Ulrik Munther - Soldiers ♥

Åh så bra är han, har aldrig riktigt lyssnat på honom fram tills nu typ. Låten är ju riktigt grym om jag ska va ärlig!
Dagen idag har varit riktigt tråkig, kan bara säga såhär, att sitta inne i ett kvalt klassrum när solen skiner och det är typ 10+ ute. Det är INTE okej.
I ödenäs brukade lärarna låta oss gå ut och jobba ute om det va fint väder, men inte på GA inte. Här är man tråkig och ska sitta inne hela jäkla tiden. Jappjapp :(
Nej nu ska jag sluta klaga och börja plugga snart. Bokrapporten blev flyttad till nästa vecka istället så det är skönt, nu ska jag bara fokusera på religionsprovet på fredag, och engelskaläxan till imorgon, men den kan jag nästan ;)

Så jag tänkte inte blogga mer ikväll eftersom jag har plugg och så. Men vi hörs ju imorgon!

Dålig bild, men den väcker fina minnen..
 

Ååh döda mig

Sitter på matten och bara längtar ut i det fina vädret! Va precis ute på bensträckare och snacka med Lisa som är sjuk idag :( krya på dig hjärtat <3

Slutar om en kvart och då ska jag ta tåget och bussen hem, äntligen!

Its wedneday again

Äntligen en morgon där jag har tid över att sitta i soffan och blogga lite för er! Haha har inte haft tid annars.. Men men, idag är jag hemma runt halv 4, såå jag antar väl att jag kommer blogga då :) ha en bra dag!

Kör på mittbena idag!

Sleeptime

Japp, ännu en dag förbi, och ännu en dag närmare min födelsedag! Vet inte riktigt hur många dagar det är kvar men det är inte speciellt många i allafall :D
Kvällen har bestått av plugg, en go dusch och mycket te! Helt okej mysig kväll faktiskt. Förutom plugget :/ men det är smällar man får ta!

Imorgon är det vanlig dag, börjar 8 och slutar kvart över 2, så vi hörs la då!

Våra brister gör oss till människor.



Sant, right?

Dagen har varit helt okej idag, hade livskunskap sista lektionen och den är verkligen hur chill som helst. Vi är uppdelade tjejer och killar och vi tjejer sitter bara i varsin soffa och pratar med en jättego lärare typ! Diskuterar och snackar, hur gött? ;)
Va hemma halv 3, satte mig tillrätta i soffan och bara degade, trots att det är fint väder, oups... Hehe, nä men nu har jag skrivit klart en spanska inlämning, och ska strax börja plugga på alla religionerna och så. Måste läsa ut min bok också :( Har massa denna veckan. Usch!

@school

Glada brudar taggar inför studenten! :D

Sean Banan ♥

Nu har jag borstat mina tänder och ska strax gå och lägga mig för att nana i min otroligt sköna säng. Har ju sovit hos Sofie och Kalle hela helgen så det var extra skönt att gå och lägga sig i sin egen säng igår kväll.
Imorgon är jag hemma vid halv 3, då blir det lite plugg och om jag hinner träna lite också! Men vi hörs imorgon gott folk. Sov gott ♥

I`m back.

Åh usch va plugg är tråkigt :( Har religionprov på fredag ch håller på att skriva för fullt om Judendomen. Fast om jag ska va ärlig är det ganska kul när man kommit igång!
I allafall så har dagen varit ganska okej, imorse va jag typ jättegrinig på allt och alla, räckte med att någon sa något så fick jag typ damp inside of me. Men sen ordnade det upp sig så dagen fortsatte ganska bra som tur var :) Hehe, det blev lite konstig stämning på slöjden men shit the same, hahah allt va bara så skrattretande då..

Pappa kom och hämtade mig i alingsås efter skolan sen åkte vi och hämtade Viggo hos veterinären där han hade varit hela dagen. Åkte hem och lagade jättegod mat, kyckling. Nu sitter jag här och försöker plugga litegran. Måste läsa ut en bok som jag ska ha en recension om på fredag också, tänkte hinna träna lite också, men det skiter sig nog :(

Paus igen...

Tänkte blogga lite för er nu. Blev inte som planerat, utan efter idrotten gick jag hem till Therese, åt lite och sen gick vi ner till hälso och tränade challenge! Hur kul som helst :)
Sen hämtade mamma mig och vi åkte hem, nu sitter jag på bussen in till Alingsås igen och ska till Sofie och Kalle. Oduschad och äcklig också.. Sen imorgon ska vi ut med fyrhjulingarna, och sen vet jag inte vad vi ska göra mer. I allafall på söndag ska jag till Frölundaborg med pappsen och kolla på Sävehof när dom möter storlaget Barcelona! Det är slutsålt så hoppas på en grym stämning :D
Ah, men nu tänkte jag såhär att det blir en paus i helgen eftersom jag inte har tid till att blogga. Så jag öskar alla en riktigt go helg så hörs vi på söndag kväll! :D

Ingen rubrik

Godmorgon, hoppas alla mår bra och sovit gött inatt, det har jag gjort, aha yogan fick mig att bli grymt trött.. Men annars var det jätteroligt!

Idag går jag till 3. Hem till Therese ganska snabbt sen är det träning igen vid 5. Ska bli gött det också! ;) men det betyder ju att det inte blir någon bra update idag. Kanske hinner slänga in ett inlägg någon gång, men vi får se!
Ha en bra dag nu allihopa :)

Yoga

Ska strax åka iväg och träna yoga med mina kära systrar på hälsostudion! Kommer bli fett gött med tanke på att jag inte tränar yoga på hur länge som helst.
Som ni kanske vet är det gratis vecka på hölsostudion i alingsås denna veckan. Så i tisdags var jag ju med Therese där och tränade först dans aerobic, sen step, och sist piloxing, alla pass var på en halvtimme, så det var riktigt gött med lite dans! :)
Idag är det yoga som sagt och imorgon Challenge, det är typ stationsträning sa Therese =)

Träningen är slut halv 9 så jag är hemma ganska sent, kanske kommer ett inlägg till ikväll, men annars hörs vi imorgon! :)

Vår på riktigt!

Ååh finns ingen bättre känsla än när våren kommer! Eller va tycker ni? Är inte det det härligaste att kunna gå ut utan jacka på sig..? Bara sitta och njuta i solen som jag och Lisa gjorde idag ;)
Man blir så jäkla glad av solen också, har ni tänkt på det? :D jag och Lisa har typ hoppat runt och sjunger hel dagen :)

Dagens sötnos ♥

Blev inte som jag tänkt mig

Blev lite ändrade planer, kom inte ut från tandläkaren förrän halv 3 så hann inte med tåget. Surt.. Så jag gick till mamma istället på sjukhuset, sen åkte jag med henne och handlade. Så har precis kommit hem typ, mamma och pappa håller på att laga lite tacogratäng nu, mums!

Paus

Imorgon hade jag tänkt ta en bloggpaus, bara för dagen. Börjar tidigt, efter skolan ska jag kolla lite på stan med Lisa och sen ska jag träna med Therese på kvällen, så det blir fullt upp därför tar jag en paus. Men jag är såklart tillbaka på onsdag!
Ha en bra tisdag folket så hörs vi på onsdag! :)

Hårinspo!

Åååh, älskar det här!

Känner ba såhär idag

Är på värsta bra humöret! Skolan har börjat igen, fast det kanske inte är det bästa dock.. Simmat idag med klassen så nu är det över! Nä men det va kul :) skulle simma 16 längder alltså 400 meter, gick lätt som en plätt ;) NO:n var riktigt kul faltiskt, haha fick testa på helium, grymt kul! Ska ladda upp en film på Emma sen om det funkar ;)
Sen va Lisa snäll och väntade med mig i skolan till kvart i 4 ungefär. Sen gick vi till terminalen, grym tjej det där!

Nu har jag precis kommit hem och ska äta lite snabbt och sen ut och träna som jag inte gjort på två veckor (?!) oups.. Men har faltiskt varit sjuk...

Björn Gustafsson <3

Sorry att bloggen varit så dåligt idag, men idag va det sista dagen på lovet och då kan man ju inte sitta inne hela dagen, så jag har vart ute det mesta!
Jag och pappa gjorde tacos till middag förut och guud va gott det va ;) vi är typ mästare på att laga mat nu.. :D kollade på kontoret förut också, haha herregud va Björn är blåst, men ändå så jäkla go!
Hehe, nu ligger jag i sängen och tänkte läsa lite ur min bok, den ska va utläsen och recenserad vecka 9. Oups, måste komma igång lite nu va.. Haha men imorgon är det lång dag, så vi hörs när vi hörs!

Blir så trött på mig själv

Idag väckte mamma mig vid 12, åh och idag är det söndag också och det betyder ju skola imorgon. Lär ju inte somna i tid ikväll i allafall :(
Ahja, idag vet jag inte riktigt va som händer. Kanske går ut och tränar lite sen, det va ett tag sedan eftersom jag vart sjuk hela lovet.. Jappjapp, så är det, ha en bra dag!

Hur?

Haha hur tänker svenska folket? Björn ranelid, haha ett jäkla skämt ju. :p
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och gå å nana i min goa säng! Godnatt goingar :)

Mys

Nu blir det hemmagjord glass och mello! Ha en bra lördagskväll kära läsare :D

Söta små texter + bilder!







Städning

Hallå! Nu har jag precis städat färdigt mitt rum, dammsög hela huset också, duktig tjej? :D
Sov fram till kvart över 11 idag också.. Gillar inte att sova bort halva morgonen, speciellt inte nu när det inte alls är långt kvar på lovet. Man får ju ta vara på det liksom!
Eftermiddagen/kvällen igår va jättemysig. Jag har ju världens bästa pappa måste jag säga! Lyckades hitta en jättefin tröja åt honom på stadium, sen gick vi och åt på La Terazza, guuud va god mat! Den resturangen kan jag verkligen rekommendera! Den ligger precis snett emot scandinavium. Bion sen, den va riktigt bra tycker jag! Värd att se :)

Nu blir det väl bara slapp antar jag, är jag färdig med alla läxor och så, ska bara läsa igen några papper i hemkunskapen, men det ska ju vara färdigt först på fredag, så det är lugnt :)

Saknar dig pinglan! ♥





Göteborg

Ska snart dra oss mot Göteborg för att ha en far och dotter kväll. Myys eller va säger ni? :) hehe, men det blir nog inte bra update ikväll, så om vi inte hörs mer idag önskar jag er alla en go fredagskväll! :D

¡Hola guapos!







Godmorgon på er.
Har bara pluggat lite nu på morgonen, gjort färdigt bilduppgiften och båda spanska inlämningarna. Grym tjej!
Ikväll blir det göteborg med pappsen, ska hjälpa honom hitta lite snygga kläder. Snäll dotter va? ;) Sen ska vi gå och äta något gott, sen se på Hamilton. Hoppas den är bra nu bara! :)

Tumlr

Måste bara säga att det här beskriver mamma rätt rejält. Tyvärr, skitjobbigt när det är så faktiskt ;)

Dagens!

Dagens humör: Hängig men glad!
Dagens mående: Ont lite varstans men är ju på bättringsvägen så ska inte klaga :)
Dagens borde: Ha pluggat lite mer..
Dagens frisyr: Bulle mitt på huvet.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och linne.
Dagens planer: Ja, hur mycket dag finns det kvar? :))

Dagens materiella vill ha: Ny tv :(

Dagens fundering: Hur vissa killar kan vara helt jävla blåsta.
Dagens beroende: Lypsyl!
Dagens tråkigaste: Plugg.
Dagens längtan: Idre!
Dagens superlängtan: Min födelsedag som är samma vecka som idre!

Dagens låt: Train - Drive by. Världsbäst! :D

One tree hill

Godkväll mina kära läsare!
Nu har jag precis kollat på lite sommarjobb och sökt in också för den delen! Besked kommer i april tror jag det stog, så nu får jag bara hoppas att jag får något :)
Hade tänkt sätta mig och kolla lite one tree hill snart. Var rätt längesedan så det är nog dags nu! ;)

Imorgon ska jag och pappa in till Göteborg och kolla lite, sen på kvällen ska vi kolla bio, Hamilton tror jag det blir! En riktig far och dotter dag. Var längesedan vi hade det, så det ska bli mysigt! :D

Godmorgon på er!

Hoppas ni har sovit lite bättre än jag har gjort inatt. Har bara legat och slumrat känns det som :( hostat en del också. Tummen ner på det!
Nu ska jag gå upp och fixa frukost hade jag tänkt, köpte te som luktade som chailatte igår, så får se hur det smakar! Höga förväntningar så hoppas på drt bästa :)

127 timmar

Usch va äcklig den va.. Handlar om en kille som går runt i Grand canyon, ramlar ner i en bergskreva och fastnar med armen under en sten. Två tredjedelar utspelar sig filmen där typ. Han sitter fast där i 127 timmar, alltså 5 dygn, då han bestämmer sig för att överleva. Men vad gör han? Det får ni se själva! Men usch kan jag säga...
Den är inte värd att se om man är känslig för rätt äckliga scener. Varnar er :o

Nu blir det milan- Arsenal!

I`m back!

Hallå, hoppas ni haft det bra medans jag vart borta och sjuk :(
Är på bättringsvägen nu i allafall, förskyldningen har inte riktigt släppt och halsonten finns fortfarande kvar den där med. Men annars är det bättre! Hoppas ni också mår bra :)

Idag var det första gången jag var utanför dörren på hela lovet, var i alingsås en sväng med mamma och Therese :) Åt jättegod lunch på Gårds cafeet och kollade runt lite i affärer. Har bestämt mig för att göra om i mitt rum, så det blir lite mer amerikansk stil! Hade inte det varit fräckt? Coola gardiner, kuddar, tavlor, en matta. Är helinne på det nu faktiskt. Mamma sa att vi ska åka till Ikea nu någon dag så jag får väl kolla där lite och se om jag hittar något i den stilen!
Nu ska vi strax äta lite god soppa till middag sen ikväll blir det film, va på hemmakväll förut och hyrde tre olika filmer och köpte lite gött godis! Det blev Kronjuvelerna, 127 timmar, och Black Swan, har aldrig hört talas om den men den ska nog vara bra!

Just det! Som ni kanske ser har jag fått en ny design+header av goaste Emmis! http://photoodreams.blogg.se/
Om ni inte ser den tryck då på f5!

Sick

Grymt kul att man vaknar upp vid 12 och är ännu mer förskyld än igår och feber. Och det är lov, jag måste plugga hela lovet, men jag orkar inte ens ta mig upp ur soffan. Så eftersom jag inte orkar så mycket just nu tar jag en bloggpaus tills jag mår bättre. Ha det bra!

Sjuk

Usch, mår verkligen inte bra.. Har legat i soffan hela dagen och kollat tv. Pelle svanslös kom på förut också :) så det gjorde min dag lite!

Ikväll ska vi till Sofie och Kalle, Therese och Sebastian kommer dit också. Kommer bli trevligt :) äta lite gott och spela lite roligt spel! Så jag tänkte gå in och duscha och fräscha upp mig lite snart, efter waterwörld, grymt kul program faktiskt ;)
Haha men vi hörs Imon antar jag :)

Ingen lust..

Har gått och blivit förskyld, hes, och halsont :( Så sorry om inte bloggandet är på topp just nu! Tyvärr får bloggen lida lite nu när jag inte mår så bra.
Var i en moskè idag med klassen på studiebesök! Åkte buss ner som va rätt mysigt faktiskt :) Satt och halvsov med lisa påväg hem.. hehe busigt (a)

Varit en rätt chill dag, kom hem runt 4 och sen dess har jag kollat one tree hill typ, och ätit god mat. Oxfilè med potatisgratäng och vitlökssmör. Mums?!
Nu är det LOV!

True words!

Har precis kommit hem till Therese och ska snart gå ner till frisören! Ska klippa mig utan mamma idag för första gången, haha lite sådär smått nervös faltiskt.. Varför vet jag inte ;)
Bilder får ni se efteråt!
Skolan har varit rätt chill idag, hade bara nationella i svenska, sen drog jag och Lisa.. Oups busiga tjejer.. Träffade Therese i stan och åt lunch med henne på mangiamo :) sen gick vi hem.

Men vi hörs lite senare! :)

Fräsch!

Nyduschad och go ska jag strax gå ut till mamma och pappa för att mysa till det lite.
Börjar känna mig lite halvt hes och förskyld idag, vill ju inte bli sjuk nu när lovet ska börja om 2 dagar :(

Ahja, det blir som det blir! Bloggar nog inte mer idag, så jag säger godnatt alla godingar!

Oups..

Jättedålig bloggning känner jag den sista tiden.. Men jag har varken orkat eller haft lusten till det!
Ligger just nu i min säng med datorn i knät och lyssnar på lite go musik. Hade ju första nationella igår, svenska som var ganska lätt faktiskt! Imorgon är det det andra nationella i svenska där vi ska sitta och skriva i 160 minuter. Fattar ni? 2 jävla timmar!? Som tur är har vi en liten bensträckare efter en timme tror jag (Y) Men det ska nog gå bra :)
Sen ska jag klippa mig efter skolan också, vet inte riktigt hur men lite ska bort i allafall! Typ det slitna hade jag tänkt, och kanske göra något kul? ;) Får se imorgon!

Men nu hade jag tänkt plugga lite till imorgon och skriva lite med ***** ! GRYMT

In school

"Jag kollar bara in i dina vackra ögon"

It meant the world to me

Godmorgon!

Hade en sjukt go dag igår med massa fyrhjulingsåk och skridskor :) pulka bakom fyrhjulingen ska ni testa! Helt klart jur sjukt roligt som helst :D

Om jag ska vara ärlig, så har jag tröttnat på att blogga.. Liksom tappat suger, så jag funderar på att ta en bloggpaus i någon vecka eller så. Eller ja, hur länge jag känner för det. Men jag ska skriva dag 24 sen och efter det tror jag att jag pauser lite..

Förlåt

Förlåt att jag är så dålig på att blogga! Har haft fullt upp idag, och imorgon har jag det lika hektiskt, Kalle, Sofie, Therese och Rickard kommer hit, så ska vi ut på isen och ta med oss grillsaker. Så det blir en heldag på sjön! Hoppas på bra väder bara :)
Så jag hade tänkt ta en bloggpaus imorgon, så är jag tillbaka på söndag!
Ha en bra helg!!

Fika

Jag och Lisa bestämde oss för att åka till Göteborg efter skolan, så här är vi nu! Fikar på espresso house och tjejsnackar lite ;)
Vet inte när jag är hemma men jag hör av mig!

För lite sömn

Ååh, är så jäkla trött! Somnade inte förrän 1 inatt, va ju hemma runt 12 efter bion. Som förövrigt va riktigt bra! :)
Så 4 och en halvtimmes sömn, great!
Ahja, lång dag idag, är inte hemma förrän halv 5, så jag kommer tillbaka ikväll med dag 24 :) ha en bra dag!

Mat

Nu blir det mat!

Godmorgon!

Tänkte jag kunde slänga iväg ett inlägg såhär när jag har tid. Hoppas ni sovit gott! Själv tyckte jag natten var jättekort och gick fort :(
Dagen idag är fullspäckad med roliga saker, så tyvärr som jag sa igår blir bloggen liten lidande.. Men vi hörs imorgon igen! Eller jag kanske rent av hinner slänga in ett inlägg under dagen? ;) vem vet!
Ha en bra dag! :)

Dag 23 - En önskan

Min högsta önskan är att få leva mitt liv på mitt sätt, inte låta någon annan komma och förstöra för mig. Krossa mina drömmar. Det är mitt liv, och det ska inte levas på något annat sätt än mitt, och det är jag som bestämmer över mina val, mina saker, mina beslut. Ingen annan! Ingen ska få kränka mig, säga fula saker, eller på något sätt förstöra min väg framåt här i livet.
Jag ska få göra det sakerna jag älskar mest av allt i hela världen, och inget eller ingen ska få komma ivägen, eller på något sätt försöka förstöra mitt liv. Jag ska inte låta mig själv släpas ner till botten. Jag ska vara stark, framföra mina åsikter, göra vad jag vill, vara med vem jag vill. Och det viktigaste, vara den jag är! Inte låtsas vara någon annan som någon ber mig att vara. Om de inte gillar mig som person kan de lika gärna gå sin väg, för jag kommer aldrig ändra på mig för någon. Bara vara mig själv. Det är det bästa man kan göra :) 

Leva mitt liv sunt, få vara frisk och stark hela vägen in i mål. 
Jobba med det jag gillar allra mest - handikappade barn. Få hjälpa de som har det svårt, det finns ingen skönare känsla än att se någon klara något de aldrig gjort förut, utav min hjälp.  

Kom ihåg det jag skrivit, för det viktigaste av allt är att aldrig låta någon trycka ner dig,va dig själv och var stolt över dig själv!








Poems-quotes-371-2fio9q8wmm_large
Dag 23 – En önskan


Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Min favoritresa
Dag 30 - Om det här vore min sista dag

Shopping = Det bästa en tjej vet!

Vad kan vara mer roande precis efter ett matteprov som man satt och kämpade för i 2 timmar? Jo, SHOPPING MED MAMMSEN!
Eller, håller ni med? :D Bara gå och peka på vad man vill ha så poff, har man det i handen! Hur grymt?!

Köpte i allafall lite bra o ha grejer till våran skidresa i mars. Förresten har jag berättat om den?
Den 17-24 mars ska vi åka till idre med hela familjen plus mina kusiner. Och det betyder att vi åker över min födelsedag som är 18 mars! Hur grymt är inte det att få åka skidor på sin fördelsedag? :O Grymt bra enligt mig i allafall!
Ni får se bilder på vad jag köpt lite senare.

Imorgon blir det en bloggfri dag hade jag tänkt. Börjar tidigt och slutar sent. Sen efter skolan in till stan och fixa lite grejer kanske, sen går jag till Therese. Mamma kommer och hämtar oss och sofie så åker vi till Göteborg för en liten mysig tjejkväll! God mat och bra bio. Så jag är inte hemma förrän vid 11-12 imonkväll, så om det går för sig, är jag lite frånvarande imorgon. Men jag kommer tillbaka som vanligt på fredag såklart!

Monmon!

Fett ovärt måste jag bara säga.. Har sovmorgon till 8.40 idag. Hur fan tänker lärarna?!
Jag tänkte i allafall fjäskat lite med pappa och frågat om han kunde köra mig in, men nä han skulle ha något möte klockan 7 i Göteborg så icke :(
Idag är det matteprov, får se hur bra det går.. Ååh får ångest nu!

Efter skolan ska jag och mamma kanske gå på stan eller så åker vi direkt hem. Får se då :) men ha en bra dag allihopa! :)

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0