Idag är det freeeedag

f_weekend71m_966d29b.jpg

Bitch please

Hola bloggen! 
Idag har varit en bra dag, ingen fuldag och bitchen var inte i skolan, så med andra ord en jävligt bra dag! ;) Haha. Skolfoto och prov stog på schemat idag, fast det var ju inte det ända, människors miljöer, engelska och svenska. Helt okej ändå :) Provet gick la också ganska okej, var ganska lätt då hela första sidan var frågor man skulle ringa in bara, andra sidan bestod av endast två frågor, allt var gjort på en kvart cirka. ;) 
 
Nu ska jag äta mat, lax och potatis är det idag! Mums!
 

Ojoj..

Haha, helt sjukt hur omotiverad man kan vara till att plugga.. När till och med en urdålig låt låter bra i öronen, eller statusar som man redan läst 300 gånger på facebook är intressanta, eller är det kanske någon som uppdaterat sin blogg? Oj, jag måste nog packa väskan och lägga fram kläder och planera håret och sminning inmorgon inför skofotot, herregud, och snart börjar bonde söker fru också! Åh, måste kolla instagram, bloglovin, spela wordfeud... Så har jag pratat med mig själv den senaste timmen. Tror ni jag har fått pluggat något? Svaret ör ett stort fett nej. Nej, har bara läst igenom sidorna en gång, detta provet kommer gå åt helvete. Men jag har ingen annan att skylla än mig själv. Så nu skiter jag i det här, tar en skål med glass och kolllar bonde söker fru. 
 
Nu checkar jag ut för ikväll, tjingelling!
Bjuder på bilden...

Förskylning...

Anledningen till att jag inte bloggat sen i måndags är att jag har legat hemma sjuk. Förskylning och hosta är inte det roligaste.. :/
Igår var ju planen den att våran klass skulle vara funktionärer åt fjärde och femte klassare på Mjörnvallen hela dagen, men när vi kom dit var det redan lärare från klasserna där och sa att det var för blött på banan och gräset, så vi fick vända igen. Jag tog bussen hem för att jag inte mådde så bra medan de andra gick tillbaka till skolan. När jag kom hem käkade jag lite glass och la mig i soffan och kolla film hela dagen. Det ända positiva med att vara sjuk är att man får ligga i soffan hela tiden ;) 
Idag var det också meningen att jag skulle åka in till skolan på morgonen för att göra matteprov med det sket ju sig, försov mig istället. Skulle gå upp sju men det blev 9 istället så det fick bli ändrade planer och stanna isället. 
Nu ska jag förska plugga lite till noprov som vi har imorgon. Har inte pluggat ett skit, lyckat... Kommer gå super verkligen.
 
Tänkte även försöka få med mig mamma eller pappa med mig ut och övningsköra lite också kanske, papperena har ju äntligen kommit! :D
 

Extra jobb!

Hallå! Förlåt för kass uppdatering idag, gick ju i skolan till typ 2. Efter skolan gick jag hem till min syster, senare åkte vi till hennes kompis och hennes dotter. Det är nämligen så att jag har fått ett litet jobb som barnvakt åt dottern, hur söt och go som helst är hon! Så det här ska nog funka prima :D 
 
Imorgon ska klassen till mjörnvallen och vara funktionärer åt fjärde klassare tror jag det var :) Kommer nog bli riktigt kul eftersom det är barn jag vill jobba med så dår får jag ju testa på det! Även om jag gjorde det förut så har jag inte jobbat med lite äldre barn. Så detta ska bli kul!
Nu ska jag krypa till kojjs så jag orkar upp klockan 06.00 imorgon...
 
Godnatt! 
 

plugg

Det är ju grymt kul att sitta och plugga på en söndag när man bara vill sova för att förskyningen bara blir värre och värre. Det gjorde det ju inte bättre utav att vi var ute hela dagen igår heller, sprang i regnet, blev blöt om fötterna, eller ja, överrallt blev jag blöt. Haha men kan säga såhär, det var över mina förväntningar! Kan berätta lite om det ;)
 
Vi var ju då som sagt i Säve på en ganska stor gård med massa olika tävlingar. Min moster Ann har ju fyllt 50 år så det var så vi firade henne. Först när vi kom dit så fick vi gå in i en liten lada där der hängde massa overaller som ni ska få se bild på sen. Tog på oss varsin och gick sen ut för att se vad som sukulle hända sen. De som hade hand om detta delade in oss i sex olika lag med ungefär nio personer i varje. Vi sprang mellan massa olika tävlingar hela tiden, typ samarbetstävlingar, kasta en hästsko på en metallpinne, hinderbana, plocka potatis i en mörk källare, haha ja alla mäjliga tävlingar. Men kul var det i alla fall! Tyvörr vann inte vårat lag men det var skoj ändå :) Vid sju någon gång var tävlingen slut, vi hade då alltså hållt på att tävla i ungefär fyra timmar. Då fick vi mat, rökt makrill, kyckling och potatis och pastasallad, såå gott! Senare blev det tårta och lite dans och musik. Var väl hemma vid halv ett någon gång inatt, somnade som en stock direkt! 
 
 
Fånarna på farmen.... 

262859_4314869404077_607202158_n.jpg

Släktkalas

Hejsan! 
Idag är det dags för släktkalas. Min moster fyller år så hon och hennes familj har ordnat något annorlunda.. Haha det är typ som fångarna på fortet fast det heter "fånarna på farmen." Vi ska delas in i lag och tävla mot varandra, kommer nog bli trevligt och kul detta :)
Men det betyder ju att bloggen kommer ligga lite åt sidan idag tyvärr. Kanske slänger in ett inlägg ikväll när jag kommit hem om det är så att jag orkar ;) Troligen inte.... 
 
Ha en bra dag! :D
 
 

Nu är det dags för fredagsmyyys

Godkväll allihopa.
Ikväll ska jag bara ha en mysig fredagskväll med mina älskade föräldrar, äta gott, prata och bara umgås! Låter la mysigt va? :)
Imorgon ska vi på släktkalas hela dagen typ, börjar vid 3 och beräknas vara slut vid 01.00 haha tider... Nä men har inte så stor koll på vad som händer så jag berättat på söndag vad vi gjorde :)
 
Måste bara tillägga, JAG ÄLSKAR MIN MACBOOK AIR!
Här kommer lite fina bilder ni inte fått se!
 
 

Mobilblogg

Godmorgon.
Drar mig mot bussen för att åka till skolan. Slutar runt 3 idag så jag bloggar mer ikväll! Ha en bra dag :)

Inga bilder...

Har inte riktigt fattat hur man laddar äver bilder från kameran ännu så det får bli gamla än så länge, tills jag kommit på hur man gör..
Dagen har i alla fall spenderats i sängen med ett par bra filmer och lite oth som vanligt. Börjar få ännu mer ont i halsen men har ändå bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Vll inte missa för mycket, det är ju ändå bara imorgon och sen är det helg!
 

Där palmerna bor

Godmorgon. Eller nä, skoja bara. Goddag är det ju nu :) 
Vaknade runt 10 någon gång och gjorde lite frukost, gick sen och la mig i sängen igen och kollade lite oth, bästa serien ♥ Nu, efter 3 avsnitt lyssnar jag på lite go musik och chattar lite. Blir nog en ganska mysig dag detta!
 

Mys

Hoppas alla har en lika mysig kväll som jag har. Ligger nämligen i min otroligt sköna säng med tända ljus och lite go musik. Flo Rida - I cry spelas i mina högtalare, sjukt go låt! 
Hade tänkt åka bort till farmor och farfar förut och äta mat men moppen startade inte och jag orkade inte gå bort eftersom jag inte mår helt ok, så jg gjorde lite mat här hemma istället. 
Nu hade jag tänkt sätta på ett avsnitt oth, bara för att jag kan! :D
 

skypeee

Hallå på er!
Sitter just nu och snackar skype med lisafisa. Trevligt trevligt :) Har varit hemm från skolan idag för jag kände mig inte helt kry imorse och gör det inte nu heller. One i huvudet och halsen. Inte bra, inte bra :( Blir nog hemma imorgon med, men hoppas kunna gå på fredag! 
Måste bara säga att jag är världens lyckligaste som har en egen dator, haha känner mig värsta efter, eftersom alla redan haft en egen dator innan så känner jag mig lite efter. Haha.
 

kvällsbloggning

Godkväll på er.
Om jag ska vara ärlig så tyckte jag Justin Biebers film var speciellt bra.. Mest långtråkig. Alla är helt kär i honom efter att de sett filmen men jag tyckte det va som vilket dokumentär som helst. Så jag tryckte på kryss och satte på lite one tree hill istället. MYCKET BÄTTRE ♥
Imorgon väntar en ganska kort skoldag för min del och även klassen såklart. 09.15-12.45. Sovmorgon brukar vi alltid ha på onsdagar men anledningen till att vi slutar två timmar tidigare är att lärarna ska på någon utbildning eller något så hela skolan slutar tidigare! Helt okej :) 
Nu ska jag smälla ihop locket på min nya bästa vän och försöka nana lite. Sov gott :)
 

306692_344902832253640_827258896_n.jpg

Macbook air - tummen upp!

Hej på er alla! Hoppas ni haft det himlans bra medan jag haft en liten bloggpaus. Själv har jag haft det rätt gött i skolan och så, det blev ju inte direkt smre idag när vi fick våra macbooks direkt. Min första alldeles egna dator! Haha exalterad... Men jag är glad! Mitt liv går som på en räls nu just nu. Nästan inga läxor i skolan och inga prov än så länge, rktigt skönt :)
Ska ta och sätta på en film nu, Never say never blir det nog, har ju aldrig sett den så får ta och göra det nu! 
Har inga bilder på datorn så det får räcka med ett tråkigt inlägg bara...

Tuesday

Hej!
Ville bara droppa in här en snabbis och säga att jag börjar blogga på tisdag igen. Då får jag min dator från skolan, macbook air har dom beställt så det kommer bli riktigt nice! Sen är det ju så att jag går barn&fritid så jag har nästan inget plugg, vilket är sjukt gött. Vi har gått i skolan i nästan en månad och har högst fått kanske två läxor? Haha chill linje ;) Men vi har ganska långa dagar, fast det är bara för att vi har väldigt mycket praktik om man jämför med de andra linjerna så det går bra det också. Vi hörs på tisdag! :)
 
 

BLOGGPAUS

Morning

Då var det morgon igen, dessutom tidig morgon. Man blir lite bortskämd med 3 dagars sovmorgon per vecka..

Anledningen till att jag inte blogga igår var helt enkelt att jag glömde av och somnade alldeles för fort, redan vid 10. Haha trätt chey ;)
Idag är det skola som gäller, fast bara fram till halv 12 ungefär. Det är så att vi har klassens dag idag så vi ska bara vara i idrottshallen och göra något alla BF klasser, kommer nog bli kul detta!

Har nästan inget smink på mig idag heller, plus i kanten!

Hejhopp

Är påväg till träning nu, bloggar när jag kommit hem ikväll!

Facelook

Godermorgon. Är verkligen hur trött som helst fast jag har sovmorgon, men det är bara att lyfta på stjärten och dra sig iväg till skolan. Ganska kort dag är det idag så det är la lugnt.
Ha en bra dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_5044467d9606ee47b20053b1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_5044467d9606ee47b20053b1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_504449d1e087c34852005338.jpg" class="image">

Zumba i hjärtas park

Godmorgon på er! Om cirka en timme ska jag ta bussen in till Alingsås för att möta upp Therese och dansa zumba i hjärtas park. Sofia, hon som brukar ha Zumban på hälso sa att dom kör en halvtimme i hjärtas park nu denna lördagen så vi får la se hur det blir, haha kommer bli mycket tittande i alla fall ;)

Efter det åker jag och Therese till Liseberg och är där hela dagen så bloggen kommer ligga lite åt sidan idag! Men ni får ha en bra dag allihopa :)

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0