Grym dag :D

Hallå hallå! har precis kommit hem, haha har varit hemifrån precis 12 timmar nu xp
Filmen var asbra, och ännu bättre i 3D och brännbollskvällen var också väldigt roligt :) det var föräldrarna mot barnen och gissa? vi vann ;) haha oväntat ^^ men det var faktiskt roligt!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer egentligen.. det är bara en riktig skoldag kvar av 8:an.. när man känner efter är det faktiskt lite sorgligt, för efter sommaren har man ju bara nian kvar med sin klass :( ahja, men det blir väl bra :)
Är ledig torsdag fredag lördag, söndag och måndag, rätt nice ändå ;) haha och nästa vecka är det bara typ klassens dag, städdag och någon fotbollsturnering, så det är inte lång kvar till sommarlovet nu! Fan va gött :)




bild från förra sommaren...

Pirates of the caribbien!

Hej på er! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig :)
Blev lite deprimerad i skolan idag utav en viss person, men jag tänker inte ta upp det här.. Men som tur är har man sin lilla glädjespridare omkring sig hela tiden.. Hehe Emma du är så söt :) Vi satt och sms med varandra på nolektionen, när vi sitter brevid varandra? hehe såna är vi.. ;)

Nu har jag precis duschat och fixat naglarna lite, sköönt :) Imorgon blir det Göteborg efter skolan med emma, mathilda och oliver! slutar lite innan 12, så då tar vi tåget ner och kollar på Pirates of the caribbien 4 i 3D ! Kommer bli så himla nice :) och efter det kommer pappa o hämtar oss, vi åker o äter, sen drar vi direkt till brännbollskvällen med klassen :D det kommer också bli himla nice om några ens kommer? haha men vi får se ;)








School

Sitter och har svenska, men har inget o göra, ba så ni vet :)
Hinner inte blogga sen, kommer hem halv 5 och ska åka vid 5 igen! så vi hörs ikväll :)

Dubbelt upp Barcelona!

Barcelona vann chamipons leauge i handbollen också ^^ haha fatta vilken stämning det är i barcelona nu asså..!? helt sjukt asså, men det va en riktigt bra match :D

Nu ska jag kolla färdigt på solsidan, plugga och sen blir det sängen för min del. Så jag säger godnatt, vi hörs imorgon! Lång skoldag imorgon också btw, är hemma halv 5, så vi hörs då :)

2011-05-29

Nu är det bara att tagga handboll, handboll och mera handboll :D


Göteborgslåten 2011

Har precis kommit in från promenaden, det är ju asgött väder ute, fast det blåser lite..
Nu ska jag duscha och fixa irodning mig litegran, sen ska jag sätta mig och plugga,spanskaprov och svenskaförhör imorgon :/ Känns sådär att jag inte pluggat något till svenskan, och knappt något till spanskan.. ^^ menmen, that`s life tyvärr. Sen ska jag göra lite våfflor till mig och pappa, mums (a)


Promenix

Nuu går jag ut med Viggo i solskenet på en promenad, kanske tar med mig kameran också :) Fast jag vet inte om den har så mycket batteri..

Min dag ser ut såhär :
Promenad
plugga
vid 3 är det bronsmatch i champions leauge handbollen mellan hamburg - rhein neckar löwen
klockan 5 är det blåvitt - djurgården
klockan 6 är det chamipons leauge final i handboll! Taggaaaa
sen blir det chilla och kanske plugga lite fram tills klockan 8 då det är final i mästarnas mästare!

Rätt nice dag ändå :)
hehe, just nu sitter jag o kollar reprisen sen matchen igår ^^ haha, sån är jag :/




väääldigt gammal bild...

BARCELONA!

FYFAN VA BRA BARCELONA!




Under the coconut tree, you`ll be chilling with me :)

Såå nu har vi ätit massa god mat och nu väntar tårtan och snart fotboll! Taggar sönder :)




3 riktiga skoldagar kvar, 4 lediga dagar, 3 skojdagar, och 1 avslutningsdag kvar innan sommarlovet är här!

Väntar på att farmor och farfar ska komma, sen ska vi äta lite gott och ha det trevligt. Senare ikväll är det chamipons leauge final, Barcelona VS Manchester United. Barca kommer ta det lätt :) Samtidigt är det champions leauge semi final i handboll mellan Ciudad Real och Hamburg. Hejar på ciudad :) Barcelona är i final redan, så jag hoppas det blir en spansk handbollsfinal! Tänk vilken bra stämning det kommer vara nere i spanien när vi kommer dit då!? Höhö, längtar lite gran :(


KONFABILDEN



Home again :)

Tjoo, har precis kommit hem och ska strax äta pannkakor :) Det godaste som finns är pappas pannkisar! Så vi hörs sen :)

Sister`s

hola :)
Ska sova hos sofie o kalle inatt,
så det kanske inte blir så mycket mer bloggning ikväll eller imorgon bitti.
Vet inte riktigt när vi kommer hem igen, men vi skulle greja lite inför pappas kalas och så, så inte så sent tror jag..
Nu har jag precis duschat, tagit på sminket, rakat benen, så nu känner man sig fräsch igen! Gött :) Även satt upp en inbakad fläta, on my own! ganska stolt ;)


Emma Johansson :)

Tack Emma för headern! Hon är skitgrym på att göra såna faktiskt :D hittar gör ni henne här! http://photoodreams.blogg.se/

Btw, fick konfirmationsbilden idag ocksp! Kan kanske ta ett kort på det sen och visa er :) Men det får bli sen för nu ska jag hjälpa pappa med maten, så hajduu!

Bruuumbruum

Tja, har precis fikat lite med pappa som ligger i soffan nu och latar sig.. funderar på att ta moppen och gå ut och köra en sväng, rensa tankarna lite kanske.. Kan behövas måste jag säga. jag känner att jag inte skriver något roligt just nu, så alla som läser min blogg kan väl komma med några tips om vad jag kan skriva om? Det vore jättesnällt :)

Asså jag fattar inte riktigt varför du måste hålla på såhär..
Bara gnälla och gnälla, jag blir riktigt trött på såna personer.
Och det värsta med allt är att du går och tar mina kompisar?
Jävligt dålig stil måste jag säga.



blabla

Hallå! kom hem för en halvtimme sen ungefär, har gjort en smoothie och ska kolla på ensam hemma 3 snart. :)
Matteåprovet ick bra hoppas jag, svarade ändå på alla g frågorna så jag hoppas på ett g :)
Men vi hörs sen, orkar inte blogga mer nu.. :)


Matteprov

Sitter och väntar på matteprov -.- taggad verkligen, fast nä.... Wish me luck!

Träning

Är nere i ingared och väntar på att någon ska komma och öppna... Känner mig kind of lonely :( och dessutom saknar jag konfagruppen ganska mycket.. Hehe, känner att jag inte är på så bra humör idag asså....... Undra va det kan bero på? ^^ Jaja, nu ska jag träna om en stund, sen ta moppen hem och råplugga! Matte, spanska och svenska... Usch det där lät inte kul.. Men det är så det är. I have to live with it so goodbye.

En vän är en person som kommer när alla andra försvinner



Smoooothiee

Sitter här med en smothie i handen och bara chillar. Känner ba att jag inte orkar mer,allt gåpr bara neråt just nu, vet inte varför.. har väl bara en sån dag idag kanske. Och eftersom jag känner så nu ska jag inte blogga mer!

Terminaltjej hej

Hejsan, sitter på terminalen och känner mig allmänt ensam. Emma och signe tog halv tåget och lämnade mig, tack snälla ni. Nu ska jag hem och sen ska jag träna ikväll, kände att det va ett bra tag sedan... Men vi hörs sen!

De som går igen.

Ligger i sängen och ska snart sova hade jag tänkt. Är dödstrött ^^ Första lektionen va inställd imorgon så vi har sovmorgon. Gött! Men jag slutar tidigt så jag är hemma halv 3 tror jag :) kommer nog ett inlägg då kanske. Men sov gott! Godnatt. :)

Alingsååååååås




Blev dom här örhängerna och ett jättegulligt vitt linne från Blue Jeans! Tack för dagen Signe, älskar dig :)
Dagen har vart helt okej, började med matte, no, jag och emma vann designtävlingen, våran lärare hade köpt ahlgrens bilar som emma fick eftersom jag har godisförbud. Efter det va det ea där vi övade på våran låt som vi ska sjunga upp imorgon -.- Håltimme där vi hängde på bibloteket :D haha seen bild och svenska, där vi fick sluta en timme tidigare, då gick vi till stan :) Väldigt trevligt och mysigt, speciellt på team sportia signe...... HAHAH, omg asså.. :D
Tog tåget till norsesund med robin och andreas, och bussen hem sen. Nu måste jag plugga lite svenska och spanska, har förhör i svenskan på måndag och spanskaprovet samma dag ^^ Inte kul säger jagh bara..

Onsdag 25/5 - 2010

Godmorgon! Har precis borstat tänderna och väntar på att klockan ska bli tio i sju så jag kan gå till bussen.. Hehe, känner att jag var ganska snabb idag :)
Efter skolan ska jag o signe gå på stan lite, får se om jag hittar något, har 300 på cubus och 103 på gina, så något hoppas jag det blir :)
Lång skola idag, vet inte riktigt när jag är hemma, men vi hörs då! Puss

Frölunda tog - det bästa shopping centrumet som finns!



Frölunda torg!

Nu har vi precis åkt ifrån frölunda torg! fick med mig jättemycket nytt med mig hem :D bilder kommer när jag är hemma, asgrymt! Men vi hörs sen. :)

Godmorgon sötisaar

Hejsan! Nu sitter jag på bussen in till alingsås. Hade ju sovmorgon idag, så de va skönt :D Efter skolan hämtar mamma mig och sen åker vi antingen till göteborg eller stannar kvar i alingsås, jag hoppas det blir göteborg ;) finns ju mycket mer kläder där ju! Är verkligen taggad till tusen för shopping idag! ;o Haha det blir bra det =D men ha en bra morgon så hörs vi sen! Peace and love.

goodnight

Nu ska jag tvätta mig, byta om och gå o lägga mig i min sköööööna säng för att kolla färdigt på Australia! Hörs imorgon :)




hej snyggingar

Australia

Sitter och kollar på film, australia fick det bli idag :) den är sjukt söt och bra.. Imorgon har jag sovmorgon, sen efter skolan ska jag och mamma till allum och shoppa lite sommarkläder! Får inte glömma mina presentkort bara.. Är riktigt taggad för det just nu! Men vi hörs sen kanske, annars hörs vi imorgon :) puss o kram

Nähe

Nepp, det va ingen träning.. Men då blir det att åka moppe hela kvällen! Och kanske plugga till spanskaprovet som blev flyttat till måndag istället! Gissa om jag blev glad!? hehe, ja, det blev jag......

Grab somebody sexu tell`em hey.

Hejsan! Har precis kommit hem och fräschat upp mig lite, så nu ska jag bara äta sen tar jag moppen ner till ingared för att kolla på träningen, om det nu är någon idag? ^^ Men vi hörs kanske ikväll, jo men det gör vi! Mobilbloggningen vettu :)

Engelska

Sitter och skriver dikter med signe, vi skulle egentligen skriva på låten, men emma är sjuk och hon har papperen, så det sket sig ju.. :/ men vi hörs sen!

23/5

Godmorgon, sitter på bussen påväg till skolan med julia :) Sorry för att jag inte bloggade igår kväll, men jag orkade typ inte xp Idag blir det en lång dag i skolan, men som tur är vet jag hur man bloggar från mobilen så nu blir det mycket uppdatering! Men vi hörs senare. :)

Maxi nästa!

Nu åker jag och pappa in till stan för att handla, så vi hörs sen!





:))

Någon dag denna veckan så ska jag gå till stan, nu har jag bestämt det! Måste ha lite nya kläder till sommaren och sen ska jag köpa någon berlock till mina armband! Bikini måste jag också ha.. Så nu vet ni det :)

Spanska prov på tisdag, gissa om jag har pluggat?

Och svaret är nej, det har jag inte. Men palla plugga till både spanska och matte prov nästa vecka. hehe, men jag brukar ändå aldrig plugga till matte proven.. busigt emelie, busigt ^^ ^
Ahja, idag ska jag bara ta det lugnt och förhoppningsvis få gjort spanskan, man kan ju alltid hoppas. Jag stannade faktiskt hemma från aranäs open idag, för jag mådde verkligen inte bra när jag gick upp imorse, så jag gick ut till mamma och sa att jag stannade hemma idag. Hoppas det går bra för dom! Men nu ska jag plugga lite och sen ska jag ta en varm lång dusch!


20.10 - och jorden är fortfarande kvar!

Jorden gick inte under och jag är helt död efter att några småkillar har varit här, bland annat, Isak, och Leo, dom jobbigaste barnen i hela världen...................... Nä, nu ska jag vara lite schysst, men med gräs i bhn och en sönder tröja ska man inte klaga (y)
Imorgon blir det ingen uppdatering förrän på eftermiddagen precis som idag, åker lika tidigt imorgon och kommer hem ungefäär vid fyra tror jag, vet ju inte riktigt när finalerna och de är. Men vi hörs imorgon, puss från mig!

Två vinster och en förlust

Hejsan! Kom hem för ett tag sedan. Har haft en bra dag med massa ghärliga brudar! Förlorade första matchen mot lidköping med allt för många bollar, men vann dom andra två mot sävehof och särökometerna. Så om vi vinner mot hisingen imorgon är vi i a-slutspel! Men jag spela ingeting idag eftersom min hals håller på att döda mig -.- Allvarligt talat, jag dör snart! På tal om död så går jorden inte under idag :) Australien var ju med om det först eftresom att dom ligger föra oss i tidszonen och dom hade klarat sig, så det var väl bra att göra ;) att jorden inte går under under idag i alla fall xp jaja, men nu ska jag göra något annat, puss i kram. :)

Aranäs cup

Imorgon blir det ingen bloggning förrän jag kommer hem på eftermiddagen antagligen, är ju i kungälv på aranäs cup! kommer väl inte spela men kolla kommer jag göra. Så jag säger godnatt till er alla mina söta läsare, så hörs vi imorgon! :)

B R E A K E V E N

JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN, VILLE BA SÄGA DET :)

Blir nog ingen cup för mig i helgen.. eller jo, om det händer något med Hanna, om hon blir sjukt eller något sånt ^^ vilket jag inte hoppas hon blir.. Men jag ska ändå följa med och kolla och så. Det blir nog bra det.

Pappa håller på och grillar kött, muuums fillibabba! Känner att jag är jättehungrig nu... Ändå sen jag kom hem har jag legat i soffan med en filt om mig och läst, det är sjukt att en bok kan vara så bra. Egentligen ^^

Dagen har vart nice, skönt att få prata med bästa vän ostört också, puss på dig Signe. Jag älskar dig och det vet du. :) Och jag hoppas Emma och Mathilda hade en bra "familjeutflykt" också. Hehehe ;)
Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten lite fast först ska jag kolla lite andra bloggar =)


Verkar som om alla ska till liseberg idag?

Hejsan! Har precis kommit hem, mår inte så värst bra, halsen gör ont som f*n och jag snörvlar.. Och det är utomhuscup i helgen :/ Inte så värst bra, men jag får väl följa med och se hur det blir, har inte riktigt bestämt om jag ska spela eller inte än, men vi får se.
Nu ska jag kolla lite på tv, så jag bloggar mer sen! pusshej

förlust...

för hemsjö, men whatever? Nu ska jag gå in och duscha sen ska jag gå o lägga mig o sussa. Så hörs vi imorgon, pusshej :)

förlust...

för hemsjö, men whatever? Nu ska jag gå in och duscha sen ska jag gå o lägga mig o sussa. Så hörs vi imorgon, pusshej :)

snabbt inlägg

Nu drar jag med bussen o kollar lite fotboll! Ha det gött

Nytt armband!



snyggt va? :D
Fick ju två likadana thomas sabo armband, så jag fick byta det andra! Var på smycka idag och bytte det då, blev det här armbandet, erkänn snyggt? jag älskar det!
Sen fick jag en ny berlock av emma, mathilda och oliver idag också :)



Man ser ju inte va det står på men såhär står det: You are my lucky star. Det tyckte jag var lite gulligt =)

Dagen har vart helt okej, men inte mer, är bombförskyld och känner inte smaken av NÅGONTING jag äter.. Jaja, det går väl över snart hoppas jag!
Vid halv sex tar jag bussen ner till byvallen för att kolla på killarnas match när dom spelar mot gersken, signe och emma ska fota lite och jag ska kommentera matchen till våran skoltidning i klassen, haha fail  jag vet. Men det blir nog bra :) Hörs kanske ikväll! puss o kram.



Jag älskar den här författaren! ba så ni vet.



gipsmasken jag gjorde på konfalägret, hehehe..

känner bara att jag inte orkar mer

Kan inte den här jävla förskylningen försvinna? :O ögonen rinner, näsan rinner och halsen brinner, men jag ska ändå försöka gå till skolan imorgon, känner att jag behöver det! Om det inte funkar får jag väl åka hem igen. Thats it.
Jag vet inte vad jag ska göra med alla pengar jag fick i söndags, funderar på att köpa en ny telefon men också en systemkamera, fast jag vet inte om jag skulle fota så mycket.. Jaja, det löser sig nog :)





haha cpbild.

fortfarande lite sjuk

så jag stanna hemma idag, tråkigt värre men så är det.
Sitter och väntar på att mamma ska lämna ifrån sig fjärrkontrollen så jag kan titta på min nerláddade film The last song, världens bästa film förövrigt :) orkar inte srkiva mer så vi hörs!

njfdskzncfjkrng

Pallar inte blogga något idag, mår verkligen inte bra, yr, halsen värker och huvet sprängs snart.. Vi hörs bär jag mår bättre!

Sagan om ringen

Hejsan :) förlåt att jag inte bloggar förrän nu. Har kollat på film och bara slappat, ont i halsen och huvet, inget vidare det där asså :/ Men jag åker ändå ner till träningen och tränar lite lugnt, det är ju aranäs i helgen så jag måste ju liksom ^^
Dagen igår var väldigt lyckad! Fick massor med fina presenter och mycket pengar :) Japp, men nu ska jag sätta på den andra sagan om ringen filmen, så vi hörs väl ikväll när jag kommit hem! Ha det gött :)








GE MIG!

fruity tank top box

Lilith girl/rock tank top box

free style tank top

auro sl top mh

t-shirts

Francesco Milano Pumps Avorio på Bubbleroom.se

Varför sa du inte som det var istället?

Hola :)
Sitter och kollar lite på hockeyfinalen nu, 0-0 efter första perioden. Heja Sverige!
haha, ja, jag har väl inte så mycket att säga, så jag säger väl godnatt nu kanske, får se vad jag gör, kanske sitter kvar här om jag orkar, är ju ledig imorgon, så det spelar ju liksom ingen roll? :D


Konfirmerad och 3000 kronor rikare! :D

ASGRYMT JU! :D Fick lite för mycket thomas sabo armband men det löser sig :) Här kommer lite bilder på alla presenterna :)




Silver armband och halsband från min faster :)



Thomas sabo armband från min underbara familj med en berlock på köpet, fick ett precis likadant armband från eva och göran också, men jag ska byta ett till något annat :)



Silver örhängen från kusinen :)



Handkräm från familjen :)



Thomas sabo halsband med ett hjärta där det står emelie på från familjen :)



och massor med pengar! :D
Sen fick jag ett thomas sabo armband av Emma, Mathilda och Oliver med, men dom tog tillbaka det och ska byta det mot något annat :) Så får se vad det blir! Hehe..
Skitbra dag och jag saknar redan konfagänget.. :(

oohh, i coming to get you

Hallå igen :)
Har precis ätit god mat och nu börjar jag tagga lite smått inför eurovison song contest! Haha, inte för att jag tror att jag kommer kolla på allt, men jag ska i alla fall försöka hålla mig vaken till eric saade kommer! Rysslands bidrag är väldigt bra också :)

http://www.youtube.com/watch?v=-NJZVNstDx8

länken till den låten :)


Imorgon är det ju som sagt konfirmation, och det betyder ingen uppdatering på hela dagen antagligen, måste ju bara social till våra gäster.. Men ni får hålla ut till kvällen, då kommer det säkert ett inlägg! Men då hörs vi imorgon om jag inte bloggar mer ikväll! Pusshej.


Såååå

Nu är rummet färdigstädat och håret fixat, blev en utåtbakad fläta i luggen, så som jag bruka ha det typ.. Men jag tycker det blev skitsnyggt, plu att jag ska ha en ljusrosa blomma i spännet som passar min kofta :) Det kommer säkert bli bra det här :)

Nu ska jag och therese spela wii tror jag!

Take nothing but memories, leave nothing but footprints.

Hallå sköna lördag :)
Vaknade lite efter tio, gick upp och åt frukost med mamma o pappa. Sen dess har jag bara städat mitt rum, och fixat naglarna lite inför imorgon, tagit bort gammal naglack och klippt ner dom och så. Bad sofie köpa med sig korta lösnaglar som jag troligtvis ska ha imorgon :) Ni får se en bild på hela mig imorgonkväll när alla gästerna har åkt hem och så, eller om jag hinner innan jag åker i imorgon bitti :) Ska vara uppe i ödenäs halv tio, så det blir tidigt imorgon.. Men what ever? vi är ändå lediga på måndag och tisdag, så det är lugnt! :) '




Det här är förövrigt min nya pojkvän!

Den bästa konfagruppen någonsin!

Hejsan på er :) Kom hem från kyrkan för en timme sedan ungefär, väldigt chill kväll med mycket skratt och sånt :) Man kan kugnt säga att jag kommer sakna onsdagarna väldigt mycket :/ Alla läger och alla träffar, så sjukt roligt har vi haft!

Sitter och kollar på lite kort och så på facebook och lyssnar på en deppig låt så just nu är jag inte på blogghumör, så ni kan få lite random bilder istället.


 









Lite bilder från mjörnvallen i höstas.









VÅR vandring..

Vafan? varför kallar man det vårvandring när det bara öser ner regn? :o Haha jag fattar inte det asså.. Plus att det är ju väldigt kul att man går samma promenad varje år? Nej, jag är väldiugt skeptiskt till det här.. men sällskapet var i alla fall kuul! Fick låna rasmus keps också :D Så det var ändå ganska najs :)
Nu ska jag ta moppen upp till Julia och vara med henne lite innan konfaträningen börjar :D Tagga sönder! Japp, men vi hörs väl ikväll :)


Skalat potatis för femtio pers känns det som -.-

Haha hallå! Har precis skalat fördigt den sista potatisen till konfirmationen på söndag, kändes som det va mat för typ 50 personer.. Det tog mig i alla fall en trekvart. Sen har jag varit i tallåsen och hämtat bord, stolar, glas, tallrikar, kaffekoppar och bestick också, rätt mycket bärande men allt värt det :) För på söndag smäller det! Fyfan va jag längtar! Men nu ska jag chilla lite, kolla på Herr och Fru kanske :)

Imorgon är det ju vårvandring också -.- Ska gå till lävekulle tror jag det var, samma som förra året ^^ roligt att dom varierar sig också, eller inte :/ Jaja, men jag bloggar inte mer ikväll så vi hörs imorgon! PEACE.

blablabla

Hejsan! förlåt att jag inte bloggade igår men jag va inte hemma förrän halv tio, då duschade jag och gick o la mig.. så jag orkade inte ^^
Men dagen igår va helt okej :) Började med matte och no på morgonen, sen va det EA, lunch, håltimme, bild och svenska :) Tog 4 bussen direkt till konfan, som va den sista :( Buhuuu.. Övade på redovisningen och hur vi skulle stå och gå och allt det där :) Sen hämtade mamma mig sen åkte vi till tallåsen där det va lite tips på kost och diet och sånt, sen var det ett yogapass, haha asgött ! Det var faktiskt kul :) Sen åkte vi hem och jag gick o la mig =)

Idag har dagen varit bra också! Spanska, so, mentorsatid, ea och idrott. Haha, man kan säga att min klass är riktigt tävlingsinriktade ;s hehe, jaa, vi behöver inte gå in på detaljer.. Men nu ska jag titta lite på tv, sen ska jag åka till farmor och hämta någon kastrull som mamma behövde till på söndag, så vi hörs väl ikväll! Hej så länge :)


Hemsjö IF <3

Nu är jag sjukt trött. Påväg till min skööööna säng där viggo redan ligger och snarkar :) Mysig hund man har.. ^^
Imorgon blir det inget inlägg förrän vid sju, har ju konfa och sen ska jag och mamma på yoga, har best'ämt mig för att ta tag i träningen nu! Ut och jogga, styrketräning, och sånt :) Hoppas att det håller, har sagt till mamma att hon får hjälpa mig också =) Så nu är jag på G!




Fotbollsturnering i skolan!

Hallåå, hade fotbollsturnering i skolan idag, gick väl inte sådär värst bra men vi gjorde va vi kunde!
Första matchen mötte vi nolhaga, där vi förlorade med 3-1, matchernaq är 2 gånger 20. Direkt efter den matchen mötte vi östlyckan där vi förlorade med 2-0 men alla i deras lag spelar fotboll och det gör inte vi, så jag tyckte ändå det gick bra :) Haha, första gången för mig att stå i ett elvamannamål, det gick väl ganska bra, men shit va liten jag kände mig :/ haha men någon gång ska vara den första! Var klara vid tolv, och efter det fick vi sluta, men min buss gick inte förrän vid ett, så vi stannade kvarlite och kollade på killarnas matych och gick och åt. Sen ringde pappa och sa att han var i alingsås så då åkte jag med honom och fixade lite saker. Åkte hem, fikade lite och sen tog jag moppen ut till Hindås och köpte glass, knäckebröd och tomater.. ^^ haha lite som pappa behövde xp kom hem och la mig för att sola! Det är därför jag inte bloggade förrän nu :)

Vem kan motstå det här vädret egentligen? INTE JAG I ALLA FALL! Puss och kram.


Fan va jag är glad!

Hola amigos :) Hoppas eran dag har varit bra, min har varit det i alla fall :)
Blrjade med NO och bilrace! Haha, vi hade ju klart den snyggaste bilen! Flipflop och allt ;) hehe, men snabbast var den inte, men den gick rakast :)
Sen var det engelska, lunch, so, spanska och svenska. Go dag :) Men nu ska jag äta och sen dra ner o träna, så ha det gött! pusshej

Trevlig dag hos tvillingarna :)

Hejsansvejsan :)
Kom hem för ett tag sedan från emma och mathilda! Asgo dag har det varit :) Haha, har typ inget att skriva om så ni får lite bilder jag tog igår istället som verkligen visar att sommaren är påväg :)














Dubbelt Sävehof seger!

Sävehofs damer och herrar vann finalerna :D
Damernas match var väldigt jämn, vilket man inte trodde att den skulle bli.. Medans herrarnas match vann sävehof med 34 - 18 :o Jag ttrodde den matchen skulle bli jättejämn men tydligen inte ;s haha och vi hamnade mitt i guifs hejaklack.. jävlar, allt man såg va helt rött typ :p haha!

Tog inte med kameran, så jag har tyvärr inte kort.. och mobilen är för dålig med att ta kort där inne.. men ni får stå ut :)
Imorgon åker jag tidigt till hemsjö för att kolla på emma och thildas konfirmation. Efter det följer jag med dom hem och äter och så :) Kommer nog bli en trevlig dag! Kanske hinner med ett inlägg innan jag pker imorgon, annars hörs vi på eftermiddagen! Pusshej leverpastej :)

SM-FINALERNA!



VS






VS



New pictures :)

Haha, men bara på mig själv.. ego jag vet xp
Vaknade lite efter nio idag, låg o läste lite ur "Syskonkärlek" sjukt bra bok det där! Sen gick jag upp och åt frukost, städade mitt rum lite, fixade iordning mig, fixade naglarna lite :) Grafitti fick det bli denna gången. (: Nu sitter jag här och ska ladda upp lite foton.






Nu ska jag kolla runt lite och sen åker jag kanske ut till hindås och köper glass, för det är ju soooool idag!! :DDD

sitter i telefon med thilda :)

Hejsan och förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte haft tid idag.. efter skolan gick jag på stan med emma och mathilda. Trevligt och mysigt :) fick köpt konfapresent till dom två och signe :) sen lånade jag en bok också, kom inte ihåg va den hette, men den verkade bra i alla fall!
När jag kom hem packade jag direkt och sen tog jag moppen och drog o tränade i ingared, gå träning :) Fick sett oskars moppe också! Skitsnygg :D
Haha, jag har fixat facebook till mamma också ;) haha undrar hur mycket hon kommer använda det xp kommer nog bli mycket asså.. eller inte ;s

Sitter och pratar med mathilda i telefonen nu, sjukt go tjej det där! Ja, nu ska jag kolla lite andra bloggar och sen ska jag nog sussa ;) Puss och godnatt!


Vad är det som händer?

Jag är bara jätteyr just nu.. vet inte vad det är som händer? :o
Nu har pappa precis kommit hem efter att ha hämtat farmor och farfar från flygplatsen. Träffar nog dom lite senare tror jag :)
Men nu blir det middag, hörs sen!

Älska mig.



Har precis kollat på denna filmen.
Gud va bra den var :)
Rekommenderr verkligen denna filmen till alla :)
Eller kanske inte killar, men tjejer iaf :)

Jag önskar du hade långt grönt slemmigt hår, och en jättestor röd näsa med vårtor på. För om du hade haft det, hade inte jag velat ha dig så mycket..

Hejsan.
Åkte hem lite tidigare idag för jag mådde inte bra i skolan.. Huvudet höll på o sprängas, o halsen höll på o torka igen kändes det som -.- Så nu ska sitter jag här med en varm filt om mig. Mamma va också hemma idag, hon kände sig typ likadan sa hon, är väl något som går i familjen kanske.. Jaja.




nytvättad o allt (Y)

Sitter här med tandborsten i munnen och ska snart gå o lägga mig för att plugga. Sista plugget inför provet nu då.. Men jag tror ändå det kommer gå ganska bra :) Hoppas det i alla fall ^^ hehe..
Hemms tidigt imorgon, halv tre, så det kommer väl upp ett inlägg då kanske :)


G O D N A T T

i was praying that you and me where end up together.

Hola! :
Skolan idag har varit låååång och seg.. Hade matte imorse, NO, där vi blev klara med bilen :) Sen va det ea, håltimme, bild och svenska, på svenkan har vi börjat med att skriva dikter.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men det är väl kul tror jag ^^ Direkt efter skolan var det konfa, där vi öva på redovisningen och provade kåpor och lite sånt :) Och nu sitter jag här och ska plugga inför geografin imorgon, inte alls kul :( Men det ska bli gjort det med!
Blir ett kort inlägg idag eftersom jag måste plugga, så vi hörs väl ikväll innan jag går och lägger mig, om inte pappa har datan :) Puss på er mina amigos !


Bruuuuumbruuuum

Var precis borta hos farmor och farfar och fixade lite för dom kommer ju hem från spanien på torsdag :) Kommer bli kul att träffa dom igen. senast va i september förra året ^^

haha tog moppen bort, och jag har inte använt den sen i torsdags så den va lite svårstartad nu.. och den var ju långsamm, men skitsamma. :)
Nu ska jag sätta mig och plugga lite mera, så hörs vi väl ikväll :)




When i look at you, i feel home.

Hola everybody :)
Skolan idag var helt okej, hade sovmorgon till halv tio, musik, engelska, lunch, spanska (där vi hade världens snyggast vikarie..) sist var det so, där vi pratade lite om osama bin laden och sen pluggade vi till geografiprovet som är på torsdag. Måste nog läsa lite i boken sen.. hehe (a)
Men jag laddar upp lite bilder från norge nu så njut :)


















inte så bra bilder, men det får ni nöja er med :) Va bara de bilderna, eftersom mamma o pappa bara va med i fredags. Men shit the same :)

ÄNGLARNA!

wihoo! 0-1 till IFK! fan va jag älskar göteborg


lovade ju er bilder från i helgen...

... men just nu sitter jag vid pappas data, för vi kollar på Malmö - IFK genom datorn, så jag kan inte ladda upp bilderna just nu.. Men jag gör det sen eller imorgon :) Men det är inte så många eftersom mamma o pappa körde oss upp i fredags så tog pappa bara bilder från matchen i fredags så jag har inga från i lördags eller igår.. men ni får kolla på facebook på någon annans bilder om ni vill se :) Men nu ska jag kolla på matchen och lite bloggar, så vi hörs senare ikväll eller imorgon! Peace.

Kämpebra gjort jenter!

Hej hej hallå! Förlåt att jag inte bloggade uigår men blogg.se cpade rätt så rejält! Så jag kom inte in -.- Men jag bloggar ju nu istället :)
Norge var fan bäst! Helt sjukt va alla är glada i Norge! Och killarna ska vi inte ens snacka om, det finns så sjukt många snygga killar där va! Jag, emma och mi hittade allt ett par gutter ;) Jaa, vi vann b-finalen mor Frem iaf :) hehe, b-slutspel kanske inte var så bra, men vafan? det var hemsjö ifs sista inomhuscup någonsin! Och norge är sjukt bra i handboll ^^ Så jag tyckte vi gjorde en bra cup :) Förutom all handboll hade vi det asroligt! Jag och Emma hade lite pangpangkrig med några killar som va typ 10-11 eller något :D hahahaha, shit va skoj det va!
Det kommer några bilder sen, för nu ska jag äta! Pusshaj

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0