Lördag 31 mars

Förlåt så mycket för kass updatering..
I fredags gick jag som ni vet hem till therese efter skolan, vi tränade challenge sen åkte jag hem till sofie och kalle, duschade åt och bara va typ. Alltid lika trevligt att vara där! :)
Idag var vi i stan och shoppade, tog varsitt hål i örat och umgicks. Gjorde rätt ont att ta hålet faktiskt, men fett värt måste jag säga! :D
Köpte rätt mycket kläder, försökte visa er förut genom mobilbloggen, men appen är cp just nu :/ Orkar inte sätta på den stora datorn öch ladda över bilderna heller. Hehe startade pappas istället, så jag ligger inne i min säng och lyssnar på lite go musik. Ska strax göra glass med pappa också, mums! Jag kanske laddar över lite bilder imorgon, kanske kan fixa lite bilder från idre också, haha det har jag inte gjort än. Sorry for that..

Men nu ska jag va social med pappa, mamma jobbar så :(
Promenix med sofie förut!

Hälso next

Ska åka in och träna om en stund hade jag tänkt, yoga blir det ikväll igen. Det är så jäkla gött när man har träningsvärk va ;)
Pisa testet var rätt tråkigt idag, 2/3 var typ mattefrågor på mitt test. De som var där fick olika prov, och någon fick jättemycket läsförståelse eller typ NO, men matte är ren skit enligt mig.. Men vi fick pizza och godis så det var ett litet +!
Bussen hem gjorde min dag, har nog aldrig skrattat såhär mycket. Kan ju säga att killarna här i ödenäs är faktiskt inte som alla tror, de är hlt jävla underbara på ren svenska. Va bara tvungen att säga det ;)

Är hemma runt 9 ikväll, så jag bloggar nog inte mer idag. Imorgon ska jag träna challenge med Therese efter skolan, och efter träningen åker jag till Sofie och Kalle för att sova där till lördag, sen ska vi shoppa på lördag :D Taggad som tusen för det! Det betyder att det inte blir så bra uppdatering imorgon och helgen.. Men så blir det, helgen är till för att ha kul och chilla från skolan, thats life!

image description

Off to school for pisa test

Usch, inte alls taggad eller motiverad till något idag, förutom yogan ikväll som ska bli så skön. Har världens träningsvärk överallt :(
Idag är det ju det där dumma testet i skolan, vet inte riktigt när jag slutar, men det håller på hela dagen i allafall.. Bloggar när jag har tid!

Det går för långsamt

Hallå på er! Förlåt att jag inte givit er någon update idag, men fick lite bråttom imorse, försov mig en aning.. Sen har jag inte kunnat blogga under dagen heller, har haft fullt upp.
Idag är jag i allafall ledig från träning, rätt gött ändå! :) Men imorgon är det spinning och yoga igen :D Gött.
Det är även PISA test imorgon också, va ju egentligen när jag var borta förra veckan, men det var jag och två andra tjejer som inte gjorde det, så vi ska få göra det imorgon istället. Har hört att det var rätt jobbigt, jag ska sitta hela dagen också. Men något positivt är att jag slipper alla vanliga lektioner i allafall ;)

Skolan var la helt okej idag, inget speciellt att berätta om. Så jag avslutar detta inlägget med några tjejer + killar som är så sjukt jävla underbara!

image description

image description



image description

I work out

Helloo, nämnde jag att jag skulle träna förut? Haha kanske jag gjorde.. Kort minne här jao. Men som sagt stog det piloxing på tränings schemat idag! Jobbigt men kul. :) imorgon är hav ledig från träning, men på torsdag är det igång igen! Denna gången själv, utan Therese, hur ska detta gå? Eh, det går nog prima! Hörs imorgon :)

@altanen

Goddag på er. Hoppas ni har en bra dag, själv har jag haft 3 nationella prov idag, labben i kemi, engelska och matte muntligt. Men det gick rätt bra på alla! :) nöjd tjej :)
Efter skolan gick jag till triumf och tog en glass med Lisa! Satte oss ute och pratade om allt som hänt och så, skön tjej det där!
Nu ligger jag ute på altanen och solar ryggen! Senare ikväll ska jag träna med Therese, piloxing blir det idag. Gött det!

Sooool

Hej! Idag är det sol igen, sitter utanför thereses lägenhet och solar facet :) rött gött faktiskt!
Idag fick jag reda på att jag har 3 nationella imorgon, muntligt i engelska, matte och en kemilabb. Lät det kul eller? Nja, dont think so :(
Menmen, nu ska vi inte haka upp oss på det, tur att det goa vädret är och att det är challenge ikväll!! :D

Hej skolan

Fastnar ej på bild idag, så den får bli ful..

Kort inlägg

Nu är jag hemma och nyduschad efter ett gött yoga pass! Imorgon är det challenge efter skolan, så jag drar hem till Therese och är där tills det börjar. Kan bli lite dålig update då..

Träning

Nu blir det yoga! Hemma runt 9, bloggar då :)

Sunny sundaaaay

Åh älska vädret! Jag och Sofie har precis vart ute och gått i solen, satte oss borta vid stranden på bryggan och solen gassade på oss verkligen :)

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme va? Ett steg närmare sommaren nu i allafall, det lät la bra? :D
Sen är det ju faktiskt våffeldagen idag också, så det luktar våfflor i hela köket just nu, mums!

Tänkte också säga att bilder från Idre dyker upp några varje dag. Tog några med pappas kamera och några med telefonen, så det kommer snart!

Haha sööt Emma..

Godmorgon!

Hallå, sovit gott? Kan säga att jag har sovit som en stock hela natten i min egna sköna säng! Jämfört med en rätt hård våningssäng så va min rätt mjuk ;)
Eftersom jag fick ett medlemskort på hälso hade jag tänkt att gå på yoga ikväll, om Therese hinner med det. Hoppas det! För nu taggar jag beachen 2012 :D hehe., Japp, idag ser det ut att bli fint väder, så på med brillorna och upp med näsan i solen blir det jao ;)

Borta bra men hemma bäst!

Hej på er! Kom hem vid 7 någon gång, packade upp alla kläder och fixade lite. Nu sitter jag i soffan och bara degar, gött! Blir tidigt i säng ikväll, och imorgon vet jag inte vad som händer.. Får sen då! Men vi hörs mer ilorgon, godnatt!

On my way home

Har precis satt oss bilen nu och är påväg hem till ödenäs. Men är inte hemma förrän ikväll så det är rätt segt :/

Fick ju väldigt fina presenter i söndags också! Blev medlem på Hälsostudion, en väska och mössa från Hälsostudion från mamma och pappa ;) haha, en jättefin berlock till mitt Tomas sabo armband av Therese, en sminkväska med lite smått och gott i, där i låg en lila pincett, lila solbrillor, två ansiktsmasker, en sån här rund toffs som man sätter i håret så man får flygvärdinnabulle, ett kort där det stog att jag ska få ta ett till hål i örat! Allt de från Sofie!
Sen fick jag 400 kronor av Eva och Göran! :) blev jättenöjd med alla presenter! :D

Vädret <3

Hej! Vädret här är helt jävla underbart på ren svenska! Helt sjukt, eftersom det har varit över 10 grader här idag så förstördes backarna rätt snabbt, så vi har mesta dels suttit och solat mitt i backen istället nu på eftermiddagen. Men det är lika gött det. Så nu är jag helt prickig i ansiktet av gulliga små fräknar ;) haha det är vi allihop typ!

Nu har jag precis packat ner lite saker inför hemresan imorgon, åker på morgonen/ förmiddagen någon gång tror jag. Hoppas på fint väder så vi slipper stå ute och frysa när vi fikar som vi gjorde påväg hit.. Haha men men thats life!
Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och umgås med människorna här!
Ha en bra fredagskväll! :)

Gött!

Hej på er, förlåt att updaten har varit lite sisådär. Men när man är ute och flänger i backen hela dagarna har man ingen ork kvar på kvällen tyvärr, men det har jag idag! Skidåkningen har varit jättebra denna veckan! Solen har stått högt på himlen och det har varit varmt och gött :) har faktiskt blivit rätt solbränd! ;)
Har gjort en del vurpor men det hör till hela semestern :D som tur är har det inte hänt något allvarligt..

Nu är jag nyduschad och har precis bastat, gött! Snart ska vi äta lite gött sen blir det la tidigt i säng som alla andra kvällar. Haha har inte varit vaken mer än till 10 varje kväll.. Men så är det!
Imorgon är det sista skiddagen här och på lördag bär det av hemåt. Har haft det riktigt gött här ska ni veta ;)

Njutet

Har haft världen underbaraste födelsedag! Helt sjukt bra skidåkning och jättefint väder, solsken och vindstilla :D det här är livet!
Kan också säga att jag inte kan ladda upp bilder, nätet är för långsamt tyvärr.. Men ni får klara er till jag kommet hem ;)

Äntligen framme

Nu är vi äntligen framme efter 9 timmars bilfärd! Har varit nere i skidcentret och hyrt skidor, pjäxor och stavar precis och fixat i ordning alla kläderna och så. Bastun är påsatt och imorgon väntar en fin dag i backen! Och en sak får vi ju inte glömma, det är ju min födelsedag imorgon också :D
Hehe, blir nog inte mer blogging ikväll, utan vi hörs imorgon! :)

5 timmar

Thats right, 5 timmar har vi suttit i bilden nu, och vi har cirkus 3-4 kvar. Segt jag vet men sjukt värt det ;) vi är 10 mil från Mora ungefär, och vi börjar se lite snö. Det går sakta uppåt och det är rätt disigt väder. Hoppas på fint framme i Idre!
Just nu har jag inte så himla bra täckning, haha men så är det.. Ska fortsätta sova lite nu tror jag. Om jag lyckas somna vill säga..

Idre !

Godmorgon, hoppas ni sovit gott! Jag somnade som en stock igår vid typ 10.. Men sen skulle jag upp igen vid halv 7 så det fick bli så!
Nu är allting nerpackad och färdigt, jag har fixat iordning mig och väntar på att klockan ska bli halv 8 så vi kan åka snart. Har längtat så mycket efter det här och nu är det äntligen dags! :D
Bloggar nog under bilfärden någon gång skulle jag tro, om inte hörs vi ikväll eller något!
Ha en bra lördag :D

image description

Packning

Sådärja, förlåt att jag inte bloggat på hela kvällen.. Jag har faktiskt haft fullt upp måste jag säga!
Kom hem vid halv 5, chillade lite innan jag och mamma åkte till Hemsjö för att lämna våran lillebror på hund dagis inför nästa vecka. Kom hem vid halv 7 någon gång och då åt vi, oxfilè med potatisgratäng blev det idag ;) Alltid lika gott! Nu har jag packat ner alla mina säker i väskan och ska bara fixa lite smått. Imorgon bär det av till Alingsås vid halv 8 för att möta upp de andra vid Maxi. Sen drar vi och åker lite skidor i en hel vecka! G R Y M T !

Detta innebär att bloggen kommer ligga lite åt sidan denna veckan, men jag lovar att blogga för er om jag kan, nätet är ju inte det bästa däruppe tyvärr. :/
Sen är det ju så att jag fyller faktiskt 16 på söndag, och fira sin födelsedag i backen är ju typ det bästa man kan göra. Om man gillar att åka skidor vill säga.. Vilket jag gör!
Nu ska jag bara chilla lite, blir ingen sen kväll för mig eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon, så vi hörs mer då! :)

image description

Bjuder!

Mys med Signe. Hehehehe bjuder på de här!

Hejdå sängen

Godmorgon på er! Nu ska jag strax dra mig ner mot bussen för sista fredagen innan min lilla minisemester! Nästa vecka kommer bli grymt bra, min födelsedag, skidåkning och goa människor :)
Är hemma halv 5 idag, sen åker jag och mamma till hemsjö igen för att lämna Viggo på ett hundpensionat som han ska bo på nästa vecka. Kommer sakna fisen :(

Mums. ♥











 

De här killarna är om jag ska vara helt ärlig, nästan perfekta.

Blogg.se, inget att lita på alltså..

Försökte faktiskt blogga för er imorse och under dagen, men blogg.se har blvit helt fucked up typ. Tummen ner på det :s Ingenting att göra åt faktiskt :(
Dagen har arit rätt kul faktiskt, haft lite serious talk med hon som förstår mig typ bäst, varit lite oseriös med några andra, och pratat känslor med Andreas och Lisa, haha goa människor det där! Kärlek till dom. Sen snackade jag med några riktigt goa killar påväg hem på bussen, haha seriöst, de gjorde min dag ;)

Nu har jag precis ätit och funderar på om jag ska gå ut och träna, troligtvis inte om jag känner mig själv.. ;s Hehe ska ju faktiskt vara väldigt aktiv nästa vecka så det är ju skitsamma.. Nu känner jag bara för en lugn mysig chillkväll med lite tvtittande och dejt med sängen. :)



Sooool + vååår ♥

Hejsan! Hoppas ni haft det bra de veckorna jag vart borta. Själv har jag haft fullt upp med plugg, träning och privata saker, men annars har allt flutit på som det ska :) Vilket är bra! Men nu hade jag tänkt komma tillbaka lite smått till er. Börjar känna suget igen faktiskt, som tur är ! Hoppas ni fortsätter att följa min blogg och jag vill ha många kommentarer om vad jag kan blogga om, skulle bli jätteglad om ni ville ta er tiden :D 
Nu hade jag tänkt kolla runt på lite bloggar och sen gå och lägga mig och kolla tv. Just det! I tisdags, alltså förra veckan kom pappa hem med en ny tv till mig! Har ju inte berättat det för er ju, innan hade jag en gammal, tjock grå tv, med jätteliten bild. Men inte nu längre!! Utan nu har jag en 26 tum LCD tv som passar perfekt i mitt lilla rum! :D Kan försöka fixa någon bra bild till imorgon på den så ni får se den ;) Haha!

8:an, herregud... ♥

 

Måste bara säga!

Älska vädret?! Hur gött är det inte att sitta ute med en smoothie i bara linne och tights? :o o herregud love it!

Skulle bara säga att jag lever och njuter av fulla drag att nationella i kemi är över, har bara en labb kvar, gött e det! Om 4 dagar fyller jag år också, och då drar vi till Idre och åker skidor :DD åh jag har sett fram emot detta jag bet inte hur länge! Ska bli så roligt :D

Vi får se när jag bloggar nästa gång :)

Paus

Har varit superdålig på att blogga de senaste dagarna, berott på plugg, slapphet och suget på att blogga tyvärr.
Igår kom Sofie hit och sov här och i förmiddags kom även Therese hit så idag har vi bara varit ute i det fins vädret och skojspelat lite golf typ ;) haha kubb har vi spelat också! Det är typ därför jag inte bloggat något idag för det har ju varit riktigt gött väder! Kärlek till det.

Men jag hade i allafall tänkt ta en liten bloggpaus, vet inte hur länge men antagligen så länge jag känner för det liksom. Kan vara några dagar, en vecka några veckor. Vem vet.. Håll utkik !
Nu blir det tacos :D

Vädret <3

Vem älskar inte när det är sånt här gött väder ute egentligen? :o helt sjukt underbart!

Kyss mig!

Ååh har blivit helt förälskad av melodifestivalslåtarna! Helt sjukt så många bra låtar det var i år :D
En av dom är ju lätt Axel Algmark - Kyss mig. Dock jättelik håkan hellström men vadå liksom? Låten va grymt bra!
I allafall, dagen idag var tråkig, blev på värsta depphumöret de två sista lektionerna, det hjälper ju inte speciellt mycket om det är fint väder ute heller. Tvärtom typ :(

Nu ska jag begrava näsan i lite soplugg, prov imorgon och sen friendsutbildning på kabom så jag missar hela skoldagen, ganska chill ändå ;)

Älskade systrar, kan verkligen inte förklara min kärlek till er. ♥

Dags för ännu en skoldag

Och jag är inte supertaggad måste jag säga...

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0