Boken om mig

Kapitel 6 – mina vänner

Jag har ganska många kompisar, men jag har fyra tjejer som jag tycker extra mycket om, och nu ska jag berätta lite om dom!

Julia Emelie Thorell

Vi har varit vänner hela livet! Ändå sen vi var pyttesmå bebisar har vi känt varandra. Hon har varit min bästa vän i flera år, ingenting har kunnat skilja oss åt, men så kom det en dag då allt bara sprack, vi blev så arga på varandra att det inte ens gick att prata. Det tog ett halvår att lösa det. Jag fattar inte vad det var som hände, men det kanske var det som behövdes? Efter det bråket har vi kommit närmare varandra känns det som. Man har aldrig tråkigt när man är med Julia, vi kan hitta på de mest galna sakerna men ändå är det alltid kul att vara med henne! Liksom vem kommer på att man ska bada den 1 april? Jo, jag och Julia gör det. Jag ska nu berätta om ett minne jag har med henne. Det var för tre år sedan tror jag.

Vi skulle åka till Jönköping till ett badhotell, jag, mamma, Julia och hennes mamma. Vi kom väl dit på förmiddagen någon gång, vi fick våran nyckel till rummet och gick för att packa upp. Jag och Julia byter snabbt om och springer ner till äventyrsbadet. Vi låg i där säkert hela eftermiddagen. Så när vi gick upp för att duscha och byta om för att gå ner och äta middag var vi skrynkliga som russin. Medans vi åt fick vi syn på att det hängde en brun persienn bredvid oss, nyfikna som vi är öppnade vi en springa och kollade, och där satt det en kille i 40 års åldern kanske, som fick syn på oss, vi blev helt paffa och släppte persiennen och började gap flabba! Sånt kan man bara göra men Julia. Efter ett tag gick vi upp till rummet och tog det lite lugnt och satt och pratade. Sen somnade vi. Nästa dag gick vi ner och åt frukost snabbt och sen var det full fart ner till äventyrsbadet igen, samma som förra dagen, vi låg i hela förmiddagen ända fram till lunch, upp och äta snabbt och sen ner igen! Så gick det till hela dagen. Men när vi skulle börja fixa i ordning i rummet och packa ihop våra saker, villa inte jag o Julia det, så mamma och Marie fick göra det åt oss, så vi fick bada mer! Men dom sa att vi var tvungna att gå upp och duscha snart, men såklart glömde vi det, och efter ett tag hör vi badvakten ropa i mikrofonen ”Kan Emelie och Julia komma upp ur poolen?” Vi skämdes och började skratta jättehögt och gick upp. Det är ett minne jag aldrig kommer glömma!

 

Emma Kristina Johansson

Trots att jag och Emma bara har känt varandra i fem år så är hon en av mina närmsta kompisar just nu, och jag tror hon kommer vara det i framtiden också. Nu i sommar kommer vi skaffa det fetaste minnet verkligen! Vi ska till Spanien i sommar också, då kommer vi få många minnen! Min farmor och farfar har ett hus där så vi passade på att köpa biljetter och ta en skön semester. Men nu ska jag berätta lite om hur vi träffades.

Det var på en fotbollsträning i Hemsjö som Emma och hennes syster Mathilda kom gående med rosa och blå blommiga shorts, Mathilda hade de rosa och Emma de blåa shortsen. Jag kommer ihåg det väldigt tydligt. Dom satte sig på sina fotbollar medan vi väntade på våra tränare Sofia och Mickan. De satte igång träningen och vi började springa. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på just den träningen, men jag kom ihåg att jag ville så gärna gå fram och prata med dom.. Efter några träningar var vi kompisar, och vi började vara med varandra efter skolan, men hon gick ju på Ingared och jag på Ödenäs, men på måndagar hade vi idrott, slöjd och musik i Ingared och då slutade vi samtidigt så då passade vi på att åka med varandra innan handbollsträningen började! Jag åkte oftast hem till henne, har ingen aning om varför men det bara blev så.

Jag ångrar verkligen inte att jag har träffat henne. Jag älskar den där tjejen
 

Signe Johansson

Jag har känt Signe i fyra fem år kanske. Under de åren har jag bara kommit närmare och närmare den här tjejen, hon är som en syster för mig, hon förstår de sakerna jag säger, hon kommer med bra tips om hur jag ska göra när jag har det svårt, för hon har själv vart med om samma saker. Eller i alla fall de flesta saker. Det känns lite som att vi har varit kompisar hela livet. Visst, det blir lite bråk ibland, men vi löser det alltid. Systrar bråkar men de är ändå systrar. Nu ska jag berätta om ett litet minne jag har med Signe.

Vi bestämde att vi skulle träffas i Alingsås en dag på sommarlovet 2009. Vi gick runt och kollade på stan och köpte glass och lite sånt. Vi satte oss vid ån och bara pratade om allt vi kom på, solade och njöt. Efter ett tag smsade hennes dåvarande kille henne och sa att han ville träffas. Han sa att han och en kompis till honom var på Mjörnvallen och spelade fotboll. Så vi gick dit, men osmarta som vi var då, kunde vi inte vägen dit.. Men vi försökte så gott vi kunde, men vart vi än gick var det fel. Så vi ringde till William och frågade, han förklarade vägen och när vi hade gått en bit till såg vi ångbåtarna, så glada har vi nog aldrig vart! Vi gick till fotbollsplanerna och började spela lite med dom. Den dagen kommer jag aldrig glömma, ett minne för livet.

 
Anna Mathilda Johansson

Mathilda är en tjej jag kan prata med allt om, hon lyssnar så himla bra. Är väldigt lätt att vara med, och man har alltid roligt när man är med henne! Om man ligger i soffan och kollar på film eller något så kan hon ligga och bita på mitt finger eller i armen, jag känner inte många som gör det.. Hon har en otroligt fin personlighet och hon är fin hela hon.

Signe gumman.

Du vet att jag alltid finns för dig va?
Jag vet att du har det svårt nu, men vi ska lösa detta, okej?
Vi finns alltid för dig här vart du än går eller vad du än väljer ska du veta.

Jag älskar din syster. <3

JIPPI!

DEN ÄR MIN OM ETT PAR DAGAR!




pappa ringde hem för en stund sen och sa att han hade beställt den moppen jag ville ha! så den kommer om ett par dagar, och det passar ju perfekt till teoriprovet på söndag ju :D är så sjukt glad just nu!

Y E S !

Förskylningen är nästan borta! Nu är jag bara yr.. fattar inte hur jag lyckas med det ;s Men jag ska iaf till skolan imorgon :) Saknar mina väner lite faktiskt.. Sen på kvällen ska jag ner och kolla på träningen hade jag tänkt :)
Idag har jag bara legat i soffan och kollat film typ, ibland är det faktiskt ganska skönt ^^ Men nu ska jag nog ta och plugga lite inför teorin på söndag, ha det bra så hörs vi :)


tjabba tjena hallå

Goddag :) hemma idag också bara för att liksom.. hehe, nej men går nog till skolan imorgon :) eller jag SKA gå till skolan imorgon.
väntar på att filmen ska ha laddats fördigt, det känns som det är det ända jag gör? laddar ner filmer, vilket liv jag har.. men så är det när man är sjuk! och man har OnDemand, eller hur det stavas. Det är bra det tycker jag :)

Puss och hej leverpastej!

sjukling här..

Stannade hemma idag eftersom förskylningen tar kål på mig typ, ögonen rinner och jag kan knappt andas med näsan. Sjukt jobbigt faktiskt. Kanske stannar hemma imorgon med och går på torsdag ist.. men vi får se :) Har precis kollat färdigt på The last song, och nu håller jag på att ladda ner New moon, sen ska jag fixa lite glass och sätta mig o kolla på film :)
Ha det bra, så hörs vi sen kanske, peace.

goodnight!

Sitter och kollar runt lite på olika kläder jag kan ha på konfirmationen :)







vilken tyckte ni var finast? :)

H A N D B O L L

Ojdå, vet ni va jag kom på nu? det var ju inte alls the last song jag kolla på förut, det va ju dear john ;s haha råka skriva fel, jaja whatever..
Nu åker jag ner till ingared för att kolla handboll :) ha det gött så hörs vi imorgon eller ikväll :)



världens bästa film

Helt rödgråten efter att ha tittat på The last song.. Men gud va sorglig den är, ändå slutar den lyckligt.
Nu ska jag återigen lägga mig i soffan och kolla på OC, så vi hörs sen!

bomförskyld..

Känner att jag har varit väldigt dålig på att blogga denna helgen, men det har berott på moppekurs, handboll och förskylning.. Men tack Emma som skrev ett litet inlägg i söndags! Hon hade rätt om det där med moppekursen, den var sjukt tråkig, men på söndag smäller det! Då är det dags för teoriprovet och uppkörningen :)
som jag sa förut är jag bomförskyld, så bara för att vara snäll mot emma så åkte jag in tidigt för att va med på NO:N där vi bygger bilar, för jag ville inte att emma skulle vara själv :) sen åkte jag hem med kvart över elva bussen, så nu har jag ätit och druckit lite, och nu väntar jag på att Dear John ska ha laddats färdigt :)
Ikväll åker jag och kollar på 94:orna som har match i ingared, men det kanske kommer ett inlägg sen :) annars hörs vi imorgon, för jag är hemma då med tror jag. pusshej

Emma bloggar...

Hejsan alla! Emelie är på moppekurs så hon bad mig att göra ett inlägg. Duktigt hon är som orkar gå på lektioner. Tråkigt är det nog. Men hon kommer nog ha kul när hon för sitt körkort! Då kan hon ju skjutsa mig! :D Hihihi.

Men jag kan passa på att göra lite reklam till min blogg ;) Ni hittar mig H Ä R !

Sen tänkte jag bara säga att jag älskar dig Emleie!


Vi vet, vi är snygga!

All i do, i do for you.

Hallo :) haha jag nästan rullar fram för alla våfflor jag har ätit idag.. började med att göra våfflor på hemkunskapen, man kan säga att alla var proppmätta när vi slutade :D haha sen var det matte, lunch och idrott, gött o springa av sig lite våfflor.. hehe! När jag kom hem hade mamma gjort våfflor och tjock som jag är så är det väl självklart att jag äter man proppmätt igen?! haha smart emelie, smart.. men jag ska ner och träna sen iaf, kommer bli gött :) fast jag tror jag håller på att bli förskyld, hela halsen kliar och gör ont, o näsan rinner.. men skit i det :D Linnea kanske skulle komma o kolla på träningen sen också, kommer bli underbart att träffa henne igen! Men bloggar mer senare, puss

sämst på att komma på rubriker...

Snart tar jag min träningsväska och går ner till bussen för att komma ner till träningen! Är verkligen inte taggad för det idag, min hals värker och min näsa rinner.. men vad gör man inte för laget? hahahah hejdå :D

världens snyggaste killar.......





underbara flickor!




12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

Man inser inte vad man har förrän man har förlorat det.

Hola! hoppas eran dag har varit lika bra som min har varit :) åkte skridskor på idrotten, sjukt nice faktiskt :D vi var typ själva där våran klass så vi hade hela isen för oss själva (Y) Efter skolan gick jag till mamma som va på maxi och handlade, så jag åkte med henne hem :)
Jag åker och tränar sen, tar bussen halv sex, och är väl hemma vid halv nio typ :) bloggar mer när jag har fixat och så ikväll :) är ju ensam då också ja, mamma o pappa ska på någon quiz sak i norsesund så jag är ensam hela kvällen.. men det kommer bli bra tror jag :) Men vi hörs ikväll! PEACE

" Your eyes makes me fall "

Hejsan, sorry att jag inte bloggat, men det va ju konfa direkt efter skolan, och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu har jag suttit och läst lite i mina mopedböcker :) ska nog läsa lite innan jag ska sova sen också. Dagen har vart helt okej :) efter skolan gick jag till triumph glasscafè med emma och mathilda och frågade om det fanns några sommarjobb där för oss tre, men det fanns det inte :( men då kom vi på att man kan ju fråga något dagis ju? det blir ju perfekt att ta moppen upp till förskolan som bara tar 5-10 minuter? :D awesome ju!
Nu ska jag mysa lite med mamma o pappa sen ska jag nog lägga mig o läsa :) Puss och Kram, skumbanan.

JUST DET!

Glömde säga en sjukt bra grej!
JAG FICK MVG PÅ SPANSKAPROVET!!!!! OMG, HAR ALDRIG FÅTT MVG I SPANSKA.
jag är galet nöjd med mig själv just nu!

Breaking up with god - The Ark.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.



Snygga tjejor, hej!

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

sunnnyy day! yes, we love it (Y)

Hejsan! är på mitt gladaste humör just nu faktiskt :D gick på stan med signe efter skolan för att jag skulle hämta mina moppeböcker, så vi passade på att gå runt lite och tog en fika efter skolan ;) riktigt mysigt med en underbar tjej!
Ah, som jag sa då har jag ju hämtat mina moppaböcker som jag ska läsa i sen :) är så sjukt taggad inför det här med kursen och testet och uppkörningen :D känner att det kommer gå ganska bra ändå :) Så nu ska jag äta sen ska jag sätta mig och läsa! Ha det bra så hörs vi ikväll. hejsvejs!


Mathilda Johansson :D






10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

spanska sugeer

Tjoo :) kom hem vid halv tre och har pluggat spanska och kollat på en dokumentär om touretts syndrom, jävligt kul men ändå inte :/
Fick sluta tio i två idag så jag skulle hinna med två bussen, theresa är allt snäll hon :)
Nu ska jag byta om och sätta upp håret och sen äta, sen bär det av till träning med brydarna :D kanske kommer ett inlägg ikväll om jag orkar, annars hörs vi imorgon, kort dag också! det gillar vi (Y)

Spelar ingen roll vad jag gör, för vad jag än gör, så gör jag fel.

Matchen gick åt helvete. Orkar verkligen inte snacka om det..
Blir inget långt inlägg idag eftersom jag inte måt så bra, ont i huvudet och mår illa. Jag får väl ta och lägga mig i soffan och ta det lugnt. ska kolla lite bloggar och sånt först..
Imorgon tror jag att jag slutar vid två, så jag tar halv tre tåget, är hemma vid halv fyra typ, bloggar då. pusshej

"Såra mig hellre med en sanning, än gör mig lycklig med en lögn"

Hallu :) Orkar inte skriva så mycket nu men jag ska bara säga att det var helt awesome att åka fyrhjuling idag på isen! Så himla underbart väder har det varit :D Vi har vart ute och gått hela dagen och grillat korv, sen när vi kom hem var jag dyngsur eftersom jag hade åkt fyrhjuling och det bara skvätte upp snö :) Sen gjorde mamma hemmagjord tacos, och jag fick ett jättegulligt vitt smyckesskrin av sofie o kalle från balders hage =) så nu har jag rensat bland mina smycken.
Nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på en film och mysa med viggo lite :) Imorgon har jag match borta i skövde, åker vid halv tolv härifrån, och är hemma vid sex tror jag :) kanske kommer upp ett inlägg innan vi åker, annars kommer det på kvällen :)


Awesome birthday!

Godmorgon :) Hoppas ni sovit gott !
Jag sa ju att jag skulle ta kort på mina saker igår, men jag orkar inte det så jag skriver vad jag fick ist :)

röd vårjacka från intersport
ljusrosa converse från scorett
svart scarf med blommor på från cubus
rosa mjukisbyxor från teamsportia
t-shirt från gina tricot
urgulliga trosor från lindex tror jag ?
spraydeo från lindex, (mamma vet precis vad jag behöver..)
kort från mamma och pappa där det stog : "Grattis på 15årsdagen! Du kommer att tillsammans med din mamma och pappa prova ut en mopedhjälm och få ta en mopedkurs. Därefter spana in en fräck moped!"
Gissa om jag blev glad? :D
Sen fick jag ett kort från therese också där det stog : "Grattis på din 15årsdag! Min present är att vi ska åka till Göteborg, gå ut och äta och gå på bio. Du bestämmer var vi ska äta och vilken film vi ska se. Puss din syster."
Jag är sjukt nöjd med mina presenter!
Nu väntar jag bara på att sofie och kalle kommer med deras present xp haha sen ska jag o pappa kanske fixa mopppen idag också, och sen skulle kalle ta med sin fyrhjuling så vi ska åka ut och åka lote och grilla korv :) Mysigt värre.

Mer får ni veta sen, ha en bra dag, så hörs vi senare!

Pakeeet ..

Nu blir det paketöppning för min del :)
Just det, va ju med mamma på stan förut, och köpte lite kläder inför våren. Fast jag har inte hunnit ta några bilder eller så, så ni får se det imorgon ist :)
Dagen har varit helt awesome :D Paket och dom bästa vännerna nära mig, det är underbart! Jag älskar dom :) <3
Och sen ska ni få se vad jag har fått av emma och mathilda också :D shit va fina saker asså !
Men nu ska jag äta lite efterrrätt och öppna paket, så vi hörs kanske sen, i anat fall hörs vi imorgon :D Peace and love, take care!

FEMTIS!

Hejsan allihopa ! Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft :D
Fyller ju 15 idag, och pappa har sagt att vi ska fixa moppen imorgon !!! :DDDD Så galet glad är jag!
Men jag bloggar mer sen, ska äta nu :D

Nio timmar och tjugosju minuter kvar ...

... Av mitt liv som fjortis.. känns lite sorgligt att lämna den tiden nu och bli moppegangster och byxmyndig ;) hahaha, har inte tänkt på att jag bli det snart..
Nu ska jag gå och lägga mig så jag somnar tidigt ;d Godnatt och sov sött :)

T R Ä N I N G !

Nu drar jag till träningen med hemjös brudar! Är supertaggad :D

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag falleeeer

Såå, nu ska jag blogga lite onödigt för er !
Började dagen med att gå upp och fixa iordning mig, sen åt jag frukost som vanligt. Tog bussen till skolan tillsammans med Julia. Eftersom vi har elevens val denna veckan så började vi med so/svenska, så jag fortsatte att skriva boken om mig :) fast det fick bli på datorn efetrsom jag glömde min bok hemma ;s illa illa.. sen var det matte, men då hade jag friendsmöte så jag slapp den ;d satt och pratade om allt o alla, och gnällde lite på dom dåliga lärarna.. sen var det lunch och håltimme i två timmar, så jag, emma och signe gick till bonbon sen gick vi o satte oss i skolan igen o väntade på att idrotten skulle börja.
Och nu sitter jag här och har precis kollat färdigt på OC som är den bästa serien någonsin!








quickiiiss

kollar oc nu, bloggar sen i nästa paus!

Olivia!






8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

F J O R T I S A R

Hejhej :) hoppas alla mår bra :) eller, kan det vara någon som mår dåligt i detta underbara väder? :D Gud asså, har varit glad hela dagen bara för att det är så skönt väder! Vi gick till ss i bara tröja, och det va inte ens kallt!? eller jo, lite kallt va det.. men fett skönt att det är vår nu :) Och en annan skön grej är att det bara är två dagar kvar tills jag fyller år :D
Dagen har vart nice som sagt då, konfan var också nice. Grymt roligt idag faktiskt, lekte mycket, det gillar vi! (Y)

Men en sak jag inte gillar är dom fula fjortisarna som vi har på våran skola.. Tror att dom kan studsa runt och tro att dom äger hela skolan? skulle inte tro det hörreni. seriöst fjortistiden är så förra året -.-

Ha en bra kväll! :)

Phantom Planet - California

I love this song!

http://www.youtube.com/watch?v=hO552rASp5o



Håller på att ladda över alla teneriffa bilder till mobilen nu, det har tagit över en timme nu ;s weird.. ^^ men nu är det snart färdigt :)
Jag tror att jag faktiskt ska krypa ner i sängen snart, ska bara tvätta av mig sminket och borsta tänderna först, är sjukt trött trots vi hade sovmorgon till halv tio idag och slutade tio över ett.. ahja, men ha det bra så hörs vi imorgon :) just det, det är ju konfa imorgon så det kommer nog inte ett inlägg förrän på kvällen när jag har kommit hem runt sju kanske :) PEACE AND LOVE


blablabla



haha, tror aldrig jag lagt upp denna bilden ;s haha söt men sjukt gammal ;)



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

tjofaderittan !

Hejsan, dagen har vart bra :) orkar inte skriva va det har varit idag. men va ute o fotade nyss så ni kan få se lite bilder ist :)











Inte alla, men fick med dom jag blev mest nöjd med :)
Nu kom pappa hem med pizza så nu ska jag tjocka mig!
'

pictureee



bilden har ni sett förut, men jag saknar den här tjejen väldigt mycket :( Hon till höger då alltså.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut."

Hejhej hallå dagboken :) haha det är nästan som en dagbok det här.. fast man skriver ju inte dom "hemliga" sakerna, if you get the picture? ^^ det gör ni säkert :)
Dagen har varit bra, det är ju faktiskt heelt okej att börja 11.00 och sluta 14.10. Eller hur? :) Vi hade halvklass så halva klassen hade sovmorgon från NOlektionen idag, så nästa måndag får den andra halvklassen sovmorgon. Sen håller vi ju på med "Boken om mig" i svenskan, och då har våran lärare delat in oss i olika grupper och då är det en grupp som är tvungna att gå på sista lektionen på måndagar, så är det typ lite fokus på den gruppen, haha ni kanske inte fattar men skit it :p
Har ingen träning idag heller, så ska ut o springa själv sen efter maten :) har inte vart ute o sprungit på jättelänge känns det som.. inte bra emelie, inte bra ;s Men nu ska jag byta om och sen äta, vi hörs ikväll! PEACE


oj förlåt, det va meningen.





1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

Bua Cup!

Hejsan :)
Var ju på cup igår i borås. gött med vinst i aflick! Thats right, vann hela cupen ;)
Kom hem vid 8 precis till melodifestivalen, tråkigt att eric vann :( tyckte verkligen the moniker skulle vinna :/ menmen..
Snart ska jag o mamma åka o jobba för sista gången på akuten :( ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, men ändå tråkigt att lämna akuten :( Sen ikväll ska jag hem till sofie o kalle o sova där :) Så vi hörs kanske ikväll. Take care.

Gooodmorning!

Godmorgon allihopa :) Hoppas ni sovit gott, det har inte jag kan jag säga.. Hände en sak inatt efter kalaset.. Tar nog inte det här tror jag. Menmen, det är som det är.

Idag ska jag ju spela handbollscup i Borås, åker vid halv ett och är väl hemma ikväll någon gång, fast det beror ju på om vi kommer till final. Vi får se hur det går :)
Kalaset igår var lyckat, jag fick :
presentkort på cubus på 300 kr.
presentkort på gina tricot på 300 kr.
500 kronor.
Rätt nice ändå :D
Idag fyller min syster sofie år! Grattis till henne :) Och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fyller år :D Längtar ihjäl mig !

Nu fick jag inte med några svärord som jag lovade Marie ;)

PEACE AND LOVE.

Spanien 2005 :)



















Längtar verkligen tillbaka :( Men den 3 juli smäller det!
Åker dit med dom bästa tvillingarna i hela världen! Nämligen : http://thildajohansson.blogg.se/ och http://photoodreams.blogg.se/
Kommer bli bäst :D

7 dagar kvar ...




1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

shortiiis

Kort inlägg nu, mår inte så bra idag.. Men måste verkligen städa för ikväll kommer massa släkt på kalas för mig o sofie. Sen ska jag ut o springa också för det är ingen träning ikväll.. får väl ta o börja nu!


blablabla



det får bli mina systrar :)



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompi

8 dagar kvar....

Hejsan! Har precis kommit hem från jobbet, va faktiskt inte så roligt idag för det var typ inget o göra, inte så mycket folk som hade skadat sig, lite synd faktiskt :( hehe..
Nu är det faktiskt bara 8 dagar kvar tills jag fyller år! Längtaaaar. Blir ett kort inlägg idag för jag ska snart äta och sen dra till träningen! Men jag hinner nog med det där med bilderna :)


fortsätteeeeeer






1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

! :)

Jag hitta en asbra grej från http://jennymalmgren.blogg.se/ !








Jag umgås oftast med många, vi är liksom ett gäng om man säger så, eller hela klassen kanske är bättre :) men dom jag ungås oftast med är nog signe, emma, mathilda, o lisa tror jag :)



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Du och någon klasskompis

dom kommer nog komma lite olika, kanske inte varje dag :)

Jag HATAR snö !

Jaa, enligt mig så tycker inte jag att det här är en speciellt kul blogg, så om ni har några tips på vad jag ska skriva om eller något sånt får ni gärna skriva till mig :) Antingen här eller på facebook, emelie hallberg, ah ni ser vem som är jag ;)
Konfan var ganska rolig :) Vi delades in i två olika grupper så skulle vi göra ett drama med en text ur bibeln, det va faktiskt roligt!

Lite gamla bilder från tiden i Ödenäs. ;)







HAHAHAHAHAHAA



































vi avslutar med en riktigt snygging!

hemma igen :)

Hejsan :)
Förlåt att jag inte bloggade igår, hade verkligen ingen lust, eller tid för den delen.. Vaknde vid 10 typ, mamma hade redan åkt för hon skulle på någon sak med jobbet, så jag tog kvart i tolv bussen in till alingsås och gick till sjukhuset. Det var ju jättefint väder igår så det var skönt :) sen jobbade vi till 9 på kvällen. Jag kan säga att än så länge är det jätteroligt på akuten! Vill inte börja skolan igen :(
Idag har vi varit lediga så jag o mamma åkte in till stan för att träffa therese och köpa present till sofie som fyller år på lördag :) Vi ska ha ett litet släktkalas på fredag, haha vi är lediga då också ;) skönt faktiskt ^^ Lediga på lördag också, och jobbar kvällen på söndag, men jag ska gå till sofie o kalle lite innan 8 på kvällen för jag fick tydligen inte jobba till 10 ;s konstigt.. men så sover jag där till måndag för vi har sovmorgon till kvart i 11 på måndagen, så som vi hade för ett tag sedan om ni kommer ihåg :)
Men nu ska jag göra lite mat sen ska jag åka upp till konfan :) PEACE

dshfy

föråt att jag inte bloggat. ska iväg in till stan nu!
Praon är bäst :D hejdå

Första dagen på akuten idag!

Det var faktiskt riktigt kul! Tordde inte det skulle vara så roligt att vara där, men jag hade väldigt fel om det. Fick hjälpa till att puffa kuddar och ta lite blodprover och blodtryck och sånt, kul o få se hur man gör :) Imorgon börjar vi klockan 12, men mamma ska på någon utbildning vid halv nio, så jag får ta kvart i tolv bussen in till alingsås, det gjorde inte något att jag kom lite sent.. nu orkar jag inte skriva mer. fryser asmycket och mår lite illa så jag hoppade över träningen idag, denna helgen har jag inte haft någon som helst matlust, liksom i lördags hade vi potatisgraatäng och lött, jag åt nästan ingenting?! fattar inte va det är med mig.. och igår var jag ju tvungen att gå av planen när vi spela handboll :s skitkonstigt..
Men nu ska jag kolla lite bloggar och sen gå o lägga mig i soffan. PEACE

hittat min älskade moppe!



Är den värd att köpa eller? Det tycker jag! Synd att den är i Malmö :( Men om jag ska ha moppe, ska jag fan ha den här! :D

Detta gjorde min dag!

AH fyfan va roligt det var att åka fyrhjuling! orkade inte ta med mig kameran, hade ändå inte fått några bilder för vi åkte ju hela tiden :)
Isen var roligast att åka på! Sladdade tunr hela tiden :D Så nu funderar jag på att köpa en fyrhjuling ist för en moped, för man får tydligen köra det när man fyllt 15 :D haha men kanske det blir en ;) eller om pappa köper en kanske ? han såg väldigt dugen ut (a)

känner att jag har blivit dålig på att blogga..

Hallåhallå..
Känner mig verkligen inte bra efter matchen, eller jag kände mig inte bra innan heller, men nu är det verkligen inte bra :/ Mår illa och lite feber :( menmen, man ska inte klaga när det är så fint väder och man ska ut och åka fyrhjuling sen!
Matchen gick inte bra, ni får inte veta resultatet.. man jag kan säga attd et va inte bra. det är mycket som inte är bra idag känner jag ^^
Men nu ska jag försöka få i mig lite mat, så vi hörs ikväll :) PEACE

Alluuuummm

Tjobreee :) förlåt att jag inte har bloggat idag, men vi skulle tydligen till allum idag..
Hehe, ja, det blev som sagt allum idag med mamma o therese :) Åkte till alingsås för att hämta therese vid halv 10, så mamma drog upp mig vid kvart i nio -.- alldeles för tidigt ^^ Sen åkte vi till allum och kollade lite present till sofie, och lite annat, skor och jacka till mig :) faaast jag hitta ingenting, det har typ inte kommiy några nya vårsaker.. Sen åt vi lite mat och efter det var jag verjkligen som en zombie.. sa ingenting och skratta ingenting, var så jävla trött va!? Så när vi satte oss i bilen somna jag direkt! Sov ändå in till alingsås, sen väckte mamma mig för vi skulle kolla lite i alingsås också, men det tog typ bara en halvtimme typ :) Sen när vi kom hem så la jag mig i soffan och laddade ner i rymden finns inga känslor. lyckades faktiskt hålla mig vaken ;o haha, otroligt! Va inne och duschade precis, så nu är jag lite piggare. det 'är bra det, för snart kommer det gäster :) Jag kommer få en trevlig kväll, hoppas ni också får det!

i haven`t felt this way before.

Hellooo! Har verkligen inte lust att blogga meeeen kan berätta hur dagen har vart :)
Började med hemkunskap, jag o oskar gjorde gulaschsoppa och bröd, sen till efterrrätt var det semla, så man typ rullade ut från hemkunskapen.. nä, men jävligt mätt blev man. Sen gick vi till ishallen för att åka skridskor, det var nice det :) kul att se några göra bort sig lite ^^ sen gick vi tillbaka till skolan för att ha en halvtimmes matte, men det var typ ingen som orkade jobba, hehe inte jag heller, men vi slutade iaf kvart över 12. Tog ett bussen hem med nikolaj, rasmus o lovisa :) roliga människor dom där. Nikolaj var lite hyper om man säger så -.- ahja, sen ska jag träna också, så ska nog göra lite mat nu. Ha det bra så hörs vi ikväll!

H A N D B O L L T I M E !

Snart drar jag och tränar med handbollsbrudarna från hemsjö! Är riktigt träningssugen nu ;) Bara för att ni är ni kan ni få lite bilder innan jag åker :D

 PARTILLE




jag o chani, fan va brun man va ändå.. :/






Utan dina andetag, är livet inte värt att leva längre.

Hellu :)
Spanskaprovet var lätt som en plätt vafan! gjorde det på typ ev kvart.. haha så jävla enkelt :d
Inget speciellt har hänt i skolan idag typ. Och det är väl inte så annorlunda att våran klass får flipp på idrotten? nejnej, det är INTE annorlunda.. Den mest tävlingsinriktade klassen ever. ^^
Sen var det bussen hem och nu sitter jag här :) Ikväll är det träning, ska bli skönt o träna tycker jag :)
Men nu ska jag nog äta lite, sen ska jag kolla på OC! HEJDÅ!

leaving home

Hejsan alla goingar :)
Dagen har vart awesome! haha, vet inte varför, har bara vart på sånt bra humör idag!
Började som vanligt imorse, med matte, no och ea, sen var det lunch och håltimme, efter det va det bild och sist svenska :) ganska chill dag faktiskt ;) Sen gick jag till terminalen med Emma, Lisa, Signe, Mathilda och Jonte, dom åkte hem vid halv 4, och då stannade jag o signe kvar för hon skulle ta 4 tåget och jag 4 bussen :) Det där är en galet rolig person, underbar är hon! Sen var det konfa som gällde, hade verkligen ingen lust att ha det idag.. Men när man väl är där så är det roligt :) Sen hämta pappa mig och vi åkte hem o åt tacos, sen duschade jag, o nu sitter jag här :) Måste nog plugga lite spanska till imon också, har ju prov.. jaja, får göra det sen :) datan är viktigare (Y)



OH MY GOD

haha orkade inte plugga så mycket, så jag tog fram boken om mig ist :P och skrev ett kapitel i den ;) Fast nu är jag inne och pluggar på en sida : http://glosor.eu/ bra sida faktiskt! Och man lär sig hyfsat ;) hehe..

Såg att låtarna från mello har kommit ut i sporify nu, så lyssnar sönder på dom nu ;) hehe, speciellt the moniker - oh my god :D den är skööön, liknar the beatles lite faktiskt. ^^


plugg nästaaa

Nej, nu ska jag plugga spanska! Lär behövas... prov på torsdag, pluggat en gång.. jaja, det löser sig (Y)



Sååå !

Hejsan! Nu ska jag blogga som jag lovade igår :)

Söndag:
jaa va gjorde jag i söndags..
Började med att pappa väckte mig för han höll på att såga i taket, för vi h¨åller på att sätta in en braskamin, så skulle han göra ett hål i taket för skorstenen och dett. Så vif tio gick jag upp och fixa frukost, kolla lite tv och så :) sen vid tjugo i elva kollar jag på telefonen där det står : "vi gör den där pengagrejen imorgon va?" Det var från Julia som hade skickat det lördag natt.. hade precis somnat då (Y) Och då kom jag på att det var gudstjänst klockan elva -.- Så jag slängde på mig kläder, hann verkligen inte fixa iordning mig alls.. Spang upp till pappa, så lörde han mig ;) kom dit vid tio i elva, duktigt tycker jag! Så var vi där till typ halv ett. När jag kom hem sa pappa att jag skulle fixa lunch, så det gjorde jag, och sen åkte vi hem till Sofie och Kalle för att fixa lite där :) Sen kom mamma o hämta mig så åkte vi ner till ingared för att jag skulle spela match mot Byttorp, vann med 22-8, det stopg 12-1 i första halvlek :P haha, så jävla nära att jag höll nollan första -.- fan att jag inte gjorde det :( stukade fingret också, så det är blått nu.. :/ Var väl hemma lite innan sju, köpte med oss pizza hem, så vi åt det, och sen kolla vi på solsidan, och time out :) sen gick jag o la mig, va skittrött. Så jag orka inte blogga då.. sorry for that.

Måndag:
Gick upp vid sex som vanligt, fixa irodning mig, och sen drog jag till skolan. Började med NO, vi bygger ju bilar där med lera :) Så det gjorde vi, haha jag o emma bygger en flipflop! så jävla nice va ;) sen var det engelska tror jag, lunch och sen so, spanska och svenska :) Det var en hyfsat bra dag faktiskt :) Tog bussen hem vid 4, när jag kom hem åt jag och bytte om, o sen var det träning! Var väl inte så himla taggad kanske.. eftersom jag hade ont i foten och sen hade jag ju stukat fingret också.. så jag kunde typ inte använda det ^^ Gjorde så gott jag kunde iaf. Tränade inte med 94orna igår, så pappa kom o hämte vid halv åtta, åkte hem och duschade, och sen kollade vi på familjen annorlunda :) Pluggade lite och sen somna jag :)

Dagen idag har vart helt okej :) orkar verkligen inte skriva mer nu, måste plugga till spanska provet på torsdag.. så vi hörs väl ikväll :) Peace out!

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0