mjörnvallen :)













var på mjörnvallen med klassen idag, och några andra klasser från GA, riktigt roligt var det :D här är några bilder från idag!

göteborg igår (Y)

hejhej, sorry att jag inte har bloggat på ett tag.. har inte hunnit plus att jag inte orkar..
men iaf, igår va jag i göteborg med sofie, riktigt trevligt, vi tog bilen in till alingsås, sen tog vi 4 tåget till gbg, så gick vi runt lite tills vi hitta en fin liten resturang på avenyn :) tog en pizza där, och sen gick vi lite långsamt till biopalatset, vi såg i rymden finns inga känslor, sjukt rolig och bra var den! jag rekommenderar den till dom som inte sett där :)
kom hem vid halv 11 igår tror jag, vakna vid halv 10 imorse, gick upp och åt frukost, sen gick jag ut med viggo, kom in vid 12 ungefär :) sen tror jag therese kommer sen också, har inte sett henne på år känns det som :( aja, en grymt bra heög iaf! :D puss

sjuk..

har vart hemma från skolan idag, hade jätteont i huvet och orkade knappt någonting.. så jag va hemma idag. det va väldigt dkönt, jag plugga typ hela dagen, har soprov imorron. nu ska jag kolla på idol, hejdå :)


konfaläger!

hej kära blogg! i fredags till lördags var jag på konfaläger med det underbara gänget! jag, julia, julia, joline, lovisa, erik, emil, niclas, johan och nikolaj :D fan va kul vi hade! vi var på en ö utanför mariestad, vi spelade fotboll, kolla film, lekte lekar :) på fredagen somna vi vid typ halv två eller ngt, och dom väckte oss halv åtta :O det va frukost klockan åtta, sen efter det va vi på gustjänst... gud va härligt, behövde inte tänka på någonting, det va så kul! vi kom hem vid 6 i lördags.. jag somna vid tio eller ngt :P sen på söndagen hade vi match mot upphärad, vi förlora med 2-1 men det va en bra match! sen åkte laget till ullevi och såg när IFK krossade åtvidaberg med 3-0! :D så grymt kul hade vi! aja, bilder kanske kommer snart :) puss

heeeeeej :D

hejhej, imorron drar jag till mariestad med konfagänget! så jävla nice ska det bli :D veckan har vart helt okej, orkar inte skiva mer nu, har fullt upp i helgen, så jag kommer inte blogga så mycket.. puss

myyskvällll

emma och mathilda kom igår vid 5 så kolla vi på film, ECLIPSE ÄR BÄST! fast alla vet ju det redan så (Y) sen kollade vi på fullt hus och sen world trade center, som är bra också :) somna vid 1 typ, och vakna vid 10, gick upp vid 11 och åt frukost, sen har vi bara tagit det lugnt och spela lite wii, nu har dom precis åkt hem och snart ska jag äta och sen blir det fotbollsträning! trevlig helg detta (a)



bild har vart uppe förut, men jag bara älskar hemsjö (L)

HEEEELG

hej allihopa :) veckan har vart kanon, orkar inte ta alla dagar nu, men jag åkte med pappa imorse, åkte vid halv åtta ungefär, skönt med en sovmorron :P började med hemkunskap i en och en halvtimme OCH vikarie som va hur dryg som helst.. sen hade vi matte i en och en halvtimme med vikarie också :) fast han var faktiskt bra! :D sen åt vi lunch, och sen vi till gamla tennishallen, va inne idag för att det regna ute, vi hoppa höjdhopp och spela innebandy :) kulkul. sen sluta vi 13.20 idag, gick till terminalen och träffa erik, niclas och emil på bussen :) satte mig med dom och snackade! riktigt trevligt (Y)

fernando torres!



han är äckligt snygg :o
i love him.

puss på er :)

tränat med dom bästa!

hejhej, har precis kommit hem efter en kul träning med tjejorna! riktigt kul är det när man inte har gjort det på ett tag.. sen sa våran tränare att jag kanske ska få va med och träna med 93-94 : orna! shit asså.. mina handlederkommer va små gummiband efter det asså -.- men det kommer bli sjukt kul :)
sitter och kollar på ullared, morgan är julätt bäst! ;) menmen, slutar tio i två imorron, så det kanske blir ett inlägg imorron ocks¨:) puss

göteborg igår :)

hejhej, va i göteborg med mamma och sofie igår och shoppa :) köpte en tjocktröja på gina, ett linne och chinos på HM, ett linne på JC, BH på lindex :) riktigt bra köp (Y)

 linne från JC - 199 kr

 BH från lindex - 103 kr, 20%

 chinos från HM, 249 kr

 tjocktröja från gina tricot - 299 kr

  linne från HM - 69 kr

det va allt :)
ska spela match idag också :D vet inte va dom heter men det är hemma iaf, klockan 17.00, kom och kolla ;) puss

life is a peice of shit

asså jag fattar inte vad det är med dig ? på sms är du hur gullig som helst, men i verkligheten är du en idiot? jag vet inte vad jag tycker eller känner om dig längre.. jag vet att du inte läser detta, men jag vill verkligen att detta ska funka.. för jag gillar verkligen dig, jag menar det.. det pirrar i magen när du är nära eller bara kollar på mig. :s snälla gör dig inte till, du behöver inte spela cool för min skull, och jag hoppas verkligen inte du gör det. det räcker att du är dig själv bara.

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0