Nästa norge!

Hejsan! Sitter i bilen påväg mot norge med emma och mi just nu. :) Skolan idag va helt okej, började med hemkunskap där vi gjorde råraka och rabarberpaj, ganska gött ändå :) sen var det matte. Sen hämtade mamma och pappa mig sen åkte vi till Ingared, och nu sitter vi här:) kommer inte blogga på hela helgen så vi hörs väl på söndag kväll! Ha en bra helg, puss och kram :-D

This is a good day! :)

Hejsan :) förlåt att jag inte bloggade igår, hann inte, direkt efter skolan var det konfa och sen åkte jag hem och plugga. sen ville julia att jag skulle följa med henne, erik och johan till tjärnet för dom skulle bada, så jag följde med dom :) va väl hemma lite efter nio och då kollade jag då handboll sen var det hopp i säng för min del!

Idag har det varit en bra dag i skolan :) Började med spanska och sen var det engelskaprov som gick ganska bra :) Mentorstid, EA och sist idrott :)
Jag, emma och signe gick och köpte glass och gick och satte oss i solen på terminalen :) hehe värsta terminalarna här va..
Nu sitter jag här och ska snart äta något, träningen är halv sju ikväll, och imorgon pker jag direkt till Norge på cup efter skolan, så jag kommer inte blogga på hela helgen, kommer hem på söndag, vet inte riktigt när men vi får se :) Kan kanske be signe skriva ett inlägg eller något ? ;)

Japp, men här kommer några bilder från dagen :)
















söta människor som gör min dag i skolan :)

Duschen nästa!

Haha, viggo ligger och drömmer och snarkar bakom mig.. konstig hund vi har ;s haha men söt är han :)
Nu ska jag duscha och lite sånt, det behövs efter en eftermiddags plugg.. Puss och hej, vi hörs imorgon eller ikväll!

Party rock anthem - LMFAO = Grymt skön låt!

Blev inget med att gå ut och fota, har suttit med engelskan de senaste timmarna. Duktig tjej, hej!
Men här är några nytagna bilder iaf.





we can make it if we try.

Hola amigos! Hoppas ni har haft en bra dag :)
Började med sovmorgon direkt efter lovet, helt okej faktiskt! Första lektionen var musik där vi ska göra något samarbete med engelskan, typ skriva en låt på engelska och hitta på egna akord. Emma och Signe våran låt kommer bli skööön :) hehe. Sen var det engelska där vi fortsatte skriva våra låtar, sen va det lunch, och spanska, där jag bara var med till halv ett för jag skulle till doktorn -.- Så där har jag vart i eftermiddag och nu har jag precis ätit och ska plugga lite till engelskaprovet på torsdag :)
Funderar på att gå ut och ta lite bilder sen, typ på moppen och på blommor och lite sånt :) Men jag får se, kanske tar moppen till hindås och köper glass istället xp

Men vi hörs sen! PEACE

huden bränner, ögonen faller snart ihop, men vafan gör det?

Det är ju nästan sommar!?
go dag har det vart idag :) fyrhjuling slår det mesta faktiskt, askul!
åker till träningen om 40 minuter typ, tar moppen idag, så jag funderar på att lägga mig och ta en tupplur, annars kommer inte jag orka med att träna.. hehe, men vi får se :) Nu ska jag byta om och packa lite, vi hörs kanske ikväll om jag orkar ;)

Sooolbränd!

är hemma hos sofie nu och bakar till útflykten imorgon med fyrhjulingarna! Kommer bli sjukt nice :D
snart ska vi gå ut och hämta kalles cykel. orkar inte skriva mer nu så vi hörs! pusshej

Godmorgon :)

Hejsan!
sitter här och är sjukt trött.. kom hem kvart i tre inatt från gudstjänsten, eller vi va ju inte i kyrkan hela tiden utan efter den gick vi hem till Anneli, någonkvinna som bjöd på nybakat bröd och ägg. Så jag, julis, erik, nikolaj, linus och signe satte oss själva och snackade :) roligt var det, tills dom började moppe mig för att min moppe inte går så snabbt.. :/ men dom är bara avunudsjuka för att jag har en moppe! ;)
Nu åker jag till kyrkan igen. Så vi hörs senare!

Lite färg iallafall :D

Har fått lite färg idag, speciellt i ansiktet.. haha bara kryllar av fräknar ^^
Idag har jag paddlat kanot med sofie och även solat när vi va borta vid sjön :) Mysigt och varmt (Y) sen har vi spelat kubb och pratat ochköpt glass, asgo dag verkligen :) Varmt och sommarfeeling (a)
vid elva ikväll tar jag moppen upp och möter julia och sen drar vi på gudstjänst i ödenäs :) hehe kommer va grymt trött.. och det är gudstjänst klockan elva på morgonen imorgon -.- efter det åker jag med sofie och spver där till måndag, för då ska vi nämligen åka fyrhjuling med kalle och rickard! Kommer bli fett nice om det är lika bra väder som idag :D får se om jag hinner med något inlägg imorgon :) men annars hörs vi!


Sol.se

Man kan ju inte annat än att älska vädret? Ville bara säga det, så nu ska jag ut och sola igen! Vih örs ikväll. :D

S O M M A R !

Det är nästan sommar nu ju! Vi satt ute till typ nio och det va inte ens kallt :o asnice ju! :D
Men nu ska jag nog gå o kolla på någon mysig film, P.S i love you kanske det blir :)
Godnatt :D

Tillbaka :)

Hejsan igen :) Blev ganska lång paus ändå, men nu är jag tillbaka igen!
Lovet har vart asgött med härligt väder och mycket moppekörning!

Måndag - Shopping med mamma på allum, ja just det, ni fick ju se vad jag köpte :)
Tisdag - Tror jag var hemma på dagen och på kvällen skulle vi in till Therese och ha födelsedagskalas för henne :) Men jag tog moppen in, hehe och sen vågade jag inte köra hem den på kvällen så den fick stå där över natten xp
Onsdag - Åkte med mamma in till alingsås för att köra hem moppen, mamma och therese skulle till morfar för att fixa mormors grav inför påsken. Så jag åkte hem och va ensam hemma hela dagen, sen på kvällen tog jag moppen bort till stranden och la mig och läste, underbart var det :)
Torsdag - Tog det lugnt på morgonen, sen tog jag moppen ner till emma och mathilda på förmiddagen, va med dom och sen drog vi till gården för tjejkväll! !6 stycken anmälda men bara 4 som kom :) haha men det var mysigt! Efter det drog vi hem till Emma och dansade dansmatta. Haha jag ägde! eller inte.. sen kom deras pappa och hämtade oss och vi åkte hem och kollade runt lite på youtube :) Mysig kväll.
Idag - vaknade hos emma och thilda vid 10 tror jag, gick upp fixade oss, och åt frukost, sen gick vi ut och körde lite moppe. haha som alla andra dagar? ^^ jaja skit samma. sen gjorde vi inte så mycket, så jag åkte hem vid halv ett tror jag, sen dess har jag pratat lite med sofie och vart ute o gått, o bara tagit det lugnt :)

Vi tog även lite porträtt i torsdags, men jag har ju bara ett av mina kort, så ni får se det :)


 

Bloggpaus nästa.

Hejsan! Jag tror att jag tar en bloggpaus ett tag, får se när jag bloggar igen, men det tar väl inte så lång tid tror jag :) Ha det bra så hörs vi om ett tag :)

Nya inköp!



Linne från gina tricot - 129 kr



svart kofta från gina tricot - 49 kr på rea!
även ett par svarta tights som jag inte orkade ta kort på :)


och ett par ursnygga sandaler, (inte dom på bilden) men ungefär ett par sådana :)


lite random bilder:






Haha på konfalägret gjorde vi gipsmaskar, man fick typ panik eftersom man typ inte fick någon luft, den ända luften man fick var ur sugröret.. xp

Jag kommer sakna hemsjöbrudar :(

Jaha, det var sista cupen för hemsjös 97:or tillsammans.. Jag kommer verkligen sakna er brudar, alla cuper, alla läger och alla vinster och förluster.. Men nu taggar vi inför baltichov! Det kommer nog bli bra det här tror jag :)

Idag ska jag och mamma till allum för att kolla på kläder inför konfan, och lite andra saker tror jag :) Har ju inte förbrukat mina presentkort på Gina och Cubus än, så det blir väl en sväng dit idag :) Sen är det träningn ikväll så jag bloggar väl inte förrän ikväll när jag kommit hem. Men nu hörs!





Är det bara jag som skäms över att vara alingsåsare?

Guif - Alingsås 34-23 man skäms ju.. Jag hoppas dom förlorar alla matcher här i semi för dom är inte bra nog att spela final -.- 

Vill tillbaka...

..till lägret :/ så himla roligt var det! Ville verkligen inte åka därifrån i lördags, men å andra sidan kom jag hem till en splitter ny moppe! Har inte hunnit ta kort på den än. Men det kanske kommer :)

Gick till a-slutspel i optatiscupen, men åkte ut i åttondelsfinal mot fjortislaget Kungälv. Dom stog o plattade håret tjugo minuter innan match, seriöst, hur korkade får man lov att vara? Jaja, vi skrattade bara åt det! Men det var en bra match, vi hämtade upp från 6-3 till 6-6 och sen fick dom en straff på slutet -.- så dom vann.

Funderar på att ta en bloggpaus, orkar verklgen inte blogga just nu, men jag vet inte, nu är det ju lov och så, så jag får se :) Men nu är det handboll på tv, sävehof - drott, tagga sävehof!

gästbloggarN igeeen

hehe hejsan alla emelies bloggisläsare. blir alltid oseriösa inlägg när jag är här (HAHA)
ja men emelie är på konfaläger och har det as gött med hennes grupp.
Och ni som läser hennes blogg vet kanske att hon spelar handboll ?
och i helgen är det cup, och jag med mitt lag ( vi spelar inte i samma) så vi kommer itne uppdatera så mycket ;)
hehe, men ni kan ju allt få veta vem jag är osv.. ;)
Sååå, GÅ IN PÅ MIN BLOGG :D


xoxo s i i i g n e

ah det här är jag då för er som inte visste!!  

Nu drar jag!

Såå, nu är allt nerpackat och jag är iordning gjord :D Nu väntar jag på att klockan ska bli tjugo i sen ska vi åka! Plockar upp julia på vägen också, och vi kommer få en fett grym helg :DDDD

Signe, skulle du kunna tänka dig att göra ett inlägg om du hinner? (a)
du kan ju min inloggning ;)

Konfaläger nästa!

Eller jag åker vid typ halv sex men.. hehe, har packat som en galning nu, först packat ner allt och sen upp och nu ner igen.. Jag får ångest när det gäller sånt :/
Skolan var helt okej förutom att det va beeptestet idag på idrotten, men jag var verkligen taggad men redan på nivå 5 började diabetesen kännas av, så jag fick avbryta. Jag hatar när det blir så :( Men annars har skolan vart helt okej :)
Kommer inte hem förrän på lördag, på förmiddagen någon gång, så jag bloggar inte förrän då. Men ni får stå ut :)
Men nu ska jag packa de sista grejerna och sen fixa iodrning mig! :) puss och kram.

Breakeven - the script

Hejsan :)
Är snart klar med boken om mig nu! Fast jag hittar inte någon bild på mamma eller pappa :/ Men jag ska ta en bild sen så ni får se hur den ser ut :)
Idag på konfan fick vi skjuta pilbåge! Det var riktigt svårt, fast kul!
Men nu ska jag kolla på handboll och göra färdigt boken om mig :D så vi hörs kanske sen :)

G O D N A T T

Såå, nu är jag nästan färdig med boken om mig! ska bara klistra in lite bilder och sista kapitlet. Men nu är jag jättetrött, för jag har hållt på med det ändå sen klockan var typ fyra, så nu ska jag duscha håret och sen går jag och lägger mig! Så godnatt allihopa :)

Boken om mig

Hejsan :)
Kom hem för lite mindre än en halvtimme sen, sen dess har jag grejat lite med boken om mig, fixat desginen och så.
Vi hade ju uttagning i fotbollen idag också, från skolan. det gick bra, men jag är redan klar för laget eftersom jag är den enda målvakten, så det är nice :) fast det va inte så många tjejer så alla blir nog uttagna :)
Men nu ska jag greja lite till, så vi hörs sen!

Slappaste handbollsträningen någonsin..

Nu sitter jag hemma hos sofie efter en riktigt slapp handbollsträning, och kollar på tv.
Imorgon är det fotbollsuttagning i skolan, vi ska ha en fotbollsturnering alla alingsås skolor, så det kommer bli nice :) Men nu ska jag kolla tv, vi hörs imorgon!

Slappaste handbollsträningen någonsin..

Nu sitter jag hemma hos sofie efter en riktigt slapp handbollsträning, och kollar på tv.
Imorgon är det fotbollsuttagning i skolan, vi ska ha en fotbollsturnering alla alingsås skolor, så det kommer bli nice :) Men nu ska jag kolla tv, vi hörs imorgon!

Listen to my voice.

Hejhej :)
Åker snart och tränar, först löpa sen lugn träning inne, bara för att det är potatis i helgen så tyckte våran tränare att vi kunde ha lugna träningnar denna veckan. Helt okej faktiskt.
Efter träningen kommer sofie och hämtar mig och sen sover jag hos henne, så vi hörs imorgon! Peace.

Home again :)

Med en vinst mot cyrus med 24 - 18 tror jag :) Fick stå hela matchen för hannas fot var helt blå :/ Men det gick väldigt bra för min del, utam de första tio minutrarna, men sen fick jag räddat en straff och då vände det. :D
Så det var sista matchen i ingaredshallen.. lite sorgligt :( Men nu taggar jag träning med baltichov på tisdag antagligen! Hoppas det blir så :)
Nej, nu ska jag nog gå ut lite i det fina vädret, ha det bra okså taggar vi en handbollskväll på tv ikväll! Puss och kram.

Snabbt stabilt och jätte jätte bra

Godmorgon :)
Snart åker jag till Ingared för att spela match med A-flick, målvakten hade skadat foten så jag fick hoppa in, fast jag vet ju inte hur hon mår idag :) Hoppas det är bättre iaf! Och sen när jag kommer hem är det utedag som gäller, det är ju vårväder iadg med! :DDD Älskar det här vädret!

Ha en bra dag sp hörs vi sen med resultatet :)

Nu blir det sängen!

Snart.. ska nog sätta på en film om jag orkar, är så sjukt trött efter en heldag ute, med sjukt gött väder!
Imorgon är det match med 94orna hemma, vet inte vilka vi möter, men samlingen är 11 så jag hinner nog inte med ett inlägg innan vi åker, men jag är väl hemma innan två iaf, så vi hörs väl då :)

Bra sidor om du ska ha nya kläder. :)

http://www.outletsverige.se/?online=women&cat=tunikor#

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/

http://indiska.com/default.asp?e=fashion

http://www.scorett.se/Woman

http://www.bonprix.se/se/Dam-1-shop.htm?sourcePageClick=tab1


den första sidan hitta jag skorna som jag visa i det förra inlägget, och klänningen var från tredje länken, alltså indiska. :)
Ha en bra dag i solen!

Äntligen vår!

haha det har man hört några gånger nu, men sen har snön kommit tillbaka.. men nu känns det verkligen som vår!
har vart ute hela dagen så har inte kunnat blogga, sen kom jag hem ganska sent igår också, så jag sov ganska läbnge imorse. :) Dagen igår var supernice, kollade i nordstan på kläder och lite sånt, fick köpt en plånbok, det kan behövas kan jag lova! sen gick vi lite sakta till avenyn och kolla resturanger, också hitta vi en, la gondola hette den, sjukt god mat! grillad oxfilè, bearnaisesås och pommes frites, mmmmm.. sen gick vi till bion och satt där ett tag. Filmen var sjukt charmig :D så söta är dom :)


sandaler

sandaler

Skor till konfan antagligen, fast jag vet inte vilka..


sen hitta jag den här klänningen i en tidning från indiska. tyckte den va sjukt fin :) så det kanske blir den till konfan.. men vi får se :)

Nu ska jag kolla lite andra bloggar och sen ska jag väl gå ut igen!

Mot borås!

Så, nu åker jag o mamma snart till borås på ögonbottenfotografering, sen åker vi vidare till eva och göran och sen bär det av till göteborg med therese! Kommer bli en toppendag det här :D
Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag platta håret! Goodbye :D

Somebody like you.

Hallo allihopa :)
Statisktiken ser bra ut men kommentarerna är allt för få :/ Så kommentera lite mer!
Träningen gick bra, Oliver var med också, och gjorde det oväntat bra ;) haha.. det va ju bara vårat lag med idag för 94orna var ju i lerum och provtränade för baltichov, eller hur fan det stavas.. och eftrsom vårat lag också ska läggas ner hade jag tänkt träna lite med dom :) men det blir ju inte förrän i sommar antagligen.. men det kommer bli nice, men ändå inte för jag vill ju inte ha någon annan tränare än Magnus.. :(

Imorgon är ju jag borta hela dagen, men jag hinner säkert med ett inlägg på morgonen innan vi åker vid nio, kanske kommer ett inlägg på kvällen också, men då kommer det nog ganska sent.. annars hörs vi på lördag!

kapitel 5 resan till spanien

Kapitel 5 – min resa till Spanien 2005

År 2005 fick jag och min familj för oss att åka till Spanien på sommaren. Farmor och farfar hade nämligen köpt ett hus där för några år sedan. Så vi tänkte att vi kunde åka ner och ta lite semester och kolla på det nya huset.

Klockan ringde tidigt på morgonen och vi steg upp för att äta frukost, och packa de sista grejerna inför vår första resa till Spanien. Farfar kom och hämtade oss en stund därefter för att skjutsa oss till Landvetter flygplats. När vi hade åkt i ungefär 10 minuter kom vi på oss själva ” kameran! Packade vi ner den? ”Vi fick vända och åka tillbaka och kolla efter kameran, men när vi kom hem så gick pappa ur bilen och kollade igenom alla väskorna, det visade sig att den låg i en av dom.. Alla började sucka och vi klev i bilen igen. För andra gången var vi på väg till Landvetter flygplats.

När vi kom fram gick jag och tog en sån där väskvagn, men eftersom vi var fem personer så var vi tvungna att ta två stycken. Vi lastade på alla väskor och kramade farfar hejdå. Vi gick in på flygplatsen och ställde oss i kön till incheckningen. Det gick ganska fort för det var ju tidig morgon så det var inte så mycket folk.

När vi hade checkat in och gjort allt det där som jag tyckte var så tråkigt var det dags att vänta på flygplanet och påstigningen, jag kunde knappt sitta still så jag hoppade runt bland mina storasystrar Sofie och Therese.. Dom tyckte nog jag var ganska jobbig. Men jag var ju trots allt bara nio år, så jag tyckte jag hade all rätt att hoppa runt så.

Vi gick runt och kollade i olika affärer och kollade på roligt folk. Det är något hela min släkt gör, går runt och kollar på folk istället för att kolla på kläder..

Efter ett tag var det dags att gå på planet och då började jag bli lite nervös faktiskt, men allt var väldigt spännande, jag hade ju inte rest på ganska länge. När vi hade kommit till våra platser satte vi jag mig ner och försökte slappna av, men det gick verkligen inte, jag ville ju bara komma ner till Spanien och få bada hela dagarna långa! Men jag fick lugna ner mig och vänta i de tre närmsta timmarna.

Efter de tre långa timmarna var vi äntligen nere i det varma och sköna Spanien. Det landet jag hade sett fram emot hela våren och bara väntat och väntat.

Pappas kusin Lena och hennes man Peter mötte upp oss på flygplatsen i Alicante dit vi hade flugit. Vi gick och hämtade våra väskor och sedan gick vi till bilen, direkt när vi hade satt oss i bilarna somnade jag. Jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen uppe.

Mamma väckte mig när vi var framme vid huset. Jag klev upp och kollade upp på ett jättefint vitt radhus med massa rosa blommor utanför. Det var så fint! Vi gick in med alla väskorna och började kolla oss omkring i huset. ”Här kommer jag trivas” tänkte jag.

Jag packade upp mina saker så snabbt jag kunde och bytte om till shorts och linne, sen gick ner till de andra. Först skulle vi åka och handla lite mat för vi var ju jättehungriga efter resan. Vi tog den fina silvriga bilen som stod på uppfarten till huset. Den var väldigt varm när vi klev i den, dessutom skulle alla i familjen med, så det var trångt och svettigt. Men vi var ju i Spanien, så vad gjorde det?

Vi åkte upp till affären ”La Nucia” och handlade våran mat. Där inne var det i alla fall svalt och skönt. Det tog ganska lång tid att handla, för vi visste ju inte var allting fanns, men efter ett tag var vi äntligen färdiga och kunde åka hem och äta våran efterlängtade mat.

Efter maten var det dags för ett efterlängtat dopp i poolen, jag kastade av mig mina kläder och hoppade i. Det har nog aldrig varit så skönt att få bada tror jag. Först då kunde jag slappna av efter hela resan..

Vi gjorde många roliga saker när vi var där, men det klaraste minnet är när vi var på nöjesfältet ”Terra Mitica” Fast jag var ju bara nio år när vi var där så jag vågade ju inte åka så mycket, men det jag åkte var kul!

Vi vaknade upp tidigt den dagen för att bege oss till det stora nöjesfältet, vi åt frukost, tog på oss kläder, och sköna skor. Vi packade en väska med vatten, frukt och lite smått och gott. Sen satte vi oss i bilen för att åka. Efter ungefär tjugo minuters bilfärd var vi äntligen framme, som jag hade längtat! Jag var nästan så som jag var på flygplatsen när vi skulle åka.. fast nu tyckte ju mina systrar också det var roligt. Vi fixade åkpass och allt sånt där som man behöver för att kunna vara där en hel dag. Men mamma hade hittat en annan grej där man kunde åka hem vid lunch och komma tillbaka när man villa utan att betala mer inträde. Så vi gick där inne och hade skoj, och sen när det var dags för lunch åkte vi hem och åt lunch och sov siesta. Sen åkte vi dit lite senare på eftermiddagen och då följde även pappas kusin Lena, hennes man Peter och deras barn Johan och Louise och även Johans flickvän med. Som också heter Lena. Vi var där ändå tills det stängde, och det var den bästa dagen i Spanien kan jag lova!

Vi åkte även på marknader som låg en bit ifrån där vi bodde. Där har jag faktiskt också ett minne. Vi hade delat upp oss lite så alla kunde få kolla på vad de ville, så jag gick med mamma. Vi gick runt bland stånden lite och då fick jag syn på en liten handväska, jag älskade väskor när jag var liten. Så jag sa till mamma att jag ville ha den. Från början kostade den tolv euro, men vi lyckades pruta ner den, så den kostade sex euro, det tog ganska lång tid att få ner den till sex, för säljaren var ganska envis. Han var mörkhyad också.. men när vi väl hade fått ner den så mycket frågade mamma mig om jag verkligen ville ha den, då sa jag : njaa, jag vet inte.. jag tror inte det. Så vi sa ”Thank you” och gick därifrån. Han ropade efter oss, men vi bara fortsatte att gå. När vi gick tillbaka förbi det ståndet glodde han bara. Jag tror inte han tyckte så mycket om oss efter det.. och jag var livrädd att han skulle kasta något på oss när vi gick förbi. Men som tur var gjorde han inte det!

Tre veckors semester gick fort och vi var på väg hem till sommaren i Sverige istället.

S U R !

Gah! jag är så förbannad va!? jag hade skrivit ett jättelångt kapitel om min resa till spanien i boken om mig, också hittar jag det inte? det finns fan ingenstans! nej nu tycker jag jättesynd om mig själv så hejdå

Money can`t fight me.

Hejsan! förlåt att jag inte bloggade igår, men det var nämligen såhär att therese smsade mig och frågade om jag ville följa med på sävehof - AHK i partille, och såklart ville jag det? så jag sket i konfan och åkte hem istället. direkt när jag kom hem åt vi mat och efter det åkte vi till partille :) Träffade therese och sebastian där och vi gick in. Första halvlek var ganska dålig av alingsås, men andra var dom grymma! hämtade upp från 14-11 till 17-18, riktigt bra :D men sävehof var för starka och dommarna var för dåliga.. dom dömde frikast och straff tioll sävehof hela tiden och allt alinmgsås fick var utvisningar för fot och passivt spel. nej, man kan lugnt säga att det var dommarna som gjorde att alingsås förlorade med 24-23 till slut :/

Idag har det varit riktigt chill i skolan, hade elevens val på förmiddagen och Talang på eftermiddagen :)
Började med matte och sen var det svenska, där jag jobbade på med "Boken om mig" det är faktiskt väldigt kul! sen var det lunch och sen talang :) efter en timmes uppträdanden gick vi till klassrummen och röstade och fikade och hade allmänt mysigt. sen hade vi en håltimme för att dom skulle räkna ihop alla rösterna. så vi 2 gick vi tillbaka till gympasalen och fick se lite mer dans och sen hade dom tagit dit en gästartist också, Philip Williams :) skön kille den där (: japp, och sen ropade dom upp vinnaren, och det va han jag röstade på ^^ sen gick jag till maxi för mamma va där och handlade, så jag hjälpte henne och sen åkte vi hem och nu sitter jag här :)
Träningen ikväll, sex till sju, så det är inte så lång träning :) kommer säkert ett inlägg ikväll efter träningen :)

Imorgon är jag ledig från skolan, ska till ögonläkaren och sen ska jag träffa min morbror och hans fru som va med om en olycka för några veckor sedan.. har inte träffat dom sen dess.. så det ska bli roligt att se hur dom mår nu. sen ska therese hämta mig där och då åker vi till göteborg. Kom ni ihåg vad jag fick av henne i födelsedagspresent? Jo, det var ju bio och en fin resturang, så det är det vi ska göra imorgon :) Fast först ska vi kolla lite i affärer och sånt. En riktigt bra dag kommer det vara imorgon!


Jag säger..

Godnatt till folket som läser min blogg! Sov gott så hörs vi imorgon :)


Inte vårkänsla längre.. :/

Det var ju så fint igår, varför ska det regna idag då?
Sorry att jag inte blogga på kvällen igår, men pappa hade laddat ner Blåvitt - Örebro sen satt han vid datan hela kvällen typ, och jag var så trött att jag inte orkade vänta..
Idag slutade vi en timme tidigare bara för att våran lärare skulle på något möte och hon hade inte hittat någon vikarie, och sen fick vi slutade en kvart tidigare från spanskan för att hinna med ett bussen :) så jag var hemma vid halv två :) rätt skönt, sen dess har jag bara slappat, och kollat på tv.
Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten eftersom hon fyller år idag :)

Nästa: lööööpning!

Om en stund då asså :)
Skolan har vart nice idag, bilbygge imorse på NO:N, sen var det engelska lunch och sist spanska, fast det hade vi bara i en halvtimme, bara för att lärarna skulle på någon teater så vi gick sluta halv två :D egentligen skulle vi slutata spanskalektionen tio över två, och sen haft fokus på svenskan, men jag har inte det förrän nästa vecka, så det var rätt nice!
Imorgon fyller mamma år, så då ska vi fira henne lite :) jappjapp, har väl inte så mycket mer att säga, så vi hörs väl sen :)

Våfflor = muuuums

Har precis ätit våfflor, muums är det :)
Sofie och kalle kommer upp sen med fyrhjulingen, så det kommer bli nice. :)

Jag längtar sjukt mycket till min moppe kommer! Men den kommer ju inte förrän i slutet på nästa vecka tror jag så det är ett tag kvar :/ men på tisdag kommer körbeviset så jag får köra redan då, men det är ju inte så lätt att köra utan moppe liksom.. :(


Buenos Dìas :)

Godmorgon allihopa :)
Jag har precis insett en hemsk sak.. jag gillar justin biebers "Somebody to love" det är hemskt att erkänna men så är det ;s Fast jag tycker ändå han ser ut som en bög :)
haha men en bra sak är att det inte är någon gudstjänst idag! haha sjukt skönt :D bara vara hemma och chilla hela dagen!

Jag hade tänkt att ha en sån där frågestund här på bloggen, vad tycker ni? :)

Ta bolljäveln och gå för det!

Guif vann med några bollar, om ni ville veta :)
Har ingenting att skriva om så jag tänkte göra såhär :D

Tio saker ni inte visste om mig:
1 - Jag älskar Blåvitt
2 - Jag är jätterädd för att världen ska gå under
3 - Jag verkligen hatar när folk trycker för tidigt på stoppknappen i bussen
4 - jag kissar med öppen dörr när jag är ensam hemma
5 - Jag är beroende av Facebook
6 - Jag gillar inte deppiga bloggar
7 - Jag kan inte leva utan min telefon
8 - Det värsta jag vet är dryga fjortisar som tror att dom äger hela världen
9 - Jag vill inte sluta på GA
10 - Jag har världens bästa vänner.


F I N A L L Y !

Nu har jag äntligen moppemörkort!

Haha jag vet att jag skrev att jag skulle göra provet imorgon, men mamma ringde till läraren och frågade för vi va inte riktigt säkra på när det var, och då sa han att han hade fått förhinder på söndag så jag skulle göra det idag redan.. Så jag och pappa åkte in till alingsås och fixade hjälm och lite kläder till honom, sen gjorde jag provet! Hade 32/35 rätt, och man skulle ha 27/35, så jag klarade det ganska bra :D
Hjälmen är helt svart, och moppen är svart med lite rött i :) Ni får se bild på allt när moppen kommer :) och körbeviset kommer antagligen på tisdag. :)
Men nu ska jag sätta mig framför tvn tror jag och bara slappa! Oh vänta tills hadbollen börjar, Guif - RIK idag :)


plugg, plugg och plugg

Bara en massa plugg hela tiden, men snart är det över får vi hoppas :) Åker in till stan med pappa om en stund, han ville att jag skulle hjälpa honom att hitta lite kläder, och såklart jag ställer upp? ;) sen ska vi kolla på moppehjälm också. Men vi hörs sen när jag kommer hem :) Ha en bra lördag!


Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Älskar den låten :)
Har suttit och pluggat inför teorin ändå sen jag kom hem typ.. rätt segt men skönt när det är gjort :)
Jag ska nog ta och gå och lägga mig nu och läsa lite i boken kanske, eller nej, är så sjukt trött i huvet så jag kollar nog på film ;)
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon :)


Baby i was born this way

Hejsan :)
Lurig dag idag asså, har inte kunnat tro på något någon säger :D haha, trodde nästan att vi inte skulle ha något matteprov idag, haha men nej, det är väl klart att våran tråkiga mattelärare inte lurar oss.. jaja skit samma. det kändes som provet gick hyfsat bra iaf :)
Och såklart var det handboll idag på idrotten bara för att jag inte var med -.- sur blev jag då..
Men nu måste jag plugga lite till teorin på söndag.. orkar verkligen inte men jag måste :/ Ingen träningen ikväll så jag är hemma hela kvällen, kommer säkert ett inlägg ikväll :)


emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0