevligt ska det blir! :)

Handboll

Sitter just nu och kollar på handboll. Sverige-Serbien! Lite förberedelse inför os som börjar om 8 dagar :) TAGGA! Idag har jag och pappa varit inne och handlat lite mat, skönt att komma hemifrån lite. Imorgon ska jag upp med tuppen och jobba med sofie! Kommer bli riktigt kul faktiskt :) sen följer jag med henne hem efter, spenderar kvällen hos dom!

00.26

Natti min fina läsare, få som ni är men ändå värdefulla! Ska jag blir poet kanske? ;) Hoppas att dagen imorgon bjuder på sol och värme, hade ju vart lite gött asså.. Resultatet på mina muffins idag!

sol?

Äntligen är solen här! Därför tänkte jag ta en liten runda med kameran. :)
 

Zumba

Har precis kommit hem från Alingsås. Idag stog zumba på träningsschemat! Alltid lika underbart :) Ja, hörni, har faktiskt inte så mycket mer att skriva om, händer verkligen ingenting i mitt liv just nu. Står helt stilla, och det blir ju inte bättre av att vädret är piss heller -.-
Ahja, bara att hoppas det blir bättre. Nu ska jag in och duscha av mig!
 

Våran nya granne! ;)

 

Visst är den lilla kalven söt? Dog typ första gången jag såg den, åååh!

Fotogalen

My good, har blivit helt fotogalen att jag inte går någontstans utan min älskade kamera! ;) Ärligt talat så har det inte inte hänt något spännande det senaste så jag bjuder på lite bilder från det senaste dagarna istället! :) Förresten, jag och min andra hälft, min iphone firar 1 år tillsammans idag. Den har aldrig varit inne på service eller lagning så jag är stolt! :) ♥
 

Fotogalen

My good, har blivit helt fotogalen att jag inte går någontstans utan min älskade kamera! ;) Ärligt talat så har det inte inte hänt något spännande det senaste så jag bjuder på lite bilder från det senaste dagarna istället! :) Förresten, jag och min andra hälft, min iphone firar 1 år tillsammans idag. Den har aldrig varit inne på service eller lagning så jag är stolt! :) ♥
 

Fotografering

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gött, det har jag gjort i alla fall :) Idag är det den 14 juli och jag har fortfarande inte hunnit bada i sjön en endaste gång denna sommar. Badade såklart innan sommarlovet men det gills ju inte! Jag undrar bara, vart fan är sommaren? :( det är ju nu man ska åka ut med båten, bada, tälta, grilla, umgås med kompisar, titta på den vackra solnedgången.. :/ Ahja, nu hade jag tänkt fixa iordning mig litegrann och kanske ta moppen bort till sjön och ta lite fina kort!

Trötter

Igår sov jag nästan hela dagen pga min diabetes, fick lite problem så jag va inne på sjukhuset en sväng. Allt började i onsdags natt så jag va tvungen att springa upp ur sängen och ut ut stugan för att kräkas, det gjorde jag 3 gånger innan jag ringde mamma. Hon kom och hämta mig vid 9 på morgonen, vi åkte hem jag tog ett långt varmt bad och fixade allt med pumpen (den som ger mig insulin) insulin måste jag ha för att må bra. Vi mätte en sak som kallas för ketoner, det är hur surt blodet är. Jag hade alldeles för mycket ketoner i blodet, då bestämde mamma och pappa sig för att åka in med mig till akuten. Eftersom mamma jobbar där slapp vi sitta och vänta så istället tog hon in mig och jag fick lägga mig på en säng. Det kom några doktorer och sjuksköterskor som körde in mig på ett akutrum, de tog massa blodprov, jag är helt sönderstucken i armvecken nästan. De tog ett i handleden som gjorde fruktansvärt ont, jag fick 3 liter vätska genom ett dropp. Efter en stund fick jag något som liknade ett migränanfall sa doktorn, spydde, hade yrsel och det kändes som att huvudet skulle sprängas. Det va något utav det värsta jag vart med om. Trodde jag skulle dö. ^^ sen kom mamma och körde in mig i ett annat rum där jag kunde ligga lite mer avskilt från allt annat. Där somnade jag direkt. Låg och småslumrade till och från och genom allt hör jag thereses röst, åh va glad jag blev då. Då kunde jag äntligen fokusera på något annat ön diabetesen ett tag. Berätta allt som hade hänt och att jag fått en systemkamera, ah ni anar inte. Vet inte hur länge jag låg och sov sen men sköterskorna kom och tog lite mer prover och gick sen.. Ah, va nog rätt borta där. Vid 3(jag kom in vid halv 12) fick jag ett anfall till, skulle gå på toaletten innan mamma skulle fylla på droppet igen, allt svartnade för ögonen och kg kände mig svimfärdig, den äckligaste känslan. Fick så otroligt ont i huvudet igen, kräktes och jag vet inte va som hände. Men antagligen något slags migränanfall igen. Mamma ledde mig till sängen och la en blöt handduk över huvudet, så skönt va det. Jag fick åka hem igen vid 5, direkt när vi kom hem la jag mig i min säng och somnade. Sov till 8 på kvällen. Så ja, jag va lite trött igår.... Det va allt som hände! hoppas ni orkar läsa allt.

Systemkamera 7 juli 2012

Blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Onsdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, därför jag inte bloggat. Men allt slutade bra och alla mår bra så det är bara att försöka repa sig!
 
I onsdags innan pappa skjutsade mig till Olivia där hon och Lisa var så åkte vi in en sväng till göteborg och net on net, gick runt och kollade lite för pappa skulle fixa ny antenn så att alla tvappareterna ska funka bättre. Jag fick även med mig en systemkamera hem! Canon EOS 1100D, ett medföljande objektiv, EFS 18-55mm, en jättebra väska som är till för Canon, och ett 16 GB minneskort. Superglad och nöjd verkligen! :D
Ska ut och ta lite kort nu hade jag tänkt, behöver lite frisk luft känner jag.. Men ja, så jag lägger upp några bilder sen, om det blir några bra vill säga... ;)
 
 

FEST

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_4ffdc211ddf2b341bb0005d7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_4ffdc211ddf2b341ba0005af.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_4ffdc216e087c319490005cc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_4ffdc2449606ee15fe0005b5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_4ffdc24bddf2b341bc000598.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_4ffdc24ee087c31955000562.jpg" class="image">

Lycklig!

Livet så är jäkla bra just nu! Har fått reda på min klass till gymnasiet, verkar va en rätt bra klass! Träningen flyter på, har världens bästa vänner och familj, det är fest imorgon. Livet rullar på! :D Hur gött som helst!
 
I allafall, träningen gick super och det va grymt kul att få dansa lite! Efter det var det yoga och jag lovar er, det är svårt att komma ner i varv efter ett danspass.. Men jag lyckades i allafall :)
Imorgon ska jag och pappa till net on net, vi skulle kolla lite på någon kabel som gör att tvn går bättre inne mitt rum, just nu är den helt cp. Sen ska jag kolla lite på en systemkamera jag hittat, om jag har tur får jag med den hem, men annars får det vänta! Sen på kvällen ska jag in till stan och träffa Lisa och Olivia, sen blir det lite fest. Kommer bli en riktigt bra dag/kväll! :D
 

Film

Hello! Idag ska jag bara ta det lugnt, slappa, kolla film. Vid halv 5 åker jag in till stan och tränar. Sh'bam och yoga blir det idag. Har rätt go träningsverk sen challenge igår också. Haha men det är bara gött!

Can't sleep..

Godnatt på er. Ville bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever! Och bloggappen funkar igen!! Lycklig :D och på onsdag ska jag antagligen träffa Lisa och Olivia, hur grymt?! SUPER! :D Nej, nu ska jag ta och sova lite tror jag.. Klockan är ju förfan 2? :o oups.. Längesen jag kolla på klockan senast...

Gött!

Känns gött att ha hela veckan planerad nu då!

@alingsås

Hej på er!
Hoppas ni mår bra och haft lika fullt upp som jag de senaste dagarna. Eller kanske inte fullt upp, men har varken haft tiden eller orken till att blogga, men nu ska jag berätta för er vad jag haft för mig!
 
I onsdags jobbade jag som vanligt från 9-1, kom hem och bara tog det lugnt, vid 5 åkte jag och pappa in till alingsås för att gå på handledarkurs, satt där inne i värmen i lite mer än 3 timmar. Från halv 6 till 9... Kul när det var jättefint väder ute också vidare -.- Men vi fick bra information och nu är även jag lite smartare när det gäller bilkörning ;)
 
I torsdags jobbade jag från 9-1, kom hem lite efter 1 och bytte om till bikini och smörjde in mig med sollotion, tog en filt och lite glass och gick ut och la mig på gräsmattan i solen, hur gött som helst :D Vid halv 5 tog jag bussen in till alingsås och tränade zumba med Therese, lika kul som alltid! :) Åkte hem och duschade, åt och kollade på starten av Ernst sommar, åååh sommarkänsla!!! ;)
 
I fredags var då min sista dag på jobbet, (skönt...) frågade om jag fick sluta vid 12 istället för jag jobbat över så många andra dagar, och självklart fick jag det ;) Haha fjäskis... Kom i allafall hem och tog det lite lugnt, klarade mig precis från regnet när jag åkte moppen hem.. Börja spöregna när jag kom hem :( Gjorde lite mat och drog mig inåt stan för att träna med Therese. Challenge blev det! Alltid lika gött på en fredag :) Efter träningen duschade vi där och sen åkte jag hem till Sofie, vi åt gott och kolla film och pratade. Somnade vid 1 och nu sitter jag här alldeles ensam för sofie har åkt till jobbet.. :/ Men hon slutar 1 så det är lugnt :)
Nu hade jag tänkt knalla bort till hälsostudion och hämta min cykel och ställa den på terminalen. Hoppas det inte börjar regna!
 

liveit.se

Hallå eller. Hoppas ni har det bra nu när solen äntligen vågat sig kika fram! :) Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och sen kolla runt lite på liveit.se för att se om jag kan hitta något som vi kan göra i sommar, när alla fått semester! Ingen som har något tips? :)
 

NEW IN

 
Eurosko - 149:- - rea
 
Lindex - 149:- - rea
 
 
Lindex - 79:-
 
 
Väskan - 300:-
 
 
Gina tricot - 79:-
+ Vitt baslinne, gina tricot - 99:-
Trosor, cubus - 19:-/styck
 
 
Godnatt från en gglad och pank tjej!
 
 
 
 
 

Lack

Åh, blir så lack när inte iphonen funkar som jag vill. Nu har tydligen nätet hakat upp sig, så jag kan varken skicka sms, kolla fb, eller instgram, eller göra någonting -.- Står tyå ingen service hela tiden.
Imorgon jobbar jag i allafall till 1, efter det ska jag in och möta sofie på stan, så ska vi kolla runt lite och fika och så, lite sisters time ;) Kommer bli mysigt, hoppas det inte regnar bara!
 

Sundays means chill.

Idag är det söndag och betyder lugn dag. Eller rättare sagt, "vilodagen" haha och det utnyttjar ju jag.. Det ska man ju!
Har bara suttit och kollat tv från det att jag vaknade, helt okej faktiskt. Ska ju jobba imorgon och då är det sista veckan..Ska bli skönt men ändå lite sorgligt :/
 
Sitter i allafall och lyssnar på lite go musik nu, och funderar på att baka någonting. Var rätt längesen jag gjorde det.. Så så får det nog bli!
 

Lite bilder från i fredags!
 

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0