önskar man va liten..

hej på er :) kycklingcupen gick lite bättre idag :) spela första matchen mot KIK, blev oavgjort, sen spela vi mot långared tror jag eller om det va sollebrun, förlora med 2-1, sen spela vi mot något annat lag, förlora med 1-0 tror jag.. sen sista matchen spela vi mot ett annat lag från KIK, då vann vi med 2-0 :D men det var ändå bra spelat idag (Y)
sen åkte vi hem, duschade åt lite, sen gick jag och la mig, och somnade.. :) nu sitter jag här och kollar runt lite :) btw jag tror jag ska köpa en minixperia, hört att dom ska va väldigt bra =) fast det tar nog ett tag, måste ha lite pengar först ;) men nu ska jag gå och läsa lite tror jag :) puss


kycklingcupen dårå

det gick inte bra, vi förlora alla matcherna.. :/ men ska spela med 94:orna imorron, då går det nog bättre :) får hoppas på det.
skönt med lov nu, ska bara chilla hela lovet typ (Y) det är gött. jag vet inte va jag ska skriva.. :s så ni kan få några bilder ist :)










vrid på huvet - grekland



grekland

bilderna :)


jag när vi står och väntar på delfinturen :)


utsikten från våran balkong :)


hehe..






















det här var nog den bästa resan jag gjort, tänk att få komma ut på alldeles turkost vindstilla vatten och få kolla på delfiner asom simmar alldeles nedanför fötterna på en :o så himla maffigt var det :)
jag tänker absolut åka dit igen, det var så underbart!
men nästa resa bli australien hoppas jag :D det har pappa sagt iaf ;)
nu ska jag sova, är jättetrött.. godnatt alla :)

spanieeennnnnn!

heeeej allihopa! :) förlåt att jag inte bloggat, har inte haft något internet, för det ramla typ ett träd på ledningen, så den gick av :/ men min snälla kompis signe har ju som ni sett bloggat för mig :) du är för söt :) jag ska ladda upp lite bilder sen när jag är färdig med det på facebook :) men det blir nog ikväll iaf =)
i helgen är det kycklingcupen, imorron är det med mitt lag, sen på söndag ska jag spela med 94:orna :D kommer bli grymt kul! men jag berättar mer sen om resan, och då kommer även bilderna :)

Emelie är hemma

Emelie är hemma, hon har inget internet det är därför som hon inte laddat upp något !
Ni kommer få bilder och annan text när hon har tid och en data!
/ signeee

DITTLEENDESOMGULD.DEVOTE.SE

TJENARE IGEN !
gå in på min blogg okej?!?
haha, nej va elak jag är :D
men idag är det fredag och jag är glader.. :)
för det är inte långt kvar tills emelie komemr hem plus.
att jag spelar handboll & mitt lag ska spela SM i helgen.
Nice fan, men ja. hoppas ni alla har det bra.
jag saknar emelie :(
PUSS TJA //SIGNE THE BEST IN THE WORLD

GÄSTBLOGGNING HÄR DÅVA.

Tjaaarå alla emelies små söta bloggisar. :D
aa jag är emelies vän signe, bäst i alla lägen (a)
är lite flum men det får ni leva med ;) Jaaoo.
För det första är det jävligt tråkigt utan emelie i skolan -.-
Och jag saknar hennes spontana lilla skratt.... xd
Men men, hon kommer ju hem på söndag och jag lär ju överleva.
EMELIE LÄSER DU DETTA SÅ RING MIG NÄR DU KOMMER HEM.
vi har så sjukt mkt att snacka om... e*****
men jaja, ni får la någon snygg bild dårå :D
EMELIE    JAG    EMMMA
OCH EN OTROLIGT SEXI BILD PÅ MIG OCH LISA SOM SAKNAR DIG.

matchen i lidköping..

fan va sur jag är! domarna sög som inihelvete asså :O jag tänker aldrig mer spela i lidköping, usch va fula alla var!
vi förlora iaf med 19-13, men det va iaf bra kämpat av oss, men vissa gav upp och som sagt så sög domarna -.- jag hatar hemmadomare -.-
jaja, nu ska jag ta nya tag till att försöka packa lite :) det är iaf roligt (Y) sen imorron klockan 06-00 så drar jag! :D fan va härligt (a)
bloggar mer ikväll.


OCH DOM SOM LÄSER MIN BLOGG FÅR VÄLDIGT GÄRNA REKOMMENDERA TILL ANDRA :) tacktack =)

wish i was in your arms right now..

hejhej :) dagen har vart helt okej, orkar inte skriva så mycket.. har packat livet av mig nästan ^^ är man nervös så är man ;) imorron ska jag upp tidigt vid typ 7 eller ngt, har match i lidköping 10.50, :s usch.., och då söndag ska jag upp vid typ halv fyra (Y) trevligt det där med flygtiderna (a) jaja men det blir supernice och bara komma bort från allt och alla, lite mycket just nu bara, orkar inte ta det nu. bloggar mer imorron, pusshej

tre dagar..

det är helt sjukt, det är bara tre dagar kvar tills jag åker! det kändes som det inte var längesedan vi bokade resan.. men det är bra det, att det går fort :D
jaja, idag har jag haft spanskaprov och det va ganska lätt faktiskt :) och sen har vi väl inte gjort så himla mycket mer, haft idrott och orienterat, alltid lika tråkigt, fast med lisa är det kul :) sen kom jag hem vid halv fem, åt mat, bytte om, packade och satt lite vid datorn, sen åkte jag till träningen :) inte så himla kul idag.. tog typ inga bollar men imorron ska jag det! sen på lördag är det match i lidköping 10.50, vilket betyder att jag måste gå upp vid typ sju :o men sen är det teneriffa som gäller!

G O D N A T T :D

konfan va kuulig!

yes såhär har min dag sett ut idag: jag började med att gå upp vid sex som vanligt, fixa irdning mig och åt frukost, åkte buss in till alingsås, började med matte, no och eget arbete, sen va det lunch och håltimme, ganska chill (Y) sen var det so och sen svenska :) ganska go dag ändå ^^ sen vänta jag på bussen med signe och lisa, fan va flum vi hade.. japp, älskar er :)
sen drog jag till konfan och det var som vabligt ganska kul, mathias var där också, han som var med på lägret för några veckor sedan om ni kommer ihåg :) men jag kan inte skriva så långt idag, måste plugga spanska, sen ska jag in och duscha också.. men jag bloggar mer imorron om jag hinner och inte har för mycket läxor plus att det är träning imorron också, hinner kanske blogga lite när jag precis kommit hem, men vi hörs imorron då :) puss


jag lovade ju..

att jag skulle blogga lite nu ikväll, så jag får väl göra ett litet kort inlägg.. och sen måste jag ju blogga extra mycket nu eftersom jag inte kan blogga något nästa vecka.. får väl be signe lägga in ett inlägg om hon hinner :) men nu ska jag plugga spanska så jag hinner inte skriva mer, pusshej och godnatt (H)


fick G på noprovet :)

jag är nöjd med det faktuiskt, för jag trodde jag skulle få ig på det.. men det fick jag inte! vi hade engelskaprov idag också, det var ganska lätt, det handla om south africa o jag kunde det ganska bra, om jag får skryta då asså :) sen efter det hämta pappa mig så åkte vi till doktorn i borås, sen skulle pappa bara kolla till något bygge i landvetter, så vi va hemma vid 4 ungefär, annars hade jag vart hemma halv 3 om jag inte skulle till doktorn och allt det där -.- yes, men nu ska jag plugga till spanskaprovet som är på torsdag, tråkigt, men behövs :( och ikväll är det ju holland-sverige som jag ska titta på också! HEJA SVERIGE :D bloggar mer ikväll, hörs sen :)




en bild på mina underbaringar :)


 


träningen var kuuuul :)

det va inte så hård träning idag, bara värma upp, och sen skjuta lite, vilket va bra eftersom jag har sån fucking träningsvärk.. ;o sen gick ci ut och joggade, sprang med emma, mathilda och linnea, vi skulle springa elljusspåret, men det va inga lampor tända där så vi sprang ut därifrån och sprang sjörunden ist, men det va typ svart där med, men vi fortsatte :D sen duschade jag, pch åkte hem :) har ätit lite precis, och ni ska jag nog plugga lite engelska till imorron :) sen måste jag nog plugga till spanskaprovet på torsdag.. men det är så tråkigt :( jaja, jag gjorde om några bilder på picnik ni kan få se :)

btw här är länken till picnik, det är en väldigt bra sida :)

http://www.picnik.com/app#/home/welcome










C I A O :)

träning idag MED sån jävla träningsvärk..

vet inte hur det kommer gå, fast ibland är det faktiskt skönt att träna när man har träningsvärk.. :)
aja dagen såg ut ungeför såhär för mig : gick upp vid tjugo i sju, fixa iordning mig åch åt frukost, åkte med mamma till alinsås, träffa emma och signe i skolan, sen hade vi sysljöd, började sticka en mössa :) sen var det so, fast jag hade friendsmöte, rätt chill (Y) sen var det lunch och rast, och då va det att gå till aulan och spela pingis, :D sen var det engelska och plugg till provet imorron, men jag kan det rätt bra så det är gött, sen var det spanska som är tråkigt.. och sen var det svenska, också sluta vi vid tre, gick med signe till terminalen och satt och vänta med henne på tåget, sen gick jag till lasarettet och vänta på mamma, sen åkte vi hem :) nu sitter jag här och ska snart äta mat, och sen är det träning :) gött det (a)

IF I HAD TO CHOOSE BETWEEN LOVING YOU AND BREATHING, I WOULD USE MY LAST BREATH TO SAY I LOVE YOU.



spaninen 2005

det kommer ett till inlägg bara för att jag är schysst idag (Y)


fast det blir inte långt, för jag ska snart sova för att orka skolan imorron.. men jag måste nog plugga lite engelska, jaja, men ni kan få lite fjortisbilder på mig :)






fjåårtis i know. men kul att lägga upp :)

G O D N A T T

det gick väl helt okej :)

hej alla :) nu är jag hemma igen efter två helt grymma dagar i tibro! första matchen i lördags så spela vi mot tibro och förlora med 22-18, som ni kanske vet är jag målvakt då, och jag fick hoppa in efter en kvart typ för det gick inte så bra för hanna.. och det första jag gjorde va att  rädda en kontring! shit asså, vilken kick det va :o ah, vi spela bara en match i lördags, och sen imorse skulle vi jogga till hallen vid nio på morgonen. ett tips jogga aldrig på morgonen, så kallt och så va alla typ aströtta, men det va skönt när man kom fram, sen spelade vi mot lidköping, och där förlora vi med ganska mycket.. men jag stog iaf andra halvlek, gick kanske inte så bra som det gjorde mot tibro.. men jag får iaf stå :) sen sista matchen var det kärra som gällde.. :s fan asså, dom vann med 30-16 eller ngt.. men dom vann alla sina matcher.. kul för dom. sen duscha vi och sen pkte jag hem, så stanna vi till i alingsås för att hämta viggo hos therese, vi fika lite där sen åkte vi hem, och nu sitter jag här, måste packa upp och plugga engelska. -.- får väl ta tag i det :) japp, nu vet ni hur min helg har sett ut :) puss

U-SM :)

snart drar jag då, då blir det ingen bloggning förrän i morgonkväll, ni får stå ut (Y)
önska mig lycka till? (a)

H E J D Å

8 oktober 2010 klockan 22.35

ja, det blir mycket blogging nu ikväll, men jag har inget annat att göra :( men det blir väl bra att jag bloggar mycket innan jag åker till skövde, för imorronkväll blir det antagligen ingen bloggning :( men jag kanske skriver ett inlägg imorron innan jag åker :) sen kommer jag hem på söndagskväll tror jag, och då ska jag fanimej skriva hur det gick! japp, nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills jag och mamma och pappa åker till teneriffa! det är mycket tjat om det just nu, men jag längtar så himla mycket och är sp ivrig att jag inte ens kan sitta still.. ;o fast nu är jag väldigt trött så jag ska nog gå och lägga mig nu :) nattinatti folket! (Y)

bildbomb (Y)























last picture :)

gött med helg nurå!

asgött med helg! och det bästa av allt det blir ingen lugnt helg, för det blir U-SM! fyfan va härligt! jag och emma kommer ha det bäst (Y) aja, jag orkar inte skriva så mycket, ska snart och träna, trevligt trevligt :) men här kan ni få några nya bilder på laget :D


stukat fingret ..

hejhej :) hade no prov i tisdags.. gick sådär.. men hoppas på ett G :) sen nästa vecka har jag engelskaprov och spanska prov OCH en nyhetsrapportering (Y) men sen är det teneriffa som gäller! fan va jag längtar, det är just nu 1 vecka och 4 dagar kvar, sen är det sol och bad! :D gud va skönt att bara komma bort från allting (Y)
pappa köpte en ny dator igår så nu har jag installerat massa program, gött att ha en hel data igen asså! ^^
hade konfa idag också, det är verkligen veckans höjdpunkt! och sen i helghen blir det U-SM med 93-94:orna, riktigt härligt ska det bli!
ha det gött, så bloggar jag kanske mer imorron om jag hinner :) puss


seristart idag då :)

det gick väl inte så himla bra.. förlust med två mål, plus att jag stukade fingret.. det ser ut som en korv nu.. :( och helt blått. :s läskigt att det kan bli så, kan typ inte använda det någonting.. men mathilda var snäll och tejpa det åt mig, sen när jag kom hem tog jag is på fingret, sen tejpa jag om det :) aja, sitter här med pappa och kollar på någon film med Matt Damon, den va rätt tråkigt :p imorron ska jag pågudstjänst med julia tror jag (Y) tråkigt, men måste göras -.-

ha det gött, så bloggar jag mer imorron :) puss

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0