Tröööök

Kollar på time out nu, repris så det är tråkigt.. Funderar på att ta en bloggpaus, vet liksom inte vad jag ska skriva om, men det kanske trillar in ett inlägg då o då. Så kolla in om ni har lust :) Ha det bra!

Rasmus på luffen !

Sitter o kollar på Rasmus på luffen :) grymt bra film! Love it :D Tog en dusch precis också, så nu känner jag mig lite fräschare :) Sofie kommer strax också :)) Pallar verkligen inte blogga, vet inte va jag ska skriva om liksom.. Fattar inte va det är för mening att ha en blogg om man inte skriver om något speciellt :s Kom gärna med förslag!

Ont i maaaagen

Hallå allesammans :) hade en rätt go kväll hemma ensam igår faktiskt :) vid 11 smsa mamma o sa att hon va påväg hem så jag tog Viggo och gick ner för att möta henne. Haha Viggo börjar skälla när han får syn på henne, mamma hade nämligen vunnit en tävling så hon hade fått en görsnygg grön hatt, Viggo kände inte igen henne så han börjar yla som en varg typ.. Haha knäppis! Idag vaknade jag med världens mensvärk om ni ville veta. Japp, lite se are kommer Sofie o Kalle så dom äter middag med oss :) Så är det, men vi hörs!

Blablabla

Sitter o kollar på sommarkrysset, lite sådär halvt dåligt program tycker jag :/ Förut kollade jag på life as we know it :) den va faktiskt riktigt bra :D den rekommenderar jag verkligen! Jappjapp, btw signe om du ser det här svara på mitt sms är du snäll! :) Gött, men vi hörs väl lite senare ikväll, om inte hörs vi väl imorgon!

Loooove

Ligger o solar på våran extreeemt småttiga brygga.. För det va så mycket folk vid den andra lite större! Just nu är det inte så skönt för det blåser lite.. :( men jag ska väl dra hemåt snart, måste hjälpa pappa lite inför Ikväll, dom ska på fest o ska ha med sig egen mat, o mamma jobbar så i gotta help him ;) Men vi hörs later!

Maxi nästaa

Vaknade upp idag o kände mig mycket bättre, men jag har fortfarande ont i huvet i så.. Men jag bestämde mig i alla fall för att följa med pappa in o handla idag, så det ska vi göra strax :) men vi hörs lite senare!

Sleep tight.

Nu bloggar jag inte mer ikväll, så godnatt!

Filmmaraton

Mår lite bättre nu faktiskt, illamåendet har släppt lite men huvudvärken är fortfarande kvar :/ Har kollar på änglagård 3 , last song och drar John idag. Värsta latmasken jag vet, men jag får faktiskt lov att vara det idag sa mamma (y) o nu har papp grillat lite kyckling så jag får se om jag får i mig något. Hörs sen!

Sorry att jag bloggar nu..

Vaknade 7 imorse o kunde inte somna om, mådde jätteilla o hade göromt över ena ögat :/ spydde också , inte så roligt att läsa men så är det. Har legat o sovit i typ 3 timmar nu, riktigt skönt :) och nu har jag börjat ladda ner änglagård 3. Blir nog inte så mycket bloggande idag, men jag är faktiskt sjuk så ni får stå ut..

Lalalala

Sitter här i en skön soffa i Torslanda o chillar litegrann :) har ätit en god förrätt och lite grillat kött! Börjar bli lite trött efter cykelturen nu faktiskt.. kanske somnar här i den här sköna soffan snart ^^ haha men vi hörs sen!

Sorry sorry sorry...

Mamma väckte mig vid halv 11 imorse o sa att vi skulle cykla till Alingsås idag, o att vi skulle stocka vid 11, så jag hade alltså en halvtimme på mig att äta frukost o fixa iordning mig ;)) haha självklart fixa jag det! Vi cyklade iväg och det gick bra o så :) lite ont i rumpan har jag nu.. Vi va hemma igen vid 3 tror jag. Nu sitter vi i bilen påväg till Torslanda på middag hos min morbror :) va längesedan jag träffa honom så det ska bli kul! Han behövde lite hjälp med talet till sandras bröllop också, och om ni inte förstår det P så är min morbror alltså pappa till Sandra som är min kusin o hon ska gifta sig nästa lördag :) Men jag bloggar mer när vi är påväg hem :)

Brrr

Sitter här i soffan med världen tjockaste filt runt mig och fryser som jag vet inte vad?! Funderar på att sätta på en film och gå och lägga mig i min mysiga säng :) jag lär väl somna så fort jag lägger huvet på kudden, men då får jag väl göra det då.. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon :) Kolla den länken ska ni få se något sjukt gulligt! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5AzSXhOZD1Zt1WSXQPhNFnoE81ybB5MZsJIgeeVhl1BdPkc3a

Namnam

Hellooo :) nyss hemkommen från sjön! Haha första gången jag sola sen vi kom hem från spanien typ xp inte okej?!? Noway att det är okej :s Jappjapp, åkte lite ring hem o så :) hur nice lät inte det? ;) haha men nu ska jag hjälpa dom andra med maten! Hörs senae :)

Jag tittar tillbaka på tiden som var och inser vilken idiot du va.

Godmorgon allihopa :) hoppas ni har sovit gott, det har i alla fall jag gjort! Idag ska vi antagligen ut med båten o åka lite ring :D hur nice som helst! Men först ska jag gå ut en stund. Jag tycker att bloggen är tråkig nu, så om någon har något tips på vad man kan skriva om, kommentera tack! :)

@ Lake

Sitter här vid stranden o myser lite :) fast solen gick ner för en stund sen så det är rätt kallt.. Ska nog dra mig hemåt nu o lägga mig under en filt i soffan istället ;) hehe det gör jag. Sov gott så hörs vi imorgon :)

Här är sakerna jag köpte idag!






Åhlens :

Hängande pärlor med mönster på - 35 kronor.
Helt vit bh som man kan ta av banden på - 179 kronor. 



Glitter :

Orange (vattentät?) klocka - 25 kronor!



Eurosko :

Vit klacksko - 200 kronor (50 procent)



Beställde även hem detta iphoneskal i fredags, och ett svart. På http://www.itsajten.com/ asbra sida om du ska ha billiga skal till din iphone! Fick två skal till priset av 146 kronor tror jag det var? Fast då va det frakt också, men det är helt okej tycker jag :)
Skulle egentligen träffa Signe imorgon innan hon skulle till Marbäck, men hon kunde tydligen inte :( Så det får bli en springrunda och kanske en tur med båten om det blir fint väder :) Therese ringde och sa att hon skulle komma hit imorgon också! O om det inte blir fint väder hoppas jag att vi ändå åker ut o åker lite ring :D Har inte gjort det i sommar :o Någon gång måste jag ju göra det ;)

Jappjapp, men vi hörs väl senare ikväll :)

Go dag!

Hola! Nu är vi påväg hem till Sofie igen, slapp ta tåget, åkte med Kalle istället ;) Köpte lite sake inför bröllopet och en görfräck klocka! Haha ni får se allt när jag kommer hem sen :) är väl hemma vid halv 7 tror jag, då har pappa färdigt maten, så vi hörs ikväll :)

Allum nästa!

Åker in till alingsås snart för att träffa sofie o ta tåget till partille :) Är verkligen shoppingsugen nu :D har inte shoppat på hur länge som helst känns det som..
Haha är uppe tidigt för en gång skull, mamma väckte mig 9 idag. Hehe, o jag brukar gå upp vid sådär en halv 11 - 11 ;) Haha jaja, men vi hörs senare!

IFK Göteborg <3

Sorry att jag inte har bloggar så mycket idag.. Orkar inte vlogga så mycket nu heller.. Matchen va grym, 3-1 till IFK :) Nu kollar jag på Johan Falk. Så vi hörs imorgon!

Löprunda!

Nu ska jag bara byta om sen går jag ut o springer! Hörs sen :) CIAO

I`m forever keeping my angel close.

Helluu :) Vaknade upp vid tjugo i elva typ, känner mig jättelat som sover bort halv dagen..
Idag ska jag inte göra speciellt mycket, klippa gräset, och sen vid 6 åker jag o pappa till göteborg för att kolla på Ifk - Halmstad :)
Sen har jag bestämt att jag ska ut o springa varannan dag, så det får jag väl göra idag också! Så jag får väl sätta igång om jag ska hinna det där xp Men jag bloggar mer sen när jag kommit in!



Saknar dig min brutta.. <3

Trött o sur..

Trött och sur så det är nog inte så bra att jag bloggar nu. Men nu blev jag lite gladare för pappa har beställt biljetter till Blåvitt - Halmstad imorgon! Va längesedan jag va på IFK :) ahja, vi hörs imorgon! God att

Sporten!

Sitter o kollar på sporten efter att ha ätit asgod mat! Lite paellastil typ. Jättegott :D Idag har jag bara chillat, laddade ner burlesque förut o kollade på den. Sjukt bra film :) Men nu ska jag vara lite social, så hörs vi senare ikväll! :)

Lalala

Har precis vaknat o är skittrött.. Haha va uppe ganska länge igår men ändå :) Nu ska jag upp o fixa lite frukost o så. Vi hörs senare!

Mumma :D

Första förrätten var bröd med italiensk salami, någon friterad risottoost boll, och en soppa typ. Andra förrätten bestod av parmaskinka, mozarella, och en brödbit. Sen kom det in en citron och limesorbe som vi skulle rensa smaklökarna med. Sen kom varmrätten som va ryggbiff, risotto boll som va friterad, svamp, morotssås. Desserten var nybakad kladdkaka, vaniljsås, apelsinsorbe, hallonskum, och en chokladstång. Efter det fick vi in varsin chokladpralin. Haha fast den åt inte jag eftersom jag har godisförbud. Men Gud vilken middag! Det skulle va en trerätters, men det va ju typ femrätters xp haha men det va väldigt gott! Rekommenderar verkligen den restids gen :) la Cucina italiana i Göteborg. Sitter i bilen påväg hem nu efter att vi åkt hem till Sofie o Kalle efteråt o drack kaffe. Men nu orkar jag inte skriva mer. Och förlåt att det inte kommer upp några bilder, men jag bloggar ju från iphonen o jag har inte kommit på hur man laddar upp bilder härifrån.. Men vi hörs imorgon!

Göteborg!

Nu är vi påväg till Gbg för att äta lite mat :) mysigt, men det regnar och vi bokade bord ute, men det är säkert tak ;) det får vi hoppas på! Resturangen heter la cucina italiano, så det är italiensk mat om ni inte förstod det.. :) Men ja, nu ska jag lyssna på lite go musik o så, ha en bra kväll! :D

Nanana

Godmorgon :) eller kanske inte godmorgon, men vi säger det ;) har ätit lite god frukost nu o väntar på att mamma ska komma, sen hade jag tänkt gå ut o springa lite. Måste ta tag i träningen nu känner jag! Ikväll blir det Göteborg med familjen o Sebastian o Kalle för att äta middag på en italiensk resturang :D mysigt värre! Men nu ska jag ta o byta om så hörs vi sen! PEACE

Home!

Förlåååååt att jag inte har bloggat förrän nu! ;/ Men jag har inte orkat.. Åkte därifrån vid typ halv 11 imorse tror jag :) Stannade o åt på donken vid halv 1, sen åkte vi hela vägen hem. Under resan hade vi en tävling :) Jag, emma o kenny, (vi som satt på vänster sida i bilen) skulle hitta så många djur som möjligt, men det fick bara vara på vänster sida! Så kor va 1 poäng, hästar = 2 poäng, får = 1 poäng hund = 1 poäng, katt = 3 poäng, rådjur och hjortar = 3 poäng, räv = 4 poäng tror jag det va, fisk som hoppa = 10 poäng, älg = 10 poäng, björn = 50 poäng, lo = 100 poäng, hade vi några mer? Det hade vi säkert, men ni fattar! Mathilda och Britta-Lena satt ju på höger sida i bilen så dom fick bara hitta djur på höger sida :) Vi ledde hela tiden fram tills vi kom till sollebrunn typ, då kom det en hage med massa hjortar, så där gick dom om oss -.- men vi vann i alla fall på ditvägen ;) Haha vilket liv! Tog med mig kameran men har inte tagit några kort, ni får kolla på emmas blogg istället! http://photoodreams.blogg.se/ Nu ska jag ta o ladda ner lite musik!

Hejhej

Halluu :D vet inte riktigt vad jag ska skriva..men kände att jag va tvungen att blogga, vi åker ju hem imorgon, det ska bli rätt gött :)'och på lördag ska vi ut o äta i Göteborg! Mysigt :) Men vi hörs väl imorgon ;)

Soooool :))))

Äntligeen sol! Ligger ute o solar nu :D så himla gött! Idag gick vi upp vid 11 o gjorde frukost, direkt efter den gick vi ut hit :) sen ska vi åka någonstans idag också, men kommer inte ihåg va stället hette.. Men det finns typ massa djur där o så ;) men vi hörs!

Hair waterfall :)

Mathilda har precis gjort en jättefin fläta på mig :) hair waterfall heter den. Görfin är den verkligen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, åker hem på fredag morgon tre jag det va :) men jag bloggar ju mer imorgon eller ikväll kanske ;) vi hörs!

Hehe

Nu ska vi ut plocka blåbär :) o sen göra blåbärspaj om det räcker ! Blev väckt av Mathilda halv 12 idag, haha sömntutor xp men måste dra nu, bloggar mer sen! :)

Fotodags :)

Nu ska vi ut i foto lite :) har gjort oss fina o duschat o så ! Skönt det va att duscha idag, haha ;) men vi hörs sen!

Bärdags

Godmorgon. Nu har vi precis ätit frukost och fixar iordning oss för snart ska vi ut o plocka hjortron :) men ha det så bra! :)

Utsikten asså...

Utsikten är ju inte helt fel, man är högre upp än bergen och skidbacken ligger alldeles nedanför oss! Inte för att man kan åka Men xp haha! Imorgon ska vi upp tidigt och plocka hjortron :) hoppas det blir bra väder! Förvänta er inte någon bra uppdatering dom närmsta dagarna, vet inte riktigt när vi åker hem, torsdag tror jag :) men Det kommer nog ett inlägg imorgon. Ha det gött :))

Jippi :D

Nu håller jag på att ladda över lite bra musik till min kära iphone! Men det tråkiga är att laddaren funkar jag :( Men Emma skulle ha med en dator så man kan ladda den genom usbsladden! Så det blir bra :D
Åker till emma o mathilda vid tjugo i sju imorgon, så det blir mobilbloggning hela dagen imorgon antagligen :) Men det gör väl inget? haha :)
Men nu ska jag fortsätta ladda ner lite musik så hörs vi imorgon! :))

Taggar till tusen!

Åker ju till värmland imorgon med emma i thilda :)) hoppas det är varmt där, eller det borde ju va det eftersom Det heter VÄRMland? ;) hehe skojigt.. Så jag håller på att packa i lite sånt. Fast jag vet inte hur länge vi ska va där så det är lite svårt att veta vad man ska packa ner.. Men jag vet i alla fall att jag ska ha med mig lakan, oömma kläder, kläder som man kan ta kort i, stövlar , gåskor, handduk och bikini :) det är det jag vet xp och pyjamas såklart! Just det, jag va ju ute o sprNg förut och det ba faktiskt ganska gött :D japp, nu får jag väl återgå till min fina packning !

Godmorgon!

Ligger här i sängen i har precis ätit nybakat bröd :)) mm det va gott ! Ska gå ut i springa snart men vet inte riktigt vart.. Får la ta en runda :) är inte så sugen på det men det måste göras! Sen ska jag packa det sista som ska med till Värmland också ;)) längtar lite nu.. Kapp, men vi hörs sen! :D

Natti nuffsan ;)

Nu ska jag sova, så vi hörs imorgon! Eller det blir ju sen då xp

Hola amigos !

Nu har jag o sofie gjort chokladmousse som vi ska ha till efterrätt ;) mumma! Så nu ligger jag ute i hängmattan o chillar, funderar på att börja packa lite till Värmland :) har inte börjat göra det än.. Ahja! Men vi hörs :D

Hehe

Trodde jag skulle bli bättre på att blogga nu när jag skaffat iphone, men nej, tydligen inte xp haha! Sitter här ute på altanen och kollar runt lite medans jag lyssnar på nrj :) göttans! Har varit ute och plockat blåbär idag med Sofie i mamma ;) trevligt trevligt.. Och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Några tips? Det börjar gå snabbare att skriva nu också! Känner mig riktigt duktig :D men vi hörs sen!

Nattinatti ;)

Nu ligger jag i min säng med min älskade iphone som följer med mig vart jag än går! Haha snacka om att man blir besatt av den.. Nu har jag fixat iTunes o allt det där, så nu har jagmassa bra appar! Så nu ligger jag o lyssnar på mixmegapol ;) hehe, men nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, sov gott!

Yeet

Förlåt att jag inte bloggar idag, men vi åkte in till stan imorse för att fixa iphone 4 till mig, äntligen har jag den! Så jävla glad är jag :d blir inget långt inlägg nu för det är så jävla svårt att skriva på den här telefonen.. Så vi hörs SEB!

Hallojsan!

Emelies kompis Emma här! Ni vet hon som har gjort Emelies snygga design? Hahah :) Emelie hälsar att hon inte har något internet så hon bloggar imon för er! + Så hälsar hon att jag är världens bästa person som hon älskar! :DDD Hihih! Och så säger hon att jag är bästa och massa annat! :D Det var allt för mig och glöm inte kika in på min blogg!

Jävligt glad just nu !

Sitter här i fleecetröja, mjukisbyxor och tjocka strumpor och sitter och kollar ut på regnet som häller ner, men jag är ändå sjuuukt glad! Varför får ni veta imorgon ;) hehe emelie got a secret ;o Ååååh, love life just nu :DD


Dom sakerna jag köpte i Spanien!













Ja, det va väl det! take care.

Sverige suger :(

Både i fotboll och i väder.. Det är ju kallt som fan här! Vill verkligen tillbaka till värmen i spanien :O Usch, det känns jättekonstigt att ha långbyxor och strumpor på sig ju :(
Också förlorade sverige i semin igår också, mot japan.. Fast dom va ganska bra ändå. Ahja, jag bryr mig ändå inte så mycket om damfotboll xp

Vaknade upp vid tjugo i elva typ, gött att få sova i sin egen säng :) Fast jag har göront i nacken, måste legat på något konsitgt sätt inatt :s Idag händer väl inte så mycket tror jag, slappa lite och så. Och imorgon kommer Sofie o är här hela helgen, göttans :) Men vi hörs!

Mina spanienbilder, vill ni se mera? Gå in på Emma eller Thildas facebook och kolla in mappen "Spanien med dom bästa!" eller "Spanien 2011" :D


















Haha förlåt thilda, men jag va tvungen...


O förlåt till dig med Emma.. Men den här va så klockren..







Home!

Nu är jag hemma från varma spanien, längtar tillbaka men det är ändå skönt att va hemma! :)
Sen på måndag antagligen åker man till värmland med saamma goa brudar :)) Kommer bli fett nice, fast nu är jag inte så taggad för det, undra varför? hmm, haha men det kommer bli nice!
Eftersom flyget gick halv 8 imorse tänkte jag, emma o thilda att vi kunde stanna uppe hela natten för vi skulle ju ändåp upp vid 4 liksom, så vi kolla på film till 12 typ sen gick vi upp till rummet och la oss i soffan, men vi somnade... haha vi va nog liite för trötta.. Men mamma kom i alla fall o väckte oss vid halv 5, gick upp o gjorde irodning oss lite sen kom peter vid kvart över 5 typ, åkte till flygplatsen och åt våra mackor och drack färskpressad juice, mumma :)
Vi somnade i vilket fall görfort på planet, men det va så skumpigt så man vaknade typ hela tiden. Haha jag ska nog aldrig mer åka med ryanair, asså det är ju billigt och bra när man flög i bara 3 timmar som vi gjorde, men jag har nog aldrig sovit så oskönt som jag gjorde där.. haha men skitsamma!
Morfar kom o hämta oss så vi åkte hem till honom och åt lite lunch, sen åkte vi o handla och sen drog vi hem! Riktigt skönt, haha och gissa vad? jag somnade i bilen, också körde pappa i någon jävla grop så jag dunka huvet i ruten och fick jätteont ;o hahah klant! '
Ska bort o äta middag hos farmor o farfar sen vid 5 typ, ska bli kul att träffa dom igen :) Fast man har snackat skype med dom, men ändå :)
Bilderna kommer kanske ikväll om jag orkar, annars får ni dom imorgon!

Blev ett långt inlägg idag, hoppas ni orkar läsa!

Japanskt!

Igår va vi ju på en japansk resturang, och man kan säga att det va lite speciellt.. Man fick typ in massa smårätter hela tiden, 3 sorters vårrullar, nudlar, ris blandat med något annat, kycklingspett, lax, sushi, o massa mer. Till efterrättmtog vi varsin glass :) 
Vi gick ner till havet för det va typ en stor filmfestival där, också va det massa stånd och sånt, blev bjuden på slush också, väldigt kallt men gott :) 'Va väl hemma runt 12 eller något, så vi gick upp lite senare idag.

Efter frukosten gick jag, emma, thilda o pappa tillnågon handbollsplan och spelade lite handboll, det är ju mulet idag så det va därför vi gjorde det! Men det va kul i alla fall :D Gick hem och sprang direkt till poolen! 
Nu är mamma o pappa uppe o handlar så vi har precis spelat lite kort, men nu ska jag dra! så ha det :) 

Albir nästaa

Nu åker vi till albir för att kolla in lena o peters lägenhet sen går vi ut o äter på någon japansk resturang antagligen :)) vet inte om det blir någon mer uppdatering ikväll, annars hörs vi imorron ;)

I ♥ Poolen !

Idag vaknade vi upp lite senare så vi åt frukost vid 10, rätt gött med sovmorgon faktiskt ;)
Men nu är det bara 2 dagar kvar här i spanien.. Ska bli rätt gött att komma hem men ändå tråkigt att lämna det här :( Det är ju så göt väder varje dag! Också ska man komma hem till ett kallt sverige.. Inte kul alls :/
Vi gick i alla fall ner till poolen ett tag och mamma o pappa åkte till någon strand i albir. Nu har vi årecis gjort pannkakssmet, mumma :) Och sen ska vi åka till albir och kolla hur peter o lena bor sen ska vi ut o äta med dom :) Mysigt värre. Men vi hörs!

bajs

Dagen idag har varit nice, vi åkte till javet lite efter tio och va där till typ lite innan ett. Det fick bli stenstranden idag eftersom vi va trötta på strand xp haha sånt är livet. Ikväll blir det grillad kyckling med potatis och haloumi! Gud så gott. Men vi hörs sen"!

Resturang :))

Nu har vi fixat iordnig oss för att gå och äta ute på en jättefin resturang :)
Det var ju monligt förut så vi åkte till ett shoppingcenter "La Marina" men när vi kom ut därifrån var det jättevarmt och solen hade kommit fram, det molnen drog förbi jättefort xp haha men det fanns typ ingenting där, så vi va inte där så länge.

Men vi hörs imorgon!


blabla

Hallå :)
Idag är det lite molnigt faktiskt, inte kul :( Vi hade tänkt att åka till havet med jag emma o thilda har ingen lust så dom får åka själva om dom så gärna vill. Blir inte långt inlägg nu. vi hörs!

Marknad!

Hallå allihopa! Hoppas ni fortsätter besöka min blogg trots den dåliga uppdateringen.. Men jag är faktiskt på semester och då ska man inte sitta framför dagarna när det är 35 grader ute :))
Idag har vi varut på marknad! Emma hittade en skitsnygg väska som hon prutade ner från 25 till 18 euro. Sen hittade jag en väska fram samma stånd och då sa hon "same prise" Och tänk om den va mycket billigare än 18?Då har han blåst mig.... haha men skit samma! Den va ursnygg i alla fall :D Sen köpte jag ett armband där det står mitt namn på för bara 2 eurp, alltså 20 kronor xp haha superbilligt! Och negrerna som stog i stånden gick runt och ropa "billi billi" Alltså : billigt. haha om ni inte fatta ;)
Men nu ska vi göra något efter att thilda har duschat färdigt. Det kan ju ta ett tag alla ni som känner henne.. Men vi hörs kanske imorgon! puss o kram

Terra Mítica!

Började dagen med att gå ner till poolen som vanligt, solade och badade :) Sen vid 13-14 åkte vi till Terra Mítica! Det är typ som Liseberg. Vi ahde kul men det var väldigt varmt :o Brände mig lite på axlarna, men det är bra nu ^^ Emelie fick världens bonnabränna också... Hahah. Fanns två olika flumride också. Den ena åkte men ner för en backe, sen när vi kom upp till en till backe så vände båten och åkte bakåt istället, lite läskigt var det :p Sen den andra så satt man 4 stycken bredvid varandra, och där blev man väldigt blöt :o Sen fanns det några två bergochdalbanor som var jätte roliga fast lite läskiga. Sen var det en som var som balder ungefär. Men usch, det var den värsta vi åkt.. Den typ skakade jätte mcket och jätte hårt så man flög typ runt i stolen och det kändes som man skulle ramla av... Ont gjorde det också :o Så debn åkte vi inte igen ^^ Var i alla fall där i 4 timmar, det räckte för oss ^^ Nu är det bara 5-6 dagar kvar tills vi komer hem. Imon går vi upp extra tidigt för att åka på marknad!

Hello Kitty ;)

Hallå! Vi har det sjukt gött här i spanien, 34 grader i skuggan och upp emot 30 grader i havet, eller kanske inte riktigt, men nästan ;) Vi har köpt en madrass med hello kitty på också, och även en badboll med hello kitty ! Skitgulligt, det måste ju matcha liksom..
Idag har vi solat o badat hela dagen vid poolen, o nu har vi precis gjort oss iordning, sen ska vi äta ochsen drar vi till benidorn och checkar läget litegran!

Ha det gött :)

Spain!

Nu har vi vaknat upp i spanien! Kom hem vid typ halv 11 igårkväll, åt lite och sen gick vi ner och tog ett dopp i poolen, asgött va det! Sen gick vi en liten runda och sen somna vi i våra sängar. Det var skitvarmt inatt verkligen.. Men det är det fan värt!

Nu ska vi snart käka liute frukost när mamma o pappa kommer från affären, så ni får ha det så gött, så hörs vi någon gång! :D

Spain here we come :D

Sitter hemma hos morfar nu och väntar på att han ska köra oss till säve flygplats! Längtar som fan nu :D Kommer inte blogga något mer idag, men jag lovar att det kommer ett inlägg imorgon. Så nästa gång jag bloggar är jag i spanien med världens bästa tjejor! :D <3

Det ser ju inte helt fel ut, eller hur ? ;)




Finally!

Gomorron allihopa :)
Mamma väckte mig vid halv 9 ungefär, gick upp o åt frukost och lite så, har kontrollerat packningen nu också så allting är med.. Och det va det, haha!
Nu ska ajg kolla lite bloggar och så, sen ska jag duscha, göra mig fräsch och raka benen och så, haha det behövs.. Careface på det. Men vi hörs sen!

Bedtime!

Nu ska jag gå o lägga mig så att det fort blir söndag ;) Tror faktiskt emma o mathilda också gör det.. haha eller? :)) Fast först ska jag kissa, är så sjuukt kissnödig.. haha intressant föpr er, men jag va bara tvungen att få ut mig det!
Vi hörs imorgon!

Linnet :))



DETALJER



Farmor hade gjort linnet jättefint, när jag kom dit stog hon o strök det :)
Testade det med mina jeansshirts och det skitsnyggt! Och bara bikini eller en bh under. Awesome!
Nu hoppas jag snart att maten är färdig, för jag är hungrig som en, jaa som en jag vet inte vad! ;o

Men vi hörs sen!

INSPO



Packning på G!

Godmorgon allesammans :) Nu blir det packa hela dagen! Eller det tar väl kanske inte hela dagen men nästan i alla fall :D Åååh, jag älskar att packa inför en resa, men inte att packa upp allt igen när man kommit hem xp haha!

Men vi hörs väl under dagen :D

woupsi..

Förlåt för det dåligha uppdateringen idag, men jag har verkligen inte pallat blogga idag. Har varit borta hos farmor en stund nu på kvällen för hon håller på att sy in ett linne jag ska få av henne, så hon behövde ha mig som prov så det ska bli bra! Ska åka bort och hämta det imorgon så då får ni se det :))

Men nu ska jag sätta på en film och gå o lägga mig i min skööööna säng! Nattinatti ;)

Your an alien

Kom hem för en stund sen från staden Alingsås där jag har handlat lite. Gått runt själv på stan, hehe jag tycker det ser mobbat ut när någon går själv på stan xp men jag fick i alla fall köpt ett linne och en topp från gina tricot. Ett långt linne och lösnaglar från cubus, och spännen och toffsar från kicks. Nödvändigt säger jag bara!
Träffade mamma efter ett tag så då åkte vi till maxi och handlade lite. Nu är jag hemma och har precis fått på naglarna :) Ska nog ta o åka bort till farmor och se om hon har fått frdig linnet jag ska få av henne, och nu vet jag säkert vad ni tänker: Ska hon få ett linne av sin farmor? Ja faktiskt. Och det va jättegulligt! Ni kan få en bild senare ;)



Kommer inte på någon rubrik..

Sorry att jag bloggar så sent, men jag har inte pallat starta datorn och så.
Nu ska jag duscha och fixa iordning mig och sen tar jag 2 bussen in till stan för att köpa lite saker till Spanien. Träffar mamma sen när hon har slutat så vi är väl hemma vid halv 5 - 5 kanske. Så vi hörs då!

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0