skolan idag :)

hej! nu känner jag att jag vill skriva av mig.. taggad asså.. (Y)
okej, i helgen gjorde jag inte så himla mycket, lördags slappa jag bara, smsa och kolla tv och lite sånt, i söndags gick jag upp tidigt för jag skulle spela match i stenungssund klockan 11 -.- det tar typ en timma dit eller ngt, så det var samling kvart över nio.. och halva laget var typ sjuka så vi var inte alls många :o men vi spelade 4-4 iaf, det var bra gjort tycker jag :D igår gick jag upp vid sex, för bussen går lite senare nu! den går sju iat för tio i sju, det kanske låter tidigt men man vänjer sig :P aja, gick upp vid sex, plattade håret och fixa irodning mig, åy frukost med pappa, och gick ner till bussen, första lektionen var syslöjd, gjorde tre armband, orkade inte göra något annat.. =) efter det var det engelska, lunch, spanska och so, helt chill dag faktiskt! skulle egentligen ha träning imorron också, men jag är typ jätteförskyld och ont i halsen, plus att jag har jätteont i ryggen också ? :s jättekonstigt. :( så jag skippa träningen.
idag har också vart en grymt bra dag! tog bussen in på morronen då, träffade emma och signe i skolan, första lektionen var no i 2 timmar och 20 minuter :O det var inte kul.. sen var det engelska, men vi skulle ta klassfoto och sånt idag så vi hade inte den lektionen :) så tog vi kort och så, sen skulle jag och emma gå och äta, men det var äcklig mat så vi gick in tilll stan ist, emma köpte en macka på smörgåsspecialisten, och jag en dricka, sen gick vi tillbaka till skolan, och hade spanska, men jag fick gå lote tidigare eftersom jag är med i friends, och vi skulle också fotograferas, och sen hade vi ingen so så vi slutade ett, men det tog så lång tid att fotografreas så jag kom inte därifrån förrän tjugo i två.. men jag hann iaf med två bussen :) det var bra. sen på bussen satt jag och pratade med simon och jonatan, trevligt :) sen när alla typ hade gått av, så satt jag o pratade med rasmus, emil och simon! det var skojigt :)
hou, nu har jag skrivit av mig, så nu kan ni få lite bilder ist :)






jag och viggo :)






jag och julia ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0