2012-06-30

Hej på er! Hoppas ni haft lika grymma dagar jag har haft de senaste, har nämligen vart med Erik och Chanique en del, idag och igår. Hur nice? :D
Har inte träffas Chanique på jag vet inte hur länge, och nu har vi vart med varandra i 3 dagar typ? Fett naaaaajZ! Igår jobbade jag ju till 1, efter det var jag ju som sagt med Erik och Chani, vi chillade lite, och sen åkte jag och chani hem till mig och bytte om och så, sen kom Erik och Linus och hämtade oss på sina moppar. Vi tog bussen neer till Hemsjö för att kolla Eriks fotbollsträning, sen hem igen, åka moppe i spöregn, kul... Efter en stund kom Erik hem till mig igen, så var vi här hemma hela kvällen och bara hade det trevligt :) Chani sov här och idag vakna vi typ lite fter 12, oups... Haha har precis följt henne till bussen. Haft två grymma dagar tillsammans med två grymma personer. Kärlek till er ♥
 
Nu är Sofie och Kalle här, ikväll kommer Therese, så ska vi äta lite gott och bara umgås, GÖTT MED HELG!
 

Jobb, jobb och mer jobb

Känns som att allt jag skriver om handlar om jobbet och träningen, lite tjötigt enligt mig..  Haha men kom hem för en stund sedan och ska bara ta det lugnt nu. Vid halv 5 tar jag bussen in till alingsås, ska dansa lite zumba idag, hur nice?! FETT NICE.
 
Haha btw, hade världens konstigaste dröm inatt. Jag skulle bort och kolla till famor och farfars hus eftersom dom var i spanien, (vilket dom inte är just nu) så när jag kommer dit bort så är det några andra där och har redan kollat till det, och rätt som det är så är pappa där också, och det kommer ut en björn ur skogen och sen blir allt bara svart. Jag skojar inte, allt blir bara svart. Weird, kanske inte så rolig men va tvungen att berätta det för någon....
 

Hårddisken har kraschat..

Jag tror hårddisken har kraschat på datorn... Alla bilder är borta och allt annat också för den delen, inget finns kvar. Åh, jag blir så lack! Jävla skitdator :(
Dagen har i alla fall vart ganska bra, vi hade bara 4 barn på dagis idag vilket va rätt gött ;) Men sen vid 1 kom alla andra fritidsbarn över, Nikolaj också så det blev lite roligare! Mycket mer fart blev det också eftersom de barnen är mycket större :)
Vid 5 åker jag in och tränar, cx och indoor blir det idag, ska bli gött! :)
 

Welcome summer 2012!

Systemkamera?

Är det värt att förska spara ihop till en systemkamera nu när sommarjobbspengarna kommer? Har kollat runt lite bland Nikon och Canon och har hittat några väldigt fräcka för bra pris. Eller vad säger ni? Har ni några tips på vilken man ska köpa? Hade varit grymt snällt om ni ville kommentera vad ni tycker! :)
 
Har varit ganska bra på jobbet idag, var tröttare än vanligt men tur att det är så goa barn när man är på sånt humör! Man kan verkligen inte bli arg på dom. :) Tur det!
 

Tja snygging!
 

(tidsinställt) Stan!

Drar in till stan med mamma för att fixa lite inför körkortet och så, lite syntest och allt som måste fixas innan jag får börja övningsköra :) Ska försöka hitta ett par bra träningsskor också. Vid 6 hade jag tänkt att träna, så jag uppdaterar inte mer idag!
 

(tidsinställt) Godmorgon!

Hoppas ni sovit gött och alla de som inte jobbar fortfarande sover?! Haha, synd för er stackare som inte får några pengar. Haha! Får visserligen inte mina pengar förrän i slutet av augusti pga att lönerapporten ska skickas in den 5 arbetsdagen i månaden för att man ska få lönen den 27, men ftersom jag slutar jobba den 7 så hinner inte jag det tyvärr. Så får skicka in den i augusti istället, men det ska nog inte vara något problem! Haha nä, nu ska jag sluta snacka om pengar och löner och så, för nu måste jag åka och jobba!
 

 

Back to reality..

Jahopp, då var det jobb imorgon efter en go helg. Men det är ju tur att det är så roligt att jobba med barn ;)Ska fixa några tidsinställda till imorgon också, är inte hemma på hela dagen så det kan vara bra :)
 
Idag vaknade jag vid 10, gick upp och greja lite frukost. Kände mig sjukt ofräsch så jag tog en lång go dusch! Fixade till mig lite, sen kom Sofie hit runt 1 tiden, så vi har snackat om allt mellan himmel och jord och spelat lite wii. Sen gjorde vi tacos och nu har hon precis åkt hem. En mysig söndag med andra ord!
 
Vart är sommaren?!

SPANIEN

Kan ju säga såhär, spanien är ju förjävla bra på fotboll! LOVE
!-0 står det nu, tror jag? Haha bra koll känner jag.. Blir ett kort inlägg här för nu är jag cptrött så jag ska gå och nana i imn underbara säng. Godnatt mina favoriter! ♥
 

5 inspirationsbilder

 

Midsommar

Hej på er! Hoppas ni hade en bra midsommar igår. Min var jättetrevlig, Therese och Sebastian var här så vi åt lite god mat med dom, spelade spel och åt såklart jordgubbar och glass, mums!
På förmiddagen innan dom kom så gjorde jag och pappa iordning en midsommarstång, resultatet ser ni här nedan för! Jag och Therese tränade även igår, gött var det ;)
 
De åkte väl hem vid halv 11 någon gång och då var jag dödstrött så jag somnade...
Idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt, har lovat mamma att dammsuga huset bara, så det ska jag göra.
 

Snabbt in och ut!

 

Ska bara slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag måste packa och klä om för vid halv går bussen in till stan och den måste jag hinna med! Ska in och dansa zumba med Therese, ska bli gött att shakea av sig litegran efterallt jobb och solande idag.. Haha gött väder förresten!

Tidsinställt

 

Resten av bilderna från niornas fest! ♥
 

CP

Hej på er och förlåt för att jag inte bloggat, men datorn har haft virus och massa spionprogram så vi har inte fått igång den och blogg.se appen funkar inte eftersom den håller på att göras om.

Jag har i allafall börjat mitt sommarjobb, gjorde det i måndags! Uppe på dagiset här i Ödenäs, kan säga att det är grymt kul. Jobbar med barn mellan 1-5 år, och de är hur gulliga som helst! :)
Imorgon ska vi ha lite midsommarlunch också, kommer bli mysigt :D På fredag är vi lediga vilket ska bli rätt gött, att få sova ut lite.. ;) Haha har väl inte världens jobbigaste tider men.. Jobbade 9.00-13.00 i måndags, igår jobbade jag från 09.00 till 15.30 och idag 09.00-13.00. Haha helt okej ;)

Kommer inte kunna blogga från telefonen på ett tag tror jag så bloggen kommer ligga lite lågt tills det går. Hoppas ni har överseende med det! Ha det bra sålänge :)

Summmmmmmmmmer!

De är sommar och det betyder att man kan göra vad man vill, sååå jag tänkte åka in och börja helgen med ett gött och hårt träningspass! Tjingeling! ;)

Niornas fest - alla bilder!
















Fler bilder kommer inom kort! :D


Tired

Dagen har spenderats för det mesta i soffan. Blev rätt sent för min del igårkväll, plus att kvällen blev jävligt misslyckad -.-
Ringde mamma så hon fick komma och hämta mig igår vid typ 12, åkte hem och duschade, drack te och slockna med en gång.. Haha vakna vid 10 imorse och sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Om en timme typ ska jag in och träna zumba med Therese, har grymt ont i vaderna den allt dansande i höga klickar från festen i tisdags, men va gör det? Det blir ju ännu mer dans idag!!

Party

Hola amigos! Kvällen har varit kul än så länge, ska snart dra vidare mot vb för lite fest! Grym kväll!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_206540911.jpg" class="image">

Galeeet!

Nu har jag sommarlov! Helt galet ju att vi gått ut högstadiet... De hör tre senaste åren har varit helt sjukt bra tillsammans med underbara 9A. Ville inte släppa taget om er idag :( men någon gång måste man!

Ikväll var det egentligen fest i västra bodarna för alla nior men vi tjejer i klassen kom överens om att ha ett eget litet miniparty ;) haha kommer bli mysigt med lite grill och girlstalk om alla minnen vi har :)

Tänkte visa er lite bilder från igår, hur jag såg ut och så!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_206483812.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_206483815.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_206483847.jpg" class="image">

Ledig från skolan!

Hallå! Idag är vi lediga från skolan för att det är fest ikväll. Niornas avslutningsfest, så sorgligt :( Men det ska bli grymt kul!
Vid halv 2 tar jag bussen ner till Signe där några av tjejerna kommer vara för att fixa iordning sig inför ikväll. Myys ♥

Har inte så mycket att skriv så jag tänkte lägga upp lite bilder från Camp GA igår istället!























Tjejer, ni är bäst! ♥

1200 kaloriet

Idag har jag bränt hela 1200 kalorier! Helt sjukt, haha fast inte bara på promenaden. Var på hälso förut och tränade med Therese :) challenge blev det idag!

I allafall, dagen har kul, fast det roliga var nog att fixa iordning sig imorse! ;) själva vandringen och tävling gick faktiskt riktigt bra! Skrapade ihop rätt mycket poäng så vi får se hur placeringen blev på onsdag :)

Vill ni se mer bilder så kolla min Facebook! Emelie Hallberg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_206285305.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_206285323.jpg" class="image">

Regn?

Var det verkligen nödvändigt att det ska regna idag?! :o

Gokväll

Hoppas ni jaft en bra helg! Jag har i allafall haft en RIKTIGT bra helg :D Liseberg, fest, goa människor, go mat, kan det blir bättre? :) tror inte det!
Nu ska jag sova för imorgon är det camp GA där alla nior klär ut sig till olika saker i grupper, Vi tjejer ska kläs ut sig till 80 talister! Haha hur kul som helst, här nedanför ser ni hur jag ska ha håret, en liten sneekiepeek bara. Resten får ni se ilorgon! :D

Regn å rusk

Hejsan! Var ju på Liseberg igår då sol ni redan visste. Hade en jättebra dag trots att vädret inte va med oss helt! :)
Det var ju meningen att vi skulle till skara sommarland idag men vi kom fram till att vi stannar hemma och har en go dag här istället, med spel och lite annat, och ikväll blir det lite fest för Kalle som fyller år idag! :)

Liseberg

Godmorgon er och hoppas ni sovit gott! Idag är det så att efter skolan åker jag till Liseberg med sofie, Kalle och några andra, imorgon åker vi till skara sommarland hela dagen, så jag kommer inte va så aktiv här i helgen, men något inlägg kanske jag hinner slänga upp!

Är hemma igen på söndag så då blir det lite bättre uppdatering! Ha en bra helg :D

Zumba!

Drar in till Alingsås nu, ska träna vid halv 7 men först ska jag och mamma göra en grej. Är hemma rätt sent ikväll, så vi hörs mer imorgon!

I want you to stay.

Godmorgon! Sorry för att jag inte visade er hur det blev igår men tänkte lägga upp en snabb och lätt bild nu istället. Man ser inte så mycket skillnad bara att utväxten är fin och blond igen, å det gillar vi!

Idag är det städdag i skolan, nice? Och sen vid halv 12 är det någon konsert, så det ska bli kul :D
Ikväll tänkte jag träna lite zumba, gött ska det bli! Åh är så taggad!!!!


Nähe, nu är de så att jag inte ens kan ladda upp någon bild så det får la bli sen isf!

Färgning

Äntligen ska den här äckliga utväxten bort!
Visar sen hur det blev :D

Såja!

Träningen börjar ge resultat! Ajjemän, det går bra nu kompis :D

Nu åker jag med mamma in till maxi för att handla lite, så jag inte bara går hemma en hel dag för det är så grymt tråkigt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205516024.jpg" class="image">

LEDIG

Hallåhallå, är ledig imorgon så har bara tagit det lugnt ikväll. Kollat fotbollen har jag gjort, sverige vann, woho! haha känner ba, onödigt inlägg?

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

TACOOOOS!

Åh herregud, ska strax äta tacos! Hemmagjord dessutom, slå det ni ;o är så in i helvete hungrig så jag tror jag dör :(

Ny jävlar ska här ätas!

Våran solros

Idag var det sista dagen som Mia var i skolan, så då köpte tjejerna i klassen en jättesöt bok och en fin solros eftersom hon är våran solros och lyser upp våra dagar. Gulligt va?! Vi kommer sakna dig så :(

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205401465.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2008840/images/2012/pic_205401465.jpg" class="image">

Lång dag

En lång dag väntar i skolan idag, men måndagar brukar gå rätt fort. Och jag har märkt nu på sista tiden att jag vill gå till skolan, inte va ledig eller sjuk utan få ut det sista med klassen.. Haha det lät rätt mesigt va? ^^ men så är det faktiskt, man vill utnyttja den tiden sol finns kvar!

10 dagar kvar

Tills niornas fest! Kommer bli fett kul att fixa iordning sig och få umgås med alla fina :)

Nu har jag lagt mig tillrätta i sängen efter ett hårt träningspass och en go dusch! Imorgon är helgen och sovmornarna slut, faaaast vi är ju lediga på onsdag så det är lugnt ;)

GODNATT!

Spinning

Drar och tränar lite gött en söndag eftermiddag! Spinning står på schemat idag så det blir kul :)

Buenos dìas amigos ♥

Har kommit på att blogg.se appen är kass, det funkar typ inte att lägga ut bilder och den är verkligen hur långsam som helst -.- Försökte faktiskt igårkväll men tröttnade med att ens försöka efter typ en kvart.

Men nu ska vi inte haka upp oss på det, det är snart sommar och det gör livet lite lättare att leva! Tanken på att få jobba de tre första veckorna och sedan ha sju veckor kvar att bara dega!? Ingen plugg, inget tjöt och det bästa av allt, inget mer skitsnack i skolan, vars motto är "GA, där alla syns och hörs" yeah right.

Buenos dìas amigos ♥

Har kommit på att blogg.se appen är kass, det funkar typ inte att lägga ut bilder och den är verkligen hur långsam som helst -.- Försökte faktiskt igårkväll men tröttnade med att ens försöka efter typ en kvart.

Men nu ska vi inte haka upp oss på det, det är snart sommar och det gör livet lite lättare att leva! Tanken på att få jobba de tre första veckorna och sedan ha sju veckor kvar att bara dega!? Ingen plugg, inget tjöt och det bästa av allt, inget mer skitsnack i skolan, vars motto är "GA, där alla syns och hörs" yeah right.

NEW IN

Har blivit så otroligt trött på alla svarta saker i mitt rum på det senaste. Jag menar, jag har svart gardiner, svart matte, svarta möbler (som dessutom blir dammiga en dag efter man städat -.- ) så jag och mamma bestämde oss för att ta en sväng in till stan för att kolla på lite nytt och fräscht till mig och mitt rum!
Här nedanför ser ni resultatet!



Gardiner



DETALJER PÅ GARDINEN



Tavla



Överkast + kuddar


Fick även med mig lite saker hem från Gina Tricot! En vit baundeu, svarta cykeltights och en jättefin t-shirt som ni kan se här nedanför!



Den är mycket snyggare än vad den ser ut, haha den ser faktiskt lite orange ut, men den är typ aprikosfärgad.

2 juni

Hej på er!
Idag verkar det bli en rätt fin dag, förutom att blåsten är lite kall.. Så jag och mamma hade tänkt åka in en sväng till stan en stund, kolla runt lite bara :)
Idag åker min syster och hennes pojkvän till Italien, så jäkla fuskigt enligt mig.. Får hoppas att det är dåligt väder så de inte blir för bruna ;) mohaha..

Kan ni tänka er att det är mindre än två veckor kvar till sommarlov? För första gången känner jag att det behöver faktiskt inte komma, vill inte lämna klassen :'( Bara tanken på att börja i en ny klass till hösten skrämmer mig lite. Visst jag ska gå i Alingsås och kommer säkert käönna några, men det är inte samma sak. Till GA fick man ändå välja vilka man ville gå med, men inte nu.. Kommer kännas grymt tomt :(







On my way home!

Är på terminalen och väntar på bussen, åkte hem lite tidigare idag, alltid lika gött ;) hehe..

Ikväll blir det kalas för min kära pappa, farmor, farfar, Sofie, Therese, Kalle och Sebastian kommer hem, så det kommer blir nice! God mat och fint sällskap, kal det bli bättre?!

Godmorgon

Hej på er. Hoppas ni sovit gott och inte tog allt för illa upp för att jag inte bloggade mer för er igår, men när jag kom hem vid 8 va jag sa trött så jag tog en dusch och sen gick och la mig och kolla film.

Idag väntar en ganska lugn dag, förutom att vi har ett författarsrbete som ska redovisas idag och jag har inte gjort det, dum som jag är.. :( vi får se hur det går!

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0