Flowers ♥



Hearts in the air - Eric Saade, lyssna och njut!

Tänkte sola järnet idag men solen bara går i moln hela tiden ? :( Funkar ju inte då liksom. Och imorgon ska det regna och det ska det göra ända till söndag.. Menmen, jag får väl sola mycket i spanien :))
Idag har jag läst ut en hel bok och legat i hängmattan. Lagat mitt linne och lite sånt. Snart kommer nog mamma o pappa så jag får väl börja med maten snart. Jippi, not.

Ahja, vi hörs sen :)

........

Hallå :)
Jag har faktiskt vart riktigt duktig idag. Jag vaknade vid kvart i 10, gick upp o fixade frukost. Plockade ur diksmaskinen och ställde in alla disk. Sen gick jag ut med Viggo, och nu har jag städat iordning lite i mitt rum! Känner mig jätteduktig faktiskt :D Så nu ska jag ta min bok och gå ut och sola i hängmattan :)

Who`s gonna save the world?

Nu har Therese åkt hem. Vi har ätit jättegod mat och rabarberpaj :) Asgott. Jappjapp, vet inte vad jag ska skriva om mer ön att jag är ensam hemma HELA dagen imorgon. That sucks :( haha men jag har ju mina bästa vänner hemma : solen, studsmattan, kudden, bikinin, kudden, och boken! That`s : (Y)
Haha, men vi hörs imorgon :) Ställer nog klockan på halv 10 eller något så jag kommer upp i tid! Godnatt :)

Stranden ♥

Åkte bort till stranden när therese kom, solade badade och vid halv 5 åkte vi ut till hindås och köpte haloumi och bearneisås till maten sen :) Mums!
Har faktiskt fått lite färg idag, tummen upp på det! (Y) Hoppas på sol varenda dag fram till söndag nu så jag kan sola järnet!

Nu ska vi nog börja laga mat så vi hörs sen!



What are words, if you really don`t mean them when you say them?

Godmorgon allihopa :) Hoppas ni sovit gott, haha det har jag gjort i alla fall xp
Somnade vid typ halv 11 igår, och gissa när jag vaknade idag? tjugo i 11, lyckat emelie, lyckat. Fast det kanske man behöver när man sovit 4 timmar i ett tält mitt ute på en öde ö ? ;) haha!

Idag kommer Therese hit, så ska vi nog bort till stranden och sola och bada lite :) Sista gången jag träffar henne på jag vet inte hur länge.. Några veckor i alla fall :/ För när vi kommer hem från Spanien är dom i Malmö tror jag det va, fast jag vet ju inte hur länge.. :)

Nej, nu ska jag ut och sola lite på studsmattan hade jag tänkt. Ska pressa som fan idag så jag blir lite brunare till Spanien! Vill ju inte gå runt kritvit med två negrer som liknar Emma och Thilda liksom? hehehe..
Men vi hörs senare! Om inte hörs vi ikväll :D

bilderna :)



























Nice ass linnea ;)













Såå, nu ska jag berätta lite om vad vi gjorde igår :)

Jag åkte med mamma in till alingsås för att möta upp Linnea, Chani, Thilda o Emma. Vi gick till hemmakväll o köpte godis, sen gick vi vidare till bolins och köpte jordgubbar o choklad. Tog tåget och sen cykla vi hem.
Hemma började vi göra iordning jordgubbarna som skulle doppas i smält choklad och sen ställas in i kylen. Muums! Sen gjorde vi pannkakor och käka glass :) Efter det började vi packa ihop lite smått för att senare åka ut med båten till någon ö som hette Ekholmarna? Det va typ massa öar som satt ihop.. ;s Ahja, när vi kom dit satte vi upp tältet och fixade iordning där inne med kuddar och sånt. Sen tog vi någon knasig väg där vi blev uppätna av myror, usch säger jag bara :( Men vi satte oss i alla fall på en klippa, några badade, inte jag.. hehe fegis jag vet ^^ Efter det började vi grilla lite hamburgare och sånt :) Satt och åt det en stund,  och sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Vi spelade lite koprt, badade ännu en gång, satt och snackade, skrattade och hade allmänt roligt!
Någon gång vid 11-12 gick vi tillbaka till tältet och satte oss där och snackade lite, somnade vid typ 2 eller något. Jag vaknade igen vid halv 3 och va skitkissnödig :( Så jag fick gå ut i mörkret själv.. fast det va inte så mörkt xp Gick o la mig igen och vaknade sen lite innan 6 på morgonen, gick upp o kissade, men kunde inte somna om så jag gick och satte mig vid vattnet. Och det här har jag redean berättat, så jag behöver inte skriva det en gång till ;p

Sofie kom i alla fall och hämtade mig lite efter 10 imorse, cyklade in till stan och shoppade lite. Fick med mig ett par jeansshorts, tre linnen, en typ topp från gina, såna där små som bara täcker brösten ni vet? Dom är grymt sköan under ett slappt linne! Och en assnygg ring :) Får se om det kommer lite bilder på det imorgon, jag vet inte.
Men nu ska jag gå och lägga mig i min efterlängtade säng och nana. Så jag säger godnatt till er som orkade läsa allting ;)

Godnatt ♥

goaste dagarna på länge!

Nuu är jag hemma, eller har varit det typ en trekvart, men har duschat och så för ska bort o äta middag hos farmor o farfar :) Kände mig så jävla äcklig efter att ha sovit ute i tält hela natten, eller inte hela. I 4 timmar sov jag.. vaknade upp lite innan 6 imorse, va askissnödig så jag gick ut o kissa, kunde inte somna om så jag gick o satte mig vid vattnet, efter ett tag kom chani o satte sig brevid mig :) Och sen kom ytterligare emma o linnea ;) haha så bestämde vi oss för att jag, emma o mathilda skulle åka in till huset för att fixa frukost. så det gjorde vi :)
Men jag berättar mer sen, eller imorgon om jag inte bloggar mer ikväll, då kommer även bilderna upp! Jag lovar :)


Tältning!

Snart drar jag mig mot alingsås för att träffa Emma, Mathilda, Linnea o Chani! Ska fixa lite grejer i stan o sen drar vi hem till emma o thilda för att tälta :D Kommer bli grymt! Och imorgon drar jag in till alingsås igen för att träffa sofie o gå på stan :) Är verkligen shoppingsugen nu ;) Så det blir ingen uppdatering förrän imorgonkväll typ. Men det klarar ni väl? Det är ju fint väder så då ska man ju inte sitta inne framför datorn xp

Men vi hörs imorgon! Ha det bra :)


Juuulia ♥

Snart kommer farmor o farfar hit, så ska vi äta och lite så, sen kommer julia o då drar vi o badar :) Har inte träffat henne sen onsdagen innan sommarlovet!? det va ju jättelängesen känns det som :(
Ahja, men jag kanske bloggar ikväll!

Dom hade inga jordgubbar där så vi fick köpa lite god glass istället. :)
Men hallå? hur kan dom inte ha jordgubbar när det är midsommar? :o eller dom kanske va slut.. ;s 
Nu ska vi nog börja fixa lite, om inte går jag ut o solar! pusshej

I lööööve the weather :DDDDD

Ååååh äntligen soool och värme! :D Har legat ute o solat i någea timmar nu. Vaknade vid 11 o direkt efter frukosten gick jag ut o la mig i hängmattan ;) Bra köp mamma gjorde där! =D

Snart tänkte jag o pappa åka ut till hindås o köpa lite jordgubbar o sen ta svängen en till farmor o farfar och bjuda hem dom på middag ikväll. För mamma jobbar.. Så det kommer nog bli nice :))
Men vi hörs sen!


Sängdags!

Hehe, nu går jag o lägger mig i min skööööna säng och kollar film, lär ju somna efter några minuter, men what ever. I need that!
Hoppas på fint väder imorgon, så man kan sola! och kanske ta sig sitt första dopp i sjön? Jag brukar faktiskt aldrig vara såhär sen att bada, men tydligen är jag det i år.. Haha!

Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon!

hehe..

Ångrade mig.. ;s Men förvänta er inte en massa uppdateringar för det orkar jag inte med ^^ Men jag lovar att det kommer åtminstone ETT inlägg per dag!

Idag har jag chillat järnet, dom sista åkte hem lite efter två igår, så jag vaknade upp INTE utvilad och med världens huvudvärk.. Så dagen har spenderats på soffan också har jag brumat lite moppe också ;)

See ya later!

Stänger ner bloggen ett tag..

Nu är det såhär att jag tänker stänga ner bloggen ett tag, orkar inte med den.. haha!
Men kolla in om någon vecka eller två så kanske den har kommit upp, eller förresten, jag länkar den på facebook :)




haha ful bild, men jag bjuder (Y)

Maaaaat ♥

♣ Har precis ätit väldigt god mat, o snart blir det jordgubbar o glass! Jag älskar midsommar :D ♣


Glad Midsommar!

Idag är det midsommar ju, och det regnar :(
Pappa o jag har precis vart ute o gjort en midsommarstång, fast vi har inte satt i några blommor ännu, det ska nämligen jag o therese göra när dom kommer (Y)
Men det kommer inte bli så bra uppdatering idag, gästerna kommer vid 4, men tills dess ska jag hjälpa mamma o göra iordning, duscha och fixa mig lite. :)


Åh vad trött jag blir! :o

Råkar bara trycka ner fönstret hela tiden, alltså kryssa, så jag måste skriva om allting xp
Dagen har i alla fall vart nice! Va ju med sofie på hennes jobb, o hon jobbar ju på en fritids för handikappade. Det vill jag med jobba som nu när jag har varit o testat :)
Imorgon är det midsommar, Therese o Sebastian kommer hit o några till :) Kommer nog bli nice, det brukar det va andra år i alla fall ;)

Nu ska jag nog vika lite tvätt och kolla lite bloggar, ssen är jag ganska sugen på att ta en sväng på moppen, men vädret tillåter tydligen inte det :(

tråkig jao

Känner mig väldigt tråkig här på bloggen när jag inte bloggar något, men jag pallar inte med bloggen jämt.. hehe ^^ Men ni kan få några nytagna bilder!

Enjoy













Åker in till sofie sen o sover över där, o imorgon ska jag följa med henne till jobbet :) Kommer bli nice!

Bloggpaus..

Hejsan :) vaknade upp vid halv 11, gick upp o åt frukost, sen dess har jag bara kollat på tv och vart ute en sväng med viggo. Idag händer noginget speciellt, ensam hemma, ganska skönt faktiskt (Y) Fast det lär ju bli tråkigt sen..
Filmen som jag såg igår med mamma o pappa, Vi hade i alla fall tur med vädret, Igen! den va sjukt tråkig.. haha man bara ndra när det roliga skulle komma typ ;s Den rekommenderar jag inte er att ladda ner. Verkligen inte värd att se på. Stackars dom som gick på bio på den, haha, dom skulle ju fått penagrna tillbaka asså! ;o

Nu är det såhär att jag hade tänkt ta en bloggpaus, för jag orkar inte va inne här varenda dag o skriva. Men ni får kolla in lite då  o då, för det kanske kommer upp ett inlägg ibland :)


h3h3

Sorry för det där inlägger förut, ville bara få ut det.. hehe !
Har precis kollat färdigt på Älska Mig, asbra film! Och nu ska jag kolla på vi hade i alla fall tur med vädret. Igen! någon film pappa har laddat ner, känner att det här har varit en rejäl slappdag idag ^^ ahja, haha det får man ha ibland ;)


aldrig mer!

Jag får damp på dom där jävla simsskivorna! dom vill ju inte göra som jag vill :O Avinstallerade skiten och sen skulle jag installera om det, men då behövs det någon jävla directX 0.9c ? O vafan är det om jag får fråga? ^^
Nej, nu ger jag upp -.-

Hejdå Hemsjö :(

Tjenare tjenare :) mamma väckte mig precis, känner att mamma o pappa bara väcker mig hela tiden :( Kan jag inte få sova någon gång? ^^

Gårdagen var i alla fall grymt kul! Började med handbollsturnering då, där vi 96-98 va ett lag, och 94orna delades in i två lag. Och föräldrarna var också två lag. kom inte riktigt ihåg hur det blev i matcherna med dom va i alla fall 5 minuter långa. Vi vann i alla fall mot ett 94:a lag :) Tror vi kom näst sist typ xp aja, sit the same? det va en kul sak!

Efter matcherna va det lite fika och sen prisutdelning :) fick en pokal, en "träningsbok" och ett diplom. Ingela o Magnus fick sina presenter också, varsin bok om hemsjös handbollstid. Massor med bilder från cuper och liye roliga skämt och kommentarer och så. o av föräldrarna fik dom typ två ljushållare. :)

Efter det åkte i hem o duschade och så, sen åkte vi ner till Emma o Thilda där alla färldrarna var typ. Skitskoj hade vi det! Kommer aldrig glömma er tjejer!
Nu ska jag fixa lite frukost för jag är sjukt hungrig! bilder får ni sen :)

:))

Kom hem emellan för vi skulle inte vara hos emma o thilda förrän 7, turnering gick ganska bra, förklarar sen :)
Men nu ska vi åka! Ciao.

TAGGA TILL TUSEN !

Snart drar jag o pappa oss ner till ingared för att spela lite handboll :) Vi kommer krossa dom (y)
Blir antagligen ingen uppdatering förrän ikväll :) puss


Love you ♥

Hallåå :) Änna gött väder det är ute idag!
Nu ska jag in o duscha, sen ska jag packa litegrann.
Har även kollat lite på telefoner, funderar på att köpa en ny. Vad säga som en HTC Sensation ? Är det värt de? :)
Vi får väl se vad pappa kan erbjuda mig ;) heheheh


Suger på att komma på rubriker...

Godmorgon :)
Har precis vaknat, asgött! Solen skiner, himlen är nästan helt blå, kan det bli bättre? Ah, det kan det, men nu ska jag i alla fall fixa frukost och sen gå ut :)


Summer!

Kollade färdigt på filmen jag laddade ner förut, L.A Gigolo. Den var väl sådär, hade typ ingen handling, eller ingen jag fattade i alla fall ^^ Fast bara för att Ashton är så snygg så blev den lite bättre.. hehe (a)

Imorgon är det handbollsavslutning, Vi spelare ska såela mot föräldrarna, dom kommer bli så krossade va! haha fan va roligt det kommer bli :) Ska fika lite och så där också, sen drar vi förmodligen vidare hem till emma o thilda o grillar där :) Eller det sa våran tränare i alla fall.. Det kommer nog bli toppen, men jag kommer sakna vårat lag så fucking mycket.. Tänk alla vinster, förluster, alla cuper, alla matcher, träningar, kommer aldrig glömma er.

HEMSJÖ IF = VÄRLDENS BÄSTA LAG ♥

Tacooos ♥

Håller på o göra tacos nu med pappa :) mumma säger jag bara! Hemmagjord också, det finns nästan ingenting som slår det =)

♣ L.A Gigolo ♣

Har laddat ner L.A Gigolo nu, med Ashton Kutcher, laddade ner den bara för att han är så jävla snygg :D Vet inte riktigt va den handlar, fast det va någon komedi, så hoppas den är rolig!

Nu ska jag göra lite lunch!




godmorgon!

Hejsan :)
Mamma väckte mig precis, tack mamma ^^ eller inte. jag vill sova länge när det inte är sol ute :( För är det regn ute kan man ju lika gärna ligga i sängen istället? :D Eller vad tycker ni? ;)

Idag ska jag städa mitt rum hade jag tänkt, för det behövs kan jag säga!
Vet ni en sak? Jag längtar så sjukt till studenten! Tänkt att inte behöva gå till skolan mer, eller till balen ? Tänkt att få ha en sån fin klänning på sig och så fin i håret.. Åååååh, jag längtar verkligen :DD










Jag ska definitivt spara till riktigt långt hår innan balen!

See you tomorrow!

Nu säger jag godnatt! ♥


Knappt lovlig

Åååh, älskar den boken! För det borde man väl göra om man läser ut en bok på någon timme ? ^^
Sofie o therese är här nu och dom retar mig för min träningsvärk.. men seriöst? jag har nog aldrig haft en sån här värk tror jag ;s haha men jaja!


T R Ä N I N G S V Ä R K M E D S T O R A B O K S T Ä V E R

Godmorgon! Ibland hatar jag våran hund.. Han väckte mig halv 10 med att gnälla som fan.. Mamma va o handla och pappa på jobbet, så vad får man göra? Jo, pallra upp sin kropp med världens träningsvärk. Inte vad jag hade trott att jag skulle göra idag, trodde jag skulle få sova länge idag men nänä :/
Kom hem vid halv 11 igår, va ju i ingared och fixade lite hemlisar till våra tränare (a) Tog moppen dit vid halv 5 och då va det ju inte så kallt, eller hur? så när jag åkte hem vid 11 hade jag bara på mig en tröja, gissa om det va kallt? JA DET VA DET!


Idag kommer Sofie o Kalle hit, kanske Therese också, jag vet inte. :) Men det kommer nog bli ttrevligt, har inte träffat dom på jättelänge känns det som. De har ju varit på Rhodos, fusk. säkert jättebruna nu :( Men om 17 dagar (tror jag det blir) åker ju jag o brudarna till spanien! Hur nice blir inte det liksom? ;o




Seeecret (Y)

Nu ska jag börja laga lite mat till mig, sen drar ajg till Ingared! Hörs ikväll!


Duktigt Emelie! (Y)

TAAAACK! shit va jag är stel, nacken, benen, armarna, rumpan, ryggen, vaderna, ja, vafan ska man göra? Ladda ner en film, gå in o duscha och sen lägga sig i soffan? Det låter som en bra idè! Så det är vad jag ska göra nu :D

stel tjej hej!

Hallå ! haha kunde knappt röra mig i morse, kom nästan inte upp ur sängen, hehehe.. ;)
Nu ska jag ut och springa en litn runda, och sen i eftermiddag tar jag moppen ner till ingared för att göra en he,lis med laget. :)
Ahja, men vi hörs sen!


ojojojojoj

Ah, jo tjena!
hahahaha jävlar, man kan ju lugnt säga att jag kommer ha träningsvärk i hela kroppen imorgon........
Började i alla fall med att jogga en liten runda som uppvärmning, sen in och då hade tränarna gjort upp olika stationer, så första stationen skulle vi jobba med axlarna, dra i lite band o sånt, sen skulle vi lyfta vikter på olika sätt typ, sen var det lite skotträning, o den här stationen är väldigt svår att förklara, men ni vet såna där mjuks stegar som man kan lägga på golvet? en sån var det i alla fall, och där gjorde man lote olika saker med förtterna, sen skulle man va två o två, en skulle ligga på golvet och den andra skulle stå på ens fötter, o kasta en boll till den som låg ner, göra en situps, upp igen och kasta tillbaka bollen, och bollen vägde typ 2-3 kilo tror jag. Lite jobbigt.. Och det gjorde man två varv av. Ah, kanske inte så bra förklaraing, men ni får klara er :)
Nu ska jag äta och sen ska jag lägga mig o läsa. hahahah gonatt!

!

Väntar på att mamma ska bli färdig och klockan ska bli 5, då det bär av till lerum för att vara med på våran första träning med baltichov!Är väl hemma vid kvart i 9 tror jag, bloggar om hur träningen var dåå :)

Taggad för träning?

Eeehehehe, haha nä jag vet inte.. fattar inte varför jag är så nervös? det är ju liksom bara en träning ^^ Och nu har jag hört att våran tränare inte ska med heller, that`s great. Or not.. Ahja, får väl börja tagga järnet för snart kommer pappa sen ska vi bara äta och sen drar jag!


Jag blir så trött

Seriöst?
Jag blir så jävla trött på dig,
bara klagar på allt o alla.
Skriver på facebook att du äldrig kommer le igen,
eller att du aldrig ska gå ut igen.
Allvarligt skaffa ett liv säger jag bara!
Vissa fattar nog vem jag snackar om.. ;)


Ahja, nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske packa till träningen sen?
Börjar bli lite smått nervös faktiskt.. Men det kommer nog gå bra :D


i`m back!

Föråt för det deprimerande inlägget igår, men jag var bara så himla chockad och så, ingen grej jag behöver ta upp här kanske :)
Vaknade upp vid halv 10 med att viggo ligger och snarkar i mitt öra ^^ haha konstig hund man har -.- gick upp ioch gjorde lite frukost, undrade vart alla var, men kom snart på att jag skulle vara ensam hela dagen idag..
Ikväll ska jag, emma o thilda träna med baltichov för första gången, får se hur det är :) kommer säkert bli nice!

BARA FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT:

Länder du varit i: Spanien, grekland, danmark, norge, tror det bara är dom..
Bästa resan: Första gången vi var i spanien 2005!
Coolaste upplevelsen: När vi var på teneriffa ioktober förra året, åkte vi båt ut i havet o kollade på delfiner :D
Bästa matkombinationen: grillat kött, potatis (gjort i ugnen) och mozarella
Favoritblomma: rosor!
Favoritdoft: allt so luktar gott! ;)
Din senaste facebook uppdatering: 9 juni :)
Bästa på tv just nu: Håller med thilda, en jävla bra fråga!
Bästa tv serien: OC
Spelas just nu på spotify: lyssnar på youtube ^^
En dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse: ehehe, inget jag tar upp här.
Planer i sommar: sola, bada, spanien, kompisar, träna :)
Planer de kommande veckorna: kompisar, träna, OCH SPANIEN!
Nästa kommande utomlandsresa: 3 veckor!!!! :D:D:D<3
Din sämsta egenskap: Jag ger upp väldigt fort.
Vad gör du när du är rastlös: sjunger..
Vad kommer dina barn heta: Vet inte,, får se när om kommer :)
Skostorlek: 36 - 37
Favoritdjur: hund
Är du en långsint person: va e långsint? ^^
Vad fascineras du av hos andra människor: hmm.. venne :)
Var är du om 10 år: I Danmark och är handbollsproffs!
Favoritfilmer: TWILIGHT
Godaste du vet: smoothie!

WTF!?

känner mig bara helt jävla tom just nu. Tar en bloggpaus så hörs vi när allting blir bättre.

tjenare gött folk!

Nu är det såhär att jag ska baka en kladdkaka till pappa med jordgubbar och sånt, bara för att fjäska lite med honom.. haha får se om det går hem (a)


Världens minsta barn.

Godmorgon! Pappa väckte mig halv 11, fattar int vad som är med mig? Har börjat sova jättelänge.. är nästan säker på att om pappa inte hade väckt mig så hade jag fortfarande sovit nu..
Sitter och kollar på världens minsta barn, handlar typ om en tjej som är 13, men är inte mer än typ 50 cm, och har ett väldigt annorlunda utseende.. Och nu sa dom att hon inte kunde bli mer än 90 cm lång typ.. Synd om dom ju :(

Idag blir det nog mycket till att sola tror jag! Och läsa ut den susta twilightboken :) Bikinin är redan på så nu drar jag ut! :D

Maaaat

håller på att laga mat just nu, grillat kött, potatis, mozarella och beaneissås, eller hur det stavas.. :) mumma!
Gud vad jag är hungrig, bara droppar i munnen nu ;s
Dagen har varit riktigt chill med dill! inte gjort ett piss typ, var borta hos farmor o farfar med ett brev förut, prata lte med dom och så :)
Men nu ska vi äta, hörs sen!

V I G G O













Första dagen på sommarlovet dårå!

Godmorgon :) Vaknde upp lite efter 10, har sovit i 11 timmar.. haha tröttis.. ^^ gick upp o åt lite frukost, fixa iordning mig, o nu ska jag gå ut med viggo =)
Första dagen på sommarlovet och det är ingen sol? :(

Bloggar mer sen :)

Shooortis

Blir ett väldigt kort inlägg nu, för jag är sjukt trött! fattar inte varför? klockan är ju bara halv 10, inte ens det.. ;s Ahja, det var trevligt att få träffa några av släkten igen :) fast det va ju inte så längesen egentligen, sist min konfirmation, men ändå :)
Sov i bilen påväg hem också men är fortfarande lika trött ^^ haha men jag får väl gå o lägga mig o kolla på någon film. Vi hörs imorgon!


 

SOMMARLOV! ;DD

Sorry att jag inte har bloggat förrän nu, men efter avslutningen gick jag till maxi i spöregnet för att hjälpa mamma o handla. Träffade erik o nikolaj där, så vi snackade lite :) Kom hem lite innan 12, åt lunch, och sen dess har jag kollat på film.
Nu ska jag ut med viggo, sen äta och sen drar vi på student! Joakim, min kusin tar studenten :) Så vi hörs väl ikväll när jag har kommit hem ^^

buhu :(

Pappa ska snart åka o hämta mamma för hon va på någon fest i alingsås.. o då är jag ensam :/ o det vill inte jag :( för jag tycker det är ganska läskigt.........

GODNATT!


Nu blire att tagga inför imorgon!



:))

Okej, jag bestämde mig för den jag hade på konfan, ett par svarta avklippta tights, vit tröja, och mina jesussandaler och om det regnar tar jag mina ljusrosa converse :) Så nu är det bara att gå o lägga sig tidigt ikväll, måste hinna duscha imorgon också, och raka benen...... ;)

aaaaah!

JAG HAR ÅNGESTBESLUT! heter det så förresten? ;s
VET FAN INTE VAD JAG SkA HA PÅ MIG IMORGON :O
Det står mellan den här:



ELLER :



Det är avklippta korta tights under klänningarna som man inte ser på bilderna, undra varför dom blev så mörka? ^^ ahja, vet verkligen inte vilken jag ska ha på mig..
Den längst ner hade jag ju på konfan och den längst upp hade jag på avslutningen i 6:an.. haha jag veeeeet inteeeeeee :(

Stop saying "I wish" Start saying "I will"









Nuuudlar

Sitter här med en skål nudlar brevid mig. Kom hem för typ tjugo minuter sedan efter en helvetesdag :/ haha seriöst? det va inte ens värt att gå till pisskolan. började klockan 8 med att städa och så, det gjorde vi fram tills nio typ, efter det fick vi en liten rast till halv 10 för att gå o köpa fika o sånt, så det gjorde vi. När vi kom tillbaka skulle vi kolla på saw 2, men den funkade inte, så det blev the truman show, den sög! filmen var slut vid tio över 11 typ, o vid 11 frågade jag pernilla om jag fick gå, hon ba: nej, då vill alla gå. jag ba: men hallå? annars får jag vänta till 1? hon ba: nej ni ska få tillbaka proven också. åååååh fyfan va jag blev sur :o så vi 11.15 DÅ fick vi gå, skyndade oss till terminalen för att se om det gick någon 11.30 buss mor boråps, men tydligen inte, och jag kunde inte ta tåget heller för det gick ju ingen buss från norsesund. så jag fick vänta till 12 bussen, så fick mamma hämta mig i lygnared. shit the same.

Nu ska jag äta för jag är sjukt hungrig, kanske därför jag är så grinig?

Västtrafik = tummen ner!

Fyfan säger jag bara -.- slutade typ två minuter innan bussen skulle gå hem, hann verkligen inte det, så jag tänkte att jag kunde ta någon boråsbuss halv ist, går det någon? Nej, såklart inte. Så jag får vänta på 12 bussen mot borås istället, så får mamma hämta mig ^^ Känner att jag är på väldigt dåligt humör nu. Så nu bloggar jag inte mer!

Niondejunitvåtusenelva.

Godmorgon, trött tjej här.. Gud va trött jag är, men som tur är, är det bara idag och imorgon är det avslutning ju! Idag ska vi ha klassens dag, ska typ kolla på film och sånt :) sen är det städdag också, hoppas vi inte behöver städa mycket xp Hehe... Vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag tror det är hyfsat tidigt (y) puss

Some pictures :)











Det här var bara några av dom 61 bilderna jag tog.. ;) haha men det kommer några varje dag, jag lovar :)

Promenix med viggoponken!

Har precis ätit good mat och nu ska jag ut på en promenad med Viggo :) Tar med mig kameran så jag får fixat lite fina bilder. See ya later!

Tvåa i fotbollen!

Meeeeen vi skulle ha haft straffar på slutet för att avgöra matchen. Christer blåser av "4-3 till 8D", what the fuck? Det blev 3-3 men okej.. doesn`t matter. Bara en kul grej :)
Vann i alla fall mot 8B och 8C men förlorade mot 8D i både gruppspelet och finalen ^^

Nu sitter jag här med en smoothie och har precis duschat, riktigt skönt var det :) Ska bara chilla resten av dagen nu, kanske sätta på en film tror jag. Så vi hörs la sen!


Fotbollsturnering!

Satsar på att lägga mig tidigt ikväll. Inatt kunde jag verkligen inte sova!? seriöst, så jävla varmt -.- och täcket var för tjockt :( Fast jag var inte alls trött imorse? ^^ haha knepigt det där..

Imorgon är det fotbollsturnering på gerdsken, alla åttor spelar mot varandra och alla sjuor mot varandra :) Ett lycka till kanske (a) Får väl se hur det går, har inte spelat fotboll på jag vet inte hur länge känns det som..
Men nu ska jag titta på tv med mamma o pappa. Godnatt om jag inte bloggar mer sen ;)


Daniel Adams Ray

Jag har gått för långt
Kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå
Slår inte som det brukar slå

I ett ensamt rum
En sekund blir tusen år
För ljus att nå
Så djupa sår

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om än en gång
Orden fastner halvvägs
Jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa
men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
så jag kan ge dig hela mig
när allting börjar om


Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt.




Kvalmigt och varmt -.-

Heeej! Förlåt att jag inte har bloggat för er idag..
Började klockan 08.05 med att se på film i aulan med bara åttans tjejor. Tretton hette den, handlade typ om en tjej som träffade en ny kompis, men den här kompisen höll på med droger och drack, och sånt, så hon hamnade i det också, efter ett tag började hon må dåligt så då cuttade hon sig själv, ah, den va väldigt deprimerande i alla fall :/ Efter det var det diskussion med klassen om filmerna. Lite innan 12 slutade i idag, då gick jag o thilda bort till alströmer för hon skulle snacka med arvid :) Sen gick vi till terminalen och jag tog bussen hem med ödenäsfolket! Följde med julia hem och send rog vi ner till tjärnet där gustav, erik, johan, emil och rasmus redan var! Haha jag var den enda som inte badade.. tog kort istället ;) haha badkruka jag vet (a) efter det drog jag o julia med rasmus o emil hem, hahaha, kändes lite konstigt.. ^^ men trebligt var det (y) Efter ett tag gick vi hem och åt, och småpratade lite, sen gick vi ner till bussen. Och nu sitter jag här och ska snart äta, men först ska jag kolla lite bloggar o sånt :)

I CAN

Tog moppen bort till olycksplatsen precis, och det ligger blommor och står tända ljus och ligger massa brev där nu.. Usch, tänk hans familj :/

Imorgon börjar skolan igen, fast whatever? det är bara 3 dagar kvar och imorgon ska vi samlas i aulan alla åttans tjejer och göra något? har inte fattat vad.. och på onsdag är det fotbollsturnering på gerdsken hela dagen. Torsdag: klassens dag och städdag :) Ganska mysigt med en klassens dag tycker jag :) Om det blir dåligt väder ska vi typ kolla på någon film och om det blir fint väder ska vi vara ute och spela basket eller fotboll säkert. :) Och på fredag smäller det! Hoppas det blir bra väder! På kvällen drar vi till Joakims student =)
Men nu blir det nog ingen mer bloggning idag, så vi hörs imorgon! Vet inte riktigt när jag kommer hem. ^^


mmmmmmmmmmmm

Pappa håller på att grilla dom hemmagjorda hamburgarna nu, mm gud va gött!
Btw, har ni hört om den där mcolyckan? Det var en 30 årig kille som va ute och körde cross på en liten grusväg och rätt som det var dök en älg upp framför honom som sprang rakt in i crossen och honom :o Och vet ni vart den här lilla grusvägen ligger? Jo, bara en kilometer ifrån oss, inte ens det knappt :s Så jag och therese tog och cyklade bort dit och kollade, men vi såg inget förutom lite spår från bilar och kanske ett crosspår.. Det är faktiskt lite läskigt.. Och efter ett tag jade någpn jägare vart o kollade i skogen om han hittade älgen, och det gjorde han också, men den var död den också.. Kanske inte så konstigt, det måste blivit en rejäl smäll!


Jag dör lite..



Stephen Colletti

Sveriges nationaldag!

Nu är jag hemma igen, och bloggningen blir som vanligt. Dom här dagarna har varit sjukt roliga! och ni vet ju redan va jag har gjort så det är ingen idè att berätta om allt igen ^^
Jag är verkligen sjukt trött just nu, seriöst om jag lägger mig ner nu somnar jag direkt. Jag lovar (a) Plus att det är ju så jävla varmt ute :o tror att jag dör. Pallar inte sola, och tror inte jag kan det heller, mina nem är röda som tomater :( Inte kul..

Men här kommer lite bilder från liseberg!








SNYGGING!



















LISEBERG MED DOM BÄSTA!

Förlåt att jag inte bloggat så mycket för er dom senaste dagarna! Men igårkväll åkte ju jag och mamma o pappa till emma o mathilda, jag sov över där och idag har jag, emma, emma och mathilda varit på liseberg :D Har verkligen haft en grym dag tillsammans med dom snyggaste brudarna !
Vi köpte heliumballong och hade allmänt skoj i parken. Första och enda gången vi spelade på något vann vi stjärnvinst i ballerina! så nu håller emma på att dela upp allt xp haha konstig är hon (a) Nu ska vi åka ut med båten och ta med oss filtar och ballerina och bara sitta o mysa :)
Tror jag kommer hem ganska tidigt imorgon, så vi hörs då!


solbränd!



Underbart väder och min rygg och mina lår och helt sönderbrända..
kommer ju inte kunna sova inatt, det är ju säkert. ;)
haha nä, men vill man bli fin får man lida pin.
Ska nog börja fixa iordning mig och börja packa snart,
ska ju ner till emma och mathilda och äta middag och planera inför spanien :)
Ska sova där också, o imorgon åker vi till Liseberg med Emma. Kommer nog inte bli någon bloggning då..
Men vi hörs sen!

Schteeek

Godmorgon! Blir absolut inget långt inlägg nu, för nu drar jag ut och solar!

Riktigt go dag !

Det enda jag gjort idag är att sola, fick faktiskt resultat, armarna, ben, mage och rygg är solbrända nu! Gött :) Nu ska jag bara chilla och kanske ta en promenad eller något, det är ju fortfarande ganska varmt ute :) Hoppas det blir sånt här väder imorgon också, för då ska jag sola bort min rand! Och senare på kvällen åker jag, mamma o pappa till emma och mathilda för att planera spanien :) Sen sover jag över där och på söndag åker vi till liseberg tillsammans med emma :D kommer bli fett nice :)




gå osminkad tjej hej..

en månad kvar!

Sorry för den dåliga uppdateringen, men det får bli så idag :) Bloggar mer ikväll kanske!
snygg bränna man har fått idag då!

SOOOOOOL!

Åh, förlåt att jag inte bloggar förrän nu, men det är ju så himla fint väder ute ju!? :O går ju inte att sitta inne då juuuu..
Btw, idag är det bara en nmånad kvar tills jag och brudarna åker till spanien! Kommer bli fett nice :D


INSPO





(L)

GIVE ME!

Francesco Milano Pumps Avorio på Bubbleroom.se

http://www.bubbleroom.se/tjej/hogklackat/pumps-avorio-1

Serious Sally Call Small Dot Tube White/Red på Bubbleroom.se
http://www.bubbleroom.se/tjej/toppar/call-small-dot-tube-white-red


Bubbleroom / H Topp Turkos/svart på Bubbleroom.se

http://www.bubbleroom.se/tjej/toppar/topp-turkos-svart


Bubbleroom / H Shorts Randig på Bubbleroom.se


http://www.bubbleroom.se/tjej/natt-och-mysklader/shorts-randig

Buenos diàs :)

Godmorgon allihopa :) hoppas ni har sovit gott, för det är nämligen jag gjort! Gud vad skönt det var att få sova så länge man ville ^^
Idag ska jag inte göra någoting hade jag tänkt, eller jo, kanske städa rummet och rensa garderoben skulle behövas.. Ska ni göra något speciellt idag förresten? :)

Jag har gått och tänkt länge på vad jag ska ha för kläder på avslutningen, men nu har jag äntligen hittat något! Något som inte är FÖR snyggt, eller för vardagligt.



tidsfördriiv

Höger- eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? trött, glad, och frusen :/
Favoritgodis? choklad
Äter absolut inte? fiskbullar.
Kläder just nu? jeans, magtröja och en tjocktröja
Musik just nu? mohombi - coconut tree

Sa senast? men jag får kolla då
Sommarplaner? spanien med bästa brudarna, bada, sola, handboll!
Fisk eller badkruka? fisk
Favoritväder? varmt och soligt
Tre saker att ta med till en öde ö? mat, dricka och en snygging!
Spelar du något instrument? haha noo
Morgon- eller nattmänniska? Natt!
Sparare eller slösare? beror på :)
Bästa film? finns många :)
Tror på liv på andra planeter? nej
Första kärlek? har funnits jao
Tror du på mirakel? nej, verkligen inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 2

Bio eller fika på första daten? biio
Är du kittlig? om jag är!?

Stjärntecken? fisken
Rädd för insekter? usch ja!
Största svaghet? ganska mycket
Det här är jag bra på? laugh...
Bästa bok? Någon med katarina von bredow ia alla fall :)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? hmm.. jag skulle vilja kunna trolla tror jag :)

Vad vill du jobba som? massör eller sjukgymnast :)
Chips, glass eller godis? GLASS!
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? nej, men jag gjorde det när jag var liten.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? JA!
Stökigt eller välstädat? välstädat
Gungar du på stolen? nej, tycker det är läskigt..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? höjder får mig att kissa ner mig så ingenting!
Gillar du att sjunga? japp men det låter inte speciellt bra precis..
Anser du att du är stark? haha kanske ;)
Brukar du sola? ja!
Vad gör du om du får hicka? när jag är nervös..
Röker? Nej
Snusar? Nej
Kaffe eller te? Te

Drömkille? omtänksam, snygg, smart, snäll, rolig, inte perfekt.

Komplex? ?
Mest nöjd med på kroppen? the eyes.

loooove my new bikini :)))



Hey sunny day :D

Ååh jag älskar vädret! Kan man göra något annat förresten? ^^
Kom hem vid halv fem, sen dess har jag ätit en glass, och legat ute i solen och läst. Men det visade sig att vinden var lite kall när man låg still, så jag gick in igen ;) Ska nog gå ut och fråga va pappa gör så kanske jag kan hjälpa honom =)
Dagen har i alla fall vart ganska nice, började med matte som var allmänt chill, sen var det no och kondomkastning som gällde! haha fan va kul det va :D Ah, ni som inte fattar var det ju då vatten i kondomerna ;) haha så skulle vi kasta dom till varandra och det gick ju verkligen bra.. eller jo, första pmgången gick bra, och andra gick hyffsat, men när vi skulle kasta tredje, jo vad händer? Jag får hela kondomen med vatten på mig ?! hehehe, så jag fick stå i solen resten av dagen xp sen var det eget arbete, där vi bara rensade ut skåpen och gjorde dom fina :) på håltimmen gick vi till smörgåsspecialisten och köpte mat, satte oss vid ån och åt :) mysigt (a) sen var det bara b8ild och svenska. hade ju ett litet test på svenskan idag. Poesi, men det gick ganska bra faktiskt! Först skulle man bara förklara vad några ord betydde, sen skulle man analysera en dikt, superenkelt! :D


emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0