That akward moment...

Såg att inlägget jag skrev igår kom upp imorse -.- världens dåligaste app typ.

Ahja, dagen idag va helt okej, har vart grymt trött efter klassresan bara, men det är sånt man får ta! Sov i allafall sjukt gött inatt i min goa säng ;) haha skönt att inte behöva frysa..
Nu sitter jag hos Therese och ska snart dra till hälso för lite zumba, har inte tränat på snart två veckor så det ska bli gött. Och även kul att dansa och shakea lite ;)

HOME

Åh herre min gud va kul detta varit! Älskar min klass och jag vill verkligen inte sluta.. Tänkt att det bara är mindre än 2 veckor kvar tillsammans med klassen :(
Vi har lekt, ätit, skojat, badat, promenerat, ätit lite till, kört fångarna på gården. Helt sjukt va lyckat det blev!

Var hemma vid 5 idag, gick in och duscha direkt, och packade sen upp alla saker. Sen dess har jag vara chillat och nu ska jag strax sova, har verkligen inte fått mycket sömn de här två nätterna så imorgon blir det sovmorgon för min del.. ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_204709251.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_204709251.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_204709251.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_204709251.jpg" class="image">

Uppe med tuppen

Usch, hatar att gå upp såhär tidigt på morgonen, speciellt när man är ledig dagen efter och inte orkar vara uppe så länge på kvällen :/ men det ska vi nog fixa! ;)

Nu har jag packat klart, fixat iordning mig och kollat igenom att inget fattas, troligtvis gör det inte det..
Ni får ha två bra dagar medans jag är borta! :)

Botaniska trädgården

Hej! Legat lite lågt med bloggen idag också pga att imorse åkte vi till botaniska trädgården i Göteborg och träffade min morbror, hans fru och morfar. Vi strosade runt lite bland alla fina blommor och söta små växter! Satte oss och tog en fika i det fina vädret också, passade på att säga till grattis till mamma och min moster på morsdag också :)

Imorgon åker jag på klassresa med våran goa klass till Varberg. Ska bli kul fatiskt. Ska till ett ställe som heter ästad gård där det finns massor med olika aktiviteter som vi ska testa på! :)
Är hemma igen på onsdag eftermiddag. Bloggen kommer hamna lite vid sidan om nu dom här dagarna, hoppas ni har förståelse för det!

Kass uppdatering..

Ursäkta för kass uppdatering i helgen, men jag skyller på vädret för det har ju varit underbart! Har fått hyfsat fin färg och vart ute nästan hela tiden. Hur gött?!
Sen va det ju grymt kul att loreen vann esc igår också! Shit, satt som på nålar under röstningen ;) men det är riktigt coolt att dom kommer till Stockholm nästa år! Jag och Sofie funderar på att dra dit en långhelg med shopping och lite musik ;) haha, nu ska jag dra mig bort till farmor och farfar för morsdag middag!

Glass!

Åh va gött med glass efter en god middag ute i solen!
Idag har jag varit på sommarjobbsmöte efter skolan, va rätt ovärt för jag visste redan allt typ.. Hehe ;)

Kom hem vid halv 6 och nu sitter jag här och ska äta min glass!

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, det har i allafall jag gjort. Hade öppet fönster inatt så jag vaknade till fåglarnas morgonkvitter, mysigt :)

Idag blir det lång dag för min del, går i skolan till 15.20, klockan 16.00 är det möte inför mitt sommarjobb i sommar, lite lönesnack, papper och sånt!

Sen ska jag och pappa kanske gå på Blåvitt-Kalmar ikväll också, sista matchen innan em-uppehållet!

Min outfit idag! Inte den bästa kvalitén...

Sommaren med Göran

Gokväll. Har precis satt på sommaren med Göran på min tv och ska nu försöka sova lite! Imorgon kör jag på klänningen till skolan för jeans, det va ingen hit idag! -.-

I work out!

Tjenare tjenare!
Direkt efter skolan cyklade jag till hälso, fick sällskap av goingen Lisa en bit! Tränade en stund på gymmet och tyckte jag förtjänade en 12 minutare i solen! Alltså i solariet då ;) jaja, vet att man kan sola hur gött som helst ute men det är lite skönare att ligga i ett solarium ;) så snart är jag brun och fräsch inför niornas fest den 12 juni!
Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen cykla bort till terminalen och ta bussen hem! Tjingeling ;)

@sjukhuset

Hello! Sitter just nu på sjukhuset och väntar på mamma, det är nämligen första gången jag ska till diabetesläkaren i Alingsås. Har ju gått i Borås sen jag var liten bebis! Så tyckte att mamma skulle följa med ^^

Seeeeg

Va inte lika skönt att gå upp idag :( Bill sova mer.. Menmen, smällar man får ta när man bor ute i ödemarken -.-

Kan det bli en muy buenoare dag än denna?

Haft en riktigt go dag med massa solande och mat + att jag vart ledig också! Det klagar man ju inte direkt på? ;)
"jobbade" lite förut också, klippte gräset, och ni ska veta att det är mycket att klippa när man bor som jag gör ^^
Nu har jag precis kommit ut ut duschen, nyrakade ben, nymålade naglar och allmänt go känner jag mig :)

Imorgon är det skola igen efter en veckas ledigt för mig, ska bli rätt gött att komma tillbaka, men samtidigt segt att sitta inne på lektioner när det är fint väder ute :/ efter skolan hade jag tänkt dra till hälso och träna lite lugnt på gymmet och sola lite efteråt. Gött!

@altanen

Ligger ute på altanen och solar med två riktigt snygga och GOA pojkar, Ben & Jerry!

Dop

Hej på er! Idag är alla i våran skola lediga pga operation indien. En dag om året har vi en sån dag där vi utför olika slags arbeten hemma, typ städar huset, klipper gräset eller typ bakar och går runt och säljer det. Också får vi pengar för det som vi skickar till en skola i Indien! Det är väl bra? :)
Så jag hade tänkt klippa gräset och så, måste ta det lite lugnt, är ju faktiskt jäkligt förskyld :/

Sen passar det ju grymt bra att vi är lediga idag, då kan man ju se det kungliga dopet, haha ;)

Lager 157

Hej! Har glömt att berätta att jag va på lager 157 med min syster, hennes kille och Emil i fredags, hittade inte jättemycket men fick i allafall med mig två långklänningar som ni kan se här
nedanfär, en pippitröja, jättefin sjal, body butter som luktar mango och trosor!
Har faktiskt varit riktig skeptisk mot långklänningar innan jag ens hade testat en.. Men när den väl satt på och man tänkte sig in i sommaroutfiten så blir den skitsnygg med ett par läckra grekskor!

Köpte även en vit klänningen också!

Finally bedtime.

Har vart så grymt trött hela dagen så det ska bli skönt att krypa ner i min sköna svala säng. Funderar på att sova med öppet fönster inatt för jag är så otroligt varm men vet inte om jag vågar.. Äh, vafan kan hända?! ;) Någon älg kommer in och tar min typ.

Imorgon tänkte jag stanna hemma från skolan, mår inte alls bra, snuvig, halsont och varm :( usch, inte min grek att va sjuk! Tur att man bara är det typ 2-3 gånger per år!
Godnatt mina söta läsare :)

20 maj 2008 - Mormor, jag saknar dig.

Hur kan tiden gå så otroligt fort? Det var 4 årsen du försvann ifrån oss, känns som om det va igår vi var påväg till sjukhuset för sista gången för att säga hejdå. Du kämpade in i det sista, du gav aldrig upp! Jag saknar dig så älskade mormor.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_203420068.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_203420068.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_203420068.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_203420068.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_203420492.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_203420492.jpg" class="image">

Godmorgon sjukling..

Åååh blir så trött, är ännu mer förskyld och kass nu :(
Ikväll ska vi till morfar för det är den 20 maj idag, och på just denna dagen för 5 årsedan dog våran mormor, så vi ska upp till graven och äta lite gott.

Min dag kommer nog tillbringas i soffan med tv och mys :)

Hallå hallå!

Hej på er! Vart borta ett tag nu som ni märkt, har vart rätt gött att inte blogga om jag ska va ärlig ;) men nu bestämde jag mig för att ta tag i det igen! Får se om jag håller det eller om jag struntar totalt i att blogga..
Just nu sitter jag med pappa och kollar på champions leauge finalen, Bayern - Chelsea. Heja Bayern!
Håller också på att blir förskyld känner jag, fyfan..... :(

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0