Dexter is niiice

Fick låna hem några avsnitt Dexter från Therese och Sebastian, va lite skeptisk i början, men efter att ha kollat på två avsnitt så är den ju skitbra! Om ni inte har kollat på den, så gör det :) Det är typ det jag har gjort ikväll, legat i sängen och kollat dexter ;) slappis, jag vet.. (a)

Imorgon slutar jag 15.20 så det blir dåligt med bloggningen imorgon.. Fast det är ingen träning så det är göttish!
Nu ska jag bara borsta tänderna, tvätta av sminket och sen gå och lägga mig och kolla på ännu ett avsnitt av dexter ^^ Så ni får sova gott så hörs vi imorgon som vanligt!

Yaay! :DDDD

Happy girl here! Fick ett brev hem på posten förut som sa att den nya pumpen vi har beställt hade kommit, så vi åkte in till alingsås och hämtade ut det :D
För er som inte vet så har jag diabetes. Och ni som inte vet vad det är, så är det att vi som har diabetes, har inga celler som producerar insulin, så därför måste vi ha en särskild pump som hjälper oss att få all den insulin man behöver. Det är ganska svårt att förklara men..

Ja, så när jag va hos min sköterska då för 2 veckor sedan, sa jag att jag behövde en ny pump för min höll på att gå sönder. Har haft den typ i 2-3 år snart, så det va dags att byta ut den. Och nu har den kommit!

Det bästa med allt : DEN ÄR ROSA!!
Hur snygg? ;DDDD


Go dag!

Halluu :) Slutade änny tidigare än vi skulle ha slutat idag, det blev 11.40 istället ;) haha en timme tidigare typ. ^^ Gött mos!

Efter vi hade slutat va jag emma o signe så jävla hungriga så vi gick och köpte hamburgare och pommes frites (a) Mumma ;d Satt och snackade lite och sen mötte vi Carl och Rasmus, så vi stog och pratade lite med dom :)
Mamma kom och hämtade mig på terminalen sen åkte vi hem. Snäll mamma man har :) Imorse frågade jag om hon inte kunde köpa hårspray till mig och självklart köper hon den som jag alltid använder, gosmamma som vet vad jag vill ha (y)
Nu ska jag nog ut och köra lite moppe hade jag tänkt, får ta på mig regnjacka så jag inte försvinner om det börjar regna ;o Men vi hörs senare!



My girls. ♥

Gutten morgen ;)

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott :) Känner att jag har fått liite träningsvärk, i rumpan, benen, magen, armarna, ah nästan hela kroppen xp men det är gött!! :D Idag börjar vi med no, sen vet jag inte vad vi ska ha mer.. Språk tror jag vi ska ha idag också -.- så tråkigt.. Slutar i alla fall halv 1, o åker med mamma hem så vi är la hemma vid 1 eller något :) Hörs då!

FYS

Det var fys idag på träningen, dog typ.. haha nä men det va gött :) Lär ju ha jäkligt go träningsvärk imorgon.. xp haha men det är fan värt det!
Har precis duschat och ätit lite, mamma pillade lite med mitt hår så det blev tillslut två inbakade flätor. :)
Åker med mamma imorgon eftersom hon ska in och träna vid 8 på morgonen, så jag får lite sovmorgon! Istället för att gå upp klockan 05.50 så går jag upp 06.30 haha, en halvtimmes sovmorgon är alltid något!
Sen slutar jag tidigt också, halv 1, och då åker jag också med mamma hem, för hon skulle till tandläkaren eller något. Gött!
Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. Såg att Austin Powers går på 6:an, så det blir film och sängen! Sov gott :)
Godnatt.

Foood!

Nu ska jag bara äta och packa sen blir det träning! Taggad :D
Känner att jag skriver väldigt korta inlägg nu för tiden.. Så om ni har några tips om vad jag kan skriva om så langa en kommentar! Gärna så bra som ni gjorde på min mittbena idè ;D

Datorn vill verkligen inte samarbeta med mig idag -.-

Tänkte ladda upp lite fler bilder på facebook, men det går inte :( Fattar inte varför och jag är inte speciellt teknisk heller.. Tror det har hänt något med datorn eller något, för den är onormalt seg.. :s Det brukar den inte vara.
Jaja, får la testa ikväll istället :)
Träning klockan 18.00, vet inte när den slutar, vid halv 8 - 8 skulle jag tro :) Så jag är väl hemma vid halv 9 typ. Hör av mig om en stund igen!

Kort dag!

Gud va gött med kort dag både idag och imorgon! Sitter på bussen nu och är skitkissenödig :o och jag är inte hemma förrän typ tjugo i :( får la kissa i en flaska.. Men vi hörs när jag kommit hem!

Godmorgon!

Sitter på bussen nu, usch va tråkigt :( Slutar i alla fall 12.45 idag, så jag är hemma halv 2, rätt gött?! ;) men vi hörs då!

Sängen väntar..

På mig nu ;) Hehe, är jäkligt trött just nu..
Har precis målat naglarna och fixat irodning mig och så. Duschat, tvättat håret, tagit fram kläder och fixat lite så :) Har ni hört om att Usain Bolt tjuvstartade ifår på VM-finalen eller? Helt sjukt vilken uppståndelse det har blivit :o Jag är nästan säker på att om det hade varit någon annan som tjuvstartat hade det inte blivit som kalabalik runt det. Eller, vad tycker ni om det? Fast det var ju tråkigt att inte få se honom springa, och han hade väl antagligen vunnit och tagit guld, men han har ju redan så många segrar, så någon anna kunde väl få vinna? ;) Haha, fast det va ju ändå en jamaican som vann ;s Jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott allihopa så hörs vi imorgon!

My day!

Halloj :)
Klockan ringde 05.50 imorse, gick upp och åt frukost och fixa mig och allt det där som alla gör :) Började med ett 2 ½ timmar lång solektion, som vi hade vikarie på, han tror verkligen att han är rolig, men det är han inte, han är skittråkig.. ;s Haha, plus att ingen lyssnar på honom xp rätt kul faktiskt ^^
Sen var det spanska, lunch, idrott och sist no. Efter idrotten har vi en 50 minuters lång håltimme, så jag, emma o signe gick till bonbon, när vi va påväg till skolan igen började det ösregna!? Så vi gick springa till tunneln precis innan skolan och ställa oss där i typ 10 minuter ;p haha sen sprang vi vidare till skolan, och när vi kom dit så va vi pisseblöta ;(
Efter skolan gick jag med emma och mathilda in till stan för emma skulle kolla på en skinnjacka, och jag skulle köpa en såndär topp ni vet på gina, ah, skit samma ;) Vet faktiskt inte om hon hittade någon för jag drog tidigare, ville inte missa bussen.. ;)
När jag kom hem chillade jag bara, och efter en stund började jag laga mat, och nu sitter jag här och har precis laddat upp några fina bilder som tjejerna i klassen tog idag xp om ni vill se dom gå in här : http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002017798502&sk=photos och gå in på albumet "Goingar!"

Nu ska jag nog kolla ut lite kläder som jag kan ha imorgon på skolfotot! Men jag har ett problem :o Ska jag ha mittbena eller snebena? Snälla! Hjälp mig! Uppskattar det jättemycket om ni slängde in en kommentar!



E L L E R

På bussen!

Sitter på bussen påväg hem nu, bloggar senare :)

Tråkig so

Med en tråkig vikarie -.- kollar på film just nu, görtråkigt.. Slutar om en halvtimme, sen har vi språk tror jag!

Love is a name, sex is a game, drop the name and play the game.

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott, det har jag, sovit heela natten :) Ska snart ta på mig skor och så, sen drar jag mig ner mot bussen. Slutar 15.15 idag, så jag kommer hem vid halv 5 skulle jag tro. Bussen går ju 4 från stan, men det kommer säkert upp ett inöägg under dagen. :) Ha en bra dag!

Sängen nästa (y)

Ligger i sängen just nu och bara chillar. Har tänkt på att man blir väldigt trött när man är vid havet, blir inte ni det? ^^ jag blir i alla fall jäkligt trött.. Imorgon blir det upp tidigt o gå till skolan som vanligt -.- fast, det är faktiskt lättare att gå dit när klassen är så underbar (a) det är sjukt hur kul vi har egentligen :D haha älskar verkligen min klass! Nej, ny ska jag försöka sova så jag kommer upp vid 6 imorgon .. Ich jag älskar att ni har kommenterar min ide så mycket! Tack älsklingar (a) GODNATT :))

Jag har en idè!

Testade att ha mittbena alldeles nyss, jag tycker det ser ganska bra ut faktiskt! Men frågan är, vad tycker ni?
Släng in en kommentar vettja, det tar ju inte så lång tid ;)

Cykeltur!

Har precis varit ute på en trekvarts lång cykeltur i det fina vädret! Asgött, har ätit ganska mycket skit och så i helgen, ( Malmqvist släkten fikar konstant.. ) Hahaha, mysig släkt ;)
Nu ska jag ta och gå in och duscha, sen kanske jag tar moppen bort till stranden kanske? Ja så får det nog bli!
Känns som klockan är typ 8 eller något, men den är inte ens 6? Känns hur gött sopm helst kan jag säga !





GOINGAR ♥

Nu ska jag blogga för er!

Förllåt för den jävligt dåliga uppdateringen igår och idag. Men vi har ju varit ute med båten på knippla, en ö utanför torslanda och sovit på vandrarhem med Eva, göran och jenny :)
Åkte hemifrån vid 10 igår på morgonen, va i hamnen vid 11, träffade dom andra också fikade vi lite och så. Efter det åkte vi ut med båten till ön då :) När vi kom dit ut så spöregna det, det gjorde det ju hela dagen -.- Vi gick ut på en promenix, bort till fotbollsplanen, det är rätt coolt för dom har ett fotbollslag där xp haha gulligt!
Stannade till vid en brygga och så där vi brukade vara när vi va mindre.. Så badade några där. Såg iskallt ut, så jag gjorde inte det ^^
Vi gick tillbaka och åt lunch, satt och pratade, och sen skulle vi gå ut och spela lite boule för dom hade en bouleplan precis brevid, men då regna det ännu mer -.- Så vi stanna inne istället xp
Vid halv 7 hade göran bokat ett bord på en jättefin resturang som bara låg på andran sidan hamnen, så vi gick dit och åt jättegod mat! Gick hem igen vid 10 halv 11 någon gång. När vi kom hem satt vi och spela lite kort och så. Myys (a)
Idag vaknade vi vid halv 9 ungefär. Gick upp och fixade till oss och städade rummet och så, sen gick vi ner till frukosten, efter frukosten gick jag o pappa ner och spela boule, och vet in vad? Jag vann över honom båda gånger ;D hahaha stoooolt! Kanske ska testa det, vi har ju faktiskt ett boulelag här i ödenäs, som är jädrigt bra! Så jag kanske ska testa..
Åkte hem till hamnen vid halv 12 tror jag i alla fall :) Så nu har vi precis hämtat viggo hos farmor och packat upp och så. Eftersom jag inte har tagit några bilder i helgen så kan jag visa hur roligt jag hade en dag när jag va borta vid stranden...

















Har några till, men orkar inte ladda upp dom.
Ni kan få se några bilder från några i klassen senare i eftermiddag kanske ;)

:)

Bloggpaus i helgen. Kommer tillbaka imorgonkväll!

I'm deeeead

Är helt slut just nu.. Sorry att jag inte bloggade tidigare, har varken haft tid eller lust :/ Sofie kom ju förut, så vi åt lite grillat och satte ute o pratade till typ 9, sen gick jag in o satte på tvn. Kom på att jag måste packa till helgen så då gjorde jag det xp då kom Sofie in o stängde dörren o satte sig i sängen ^^ haha så vi har suttit o snackat i typ 1 timme. :) Åker vid 10 imorgon, ska träffas 11 i hamnen, så det blir ingen sovmorgon för mig inte, som jag hade sett fram emot det hela veckan :( hoppas jag får sova på söndag ;oo Ahja, ska sluta tjöta nu, sov så gott alla mina kära läsare!

Buhuu :(

Kunde inte somna förut fastän jag är görtrött :/ sån är jag, kan aldrig somna på dagen om jag inte är sjuk då vill säga.. Tog mig en tur på moppen och nu sitter jag här på bryggan vid sjön! Typ det bästa stället som finns just nu ^^ det är bara så skönt och åka bort o inte tänka på någonting. Tycker inte ni det? Snart kommer Sofie hit, och sover över till imorgon då vi ska ut på en ö som heter knippla, ligger utanför torslanda :) ska dit med några i släkten, äta ute på resturang på lördagskvällen och ha det mysigt (a) sen sover vi på vandrarhem till söndagen. Hur nice som helst kommer det bli :))) Nu ska jag lyssna på lite musik och ha det gött! Hörs sen :)

ZzZzzZZzzZ....

Kom hem för tjugo minuter sedan typ, är dödstrött, så jag ligger i soffan och ska läsa lite, somnar jag så somnar jag xp men vi hörs sen!

Snabbis!

Godmorgon! Har liiite bråttom just nu,en jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg :) Klockan ringde alldeles för jävla tidigt :o men det är bara att hasa sig upp! Viggo har legat bravos mig på stolen medans jag åt frukost.. Haha söta hund (à) Slutar 3 idag, känns lite surt på en fredags :( menmen. Ha en bra dag, så hörs vi!

Träning

Nu drar jag till stenkullen för lite träning! Har för mig att tränaren sa att det skulle bli lite lugn träning idag eftersom det är träningsläger i skene i helgen, som jag inte ska med på :( ska ut på en ö i havet med några i släkten, men det kommer nog också bli nice, ut i äta på lördagskvällen, sova på vandrarhem :) Nej nu ska jag sluta babbla, är inte hemma förrän efter 10 ikväll, så det kanske inte kommer något mer inlägg, men kanske från sängen ikväll ;) haha men annars härs vi imorgonbitti!

Kul man kan ha då!



















Bara du kan vara såhär snygg signe..

Haha, dagen har vart ganska bra ändå! Klassen asså, för jävla härlig :D Kommer storböla när vi slutar nian :((((( usch, vill inte ens tänka på det. ^^
Träning 19.20 till 22.00 ikväll, lååång träning jag vet, men vad gör man inte för det man älskar? ;) haha, hörs sen!

Wehoo

Ska äta lunch nu, sen har vi bild, språk, sist matte . Har vikarie sista lektionen, samma lärare som vi hade på non :) men vi hörs sen!

Skolan nästaaaa

Godmorgon :) hoppas ki har sovit gött, det har jag gjort, fram tills klockan ringde alldeles för tidigt ;( Idag är det första dagen med vanliga lektioner i skolan, gött! Eller inte.. I tisdags o onsdags hade vi ju temadagar bara, men det va ändå skönt och börja så, så man inte får någon läxa första dagen! Slutar vid 15.20 idag tror jag, så jag är hemma vid halv 5, men vi hörs under dagen! CIAO

Ready for bed!

Ligger i sängen och kollar på parlamentet nu, det programmet är inte så bra längre :/ nu när dom fått en ny programledare, eller va tycker ni om det? Har varit inne i duschat i så, så nu är jag fräsch efter den svettiga promenaden vi hade idag.. (à) haha ;) Nej, nu ska jag nana, vi hörs imorgon!

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
(x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.

[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
25½
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!







Outfit!

Såhär har jag sett ut idag, rätt enkelt.
blus som jag fått av farmor med ett vanligt vitt linne under
stor go tröja från gina tricot
gråa byxor från cubus
och i håret har jag en inbakad fläta som mathilda gjorde på mig imorse :)

Gnaksa nice ändå ;) eller vad säger ni? ^^



På väg heeeeeem

Sitter i bussen nu påväg hem, då jäkla gött. Dagen idag har varit sådär faktiskt, har gått ganska mycket, uppför berg o sånt xp haha usch :( hja men ändå mysig på något sätt (à) har träffat lite nya personer o så från andra klasser :) men nu pallar jag inte böogga ört, är hemma hela kvällen ikväll , så vi hörs sen!

Godmorgon!

Godmorgon alla pigga och krya, själv är jag inte ett piss pigg o kry.. Usch för att man behöver gå upp såhär tidigt ;( Sitter i soffan och håller på att somna nu, det år fan farligt att gå o sätta sig här när man är trött ^^ haha så varför gör jag det då? -.- Idag blir det brobacka, och det regnar? Dom andra fick ju jättefint väder igår ju :/ jaja, we blame it on the nature.. Nu ska jag snart dra mig neråt mot bussen hade jag tänkt, men vi hörs la under dagen med något kortisinlägg!

Go träning

Det va en riktigt go träning idag, fys, passningar, spring, ah, allt som tillhör en hadbollsträning ;) Kom hem vid 8 o satte mig direkt framför tvn och kollade på fångarna på fortet, emma l rgildas bror va ju med! Anders fernette är ascool! :D Tycker jag.. Har varit inne och duschat och sp för en stund sen nu, ska gå o lägga mig i min sköna säng nu hade jag tänkt. Så jag säger godnatt till mina kära bloggläsare! Sov gott :)

Träning!

Drar mig mot stenkullen nu för träning, hörs ikväll!

Mathilduut!

Tjenare! Har haft en sjukt go dag med lilla thilda :D Väldigt längesen jag umgicks bara med henne en heldag..
Dagen idag har i alla fall vart ganska chill, kom till skolan vid 8, träffade mathilds och fixade skåp och sånt. Samling i aulan vid 9, sen var det hjärt o luncgräddning fram till 11. Haha, vi fick öva på värsta coola dockan xp Sen var det lunch, rast 1 timme, så då gick vi in till stan en snabbis och kolla runt lite :) Samling på fotbollsplan klockan 12, då blev vi indelade i 2 grupper, den ena gruppen fick gå in och måla och den andra fick stanna kvar ute och göra samarbetsövningar. Helt okej fakiskt ^^ Tog bussen vid 2 hem, då hade mamma bakat bröd så jag fick mig lite nybakt bröd! Mumma :D
Träning ikväll, är faktiskt ganska taggad! För det är bara träning med vårat lag idag, alltså a-flick, o jag har aldrig tränat med bara det laget förut, har alltid varit med damerna.. Så det ska bli nice!

Imorgon ska vi till brobacka, va vi ska göra det har jag ingen aning om. Det återstår att se!
Nu ska jag börja byta om lite smått, träningen börjar halv 6, och är slut 19.2+, så jag är väl hemma lite innan 8 tror jag, hörs då!



Love you.

Mot alingsås

Sitter i bilen påväg till skolan nu, är verkligen inte taggad för skola. Ville bara sova längre när klockan ringde imorse :( Idag blir det i alla fal hlr, hjärt o lungräddning på dockor :) vet inte riktigt när vi söutar, men jag hör av mig under dagen!

Änglarna!

Härligt härligt! IFK - Gefle 3-0, Gud va bra dom är :D Sorry att jag inte blogga förut, men när vi kom hem va klockan redan halv3, så vi fick börja med maten, också hade Therese köpt lösnaglar som hon ville ha hjälp med, så då fick jag va den snälla lillasystern som jag brukar vara och hjälpa henne (a) hehe.. Åkte mot göteborg vid halv 6, gick in och kollade i blåvittshopen lite, blir jäkla sugen på att köpa en blåvittröja, dom hade sommar erbjudande nu, så dom hade gått ner från 600 till 400, då är det ju värt att passa på! Eller ? Imorgon är det temadag, klassen har blivit indelade i 4 grupper, och självklart kom jag inte i samma grupp som signe o emma, så dom ska till brobacka o ha typ samarbetsövningar, fast jag kom i alla fall i samma grupp som Mathilda! alla klasserni nian blev indelade i 4 grupper, svårt o förklara med aja.. Ska träffa henne vid 8 imorgonbitti för att fixa skåpen och det :) så vi ska va på skolan och ha hjärt o lungräddning, kommer nog bli chill. Men nu ska jag sova, är helt utmattad, så vi hörs imorgon!

Nice dag!

Är hemma hos Therese nu efter första skoldagen. Den va rätt chili ändå, började med att vi fick lite papper och så, sen fick vi glass också (a) Gick in till stan och fikade med emma, signe o Mathilda på the coffee house! Mysigt. Sen gick vi lite på stan, fick köpt ett nytt skal till iphonen också, ett rosa kasettband, asgulligt! Ikväll blir det Göteborg med pappa o Therese för att kolla på IFK - Gefle! Så vi hörs väl när jag kommer hem sen, bet inte riktigt när jag är hemma, om någonimme eller något :) Puss

At school!

Sitter i skolan nu med ödenäsarna ;) aha roligt gäng vi är.. Vaknade tjugo minuter försent imorse också, fick typ panik :s Men vi Hörs senare!

Nattinuffsan..

Säger godnatt till mina kära läsare nu. Tänkte jag går och lägger mig i tid ikväll så jag kan komma upp vid 6 imorgon! Håller alla tummar för att jag inte försover mig ^^ haha det hade ju inte sett så bra ut första skoldagen.. Men vi hörs imorgonbitti!

Ny design och header som ni ser!

Och om ni inte ser den, tryck på f5.
Det är min kära vän Emma som har gjort den här till mig, eller hon brukar göra allt i bloggen till mig ;) haha designen och headern syftar jag på då alltså ^^ Jaa, såg att hon hade skrivit ett inlägg här nedanför redan, så ni kan ju kika in på hennes blogg, sjukt bra är den! Och hon är grym på att fota :D

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch inför skolan imorgon. Tvätta håret och raka benen, ;) haha tänkte ni ville veta.. xp Vi hörs senare under kvällen!

Hallå där!

Emelies designer som skriver! :) Nu har hon en ny design på plats, om ni inte ser den så tryck F5 :D
You can find med here...!

Stay with me honey, stay with me.

Hjäälp, vart tog sommarlovet vägen?! Det har ju gått i racerfart ju :( Japp, imorgon börjar skolan igen, ska bli ganska kul faktiskt, träffa alla goa i klassen igen, har saknat våran klass ganska rejält ;/ börjar i alla fall 8 och slutar runt halv 11. Sen ska jag gå på stan med mina gosisar, ta våran fika som har blivit en tradition efter varje långlov ;) haha myys (a) Hade tänkt att gå ut och fota lite kanske, pappa skaffade ju typ en stystemkamera i fredags, eller inte riktigt en system, den kallas typ för kodiak. Men den tar sjukt fina kort! Eller om jag ska ta min egna kanske xp fast den är inte lika bra ;( ahja, ilandsproblem!

Maroon 5 - moves like jagger = GRYM!

Våra bakverk!





Båda bilderna är tagna med iphonen, så det är väldigt dålig kvalitè. Men jag tror att alla ser hur gott det ser ut eller ? ;)

Anywhere you are, i am near.

Godmorgon på er! Har precis ätit lite god frukost med mammsen o pappsen nu :) haha typ första gången på jättelänge som vi äter frukost tillsammans ;s jag brukar ju alltid gå upp låångt efter dom xp hehe! Idag blir det bakdag med mamma! Mysigt eller hur? :)) ska baks lite bullar och någon annan kaka som morfar ville ha en kvadratmeter av.. Jag bakade den för inte så länge sedan så Mamma tog med sig några bitar till morfar, och han tyckte den va så god så han ville ha mer ^^ och vad gör man inte för sin morfar liksom? ;) Men vi hörs senare! Jag lovar ;D

(à)

Sorry för den usla uppdateringen idag.. Men det är så att internet har varit skitsegt så jag har inte orkat vänta på att sidan ska komma upp ^^ men imorgon så lovar jag att det blir bättre! Ligger just nu i en säng med nybytta lakan och gosar ner mig själv i dom.. Haha det är nog något som jag älskar mest, att lägga sig i en säng med nya lakan, tycker inte ni också om det? :D det är ju stört härligt! Imorgon ska jag o mamma baka hela dagen ;) haha mysigt slut på sommarlovet! Inte sant? ;) Sov sött allihopa :)

Vad händer?

Det är sol ute ?! Helt sjukt ju, fast jävligt skönt ;)
Har städat och möblerat om mitt rum nu på morgonen! Därför jag inte bloggat. Man det blev asbra faktiskt! Fått in en stereo också, så jag kan lyssna lite mer på musik eftersom jag inte har någon bärbar dator. GRYMT!
Nu blir det antagligen ut och klippa lite gräs också, duktig tjej som gör vad mammis och pappis säger att jag ska göra ;) haha!

Måste pusha på pappa att han ska boka biljetter till IFK - Gefle till måndag också, han sa att han skulle göra det i veckan, tror ni han har gjort det? Nope ^^ haha sån är min pappa (y)
Men vi hörs sen!

Happy girl here !

Matchen gick myclet bättre än väntat :D fick stå ganska mycket ändå, vi va 2 målvakter idag, så det gick faktiskt bra! Vi vann dock inte men det är ju skit samma. Det va ju bara en träningsmatch ;) Sitter o kollar på världens roligare program! Nile city, med Robert Gustafsson, bland annat. Ska väl sova snart, så vi hörs imorgon!

Glömde...

Att berätta för er att damlagets tränare frågade mig om jag ville va med dom och spela en träningsmatch ikväll, o det ville jag så nu är vi påväg dit ;) wish me luck...

New in!





Svarta chinos med brunt skärp - 199 kronor på cubus



Gina Tricot Kofta - 199 kronor, halsduk - 99 kronor.



Stadium handbollsskor - 999 kronor. Det ser ut som dom är blåa men dom är faktiskt lila ;p



Har tagit alla bilder med iphonen, så det är inte så bra kvalitè som ni ser.. Men det får bli så idag ;)

Mot Borås!

Sitter i bilen med mammisen och är snart i Borås, ska kolla lite på handbollsskor och stövlar innan vi åker vidare till doktorn -.- vet inte riktigt när vi är hemma. Vi får se! Hörs senare babes ;)

Wihoooo !

Träningen gick superbra :D Och roligt var det också!
Nu är jag nyduschad och nyäten, så nu ska jag krypa till kojjs och greja lite med min bästavän, alltså iphonen (a)
Imorgon blir det borås med mammisen, ska till doktorn och kolla diabetesen. Och knalleland och kolla lite handbollskor och stövler, och kanske lite nya kläder till skolan :) Hihi, mysigt värre!
Men jag hinner nog komma in på datorn innan vi åker imorgon, så får ni ett snabbt inlägg! Kanske dagens outfit om jag hinner också (y)

Godnatt på er mina bebisar.

JuppJupp

Drar till träningen nu, är väl hemma efter 10 någon gång, bloggar mer då. Hörs!

hehe oups.. (a)

Sorry att jag inte har bloggat förrän nu, men jag vaknade utav mig själv halv 10 :D hahaha duktigt emelie! Gick upp o fixade frukost, fastnade framför en film som gick på tv, the looking for santa paws eller något, haha sjukt gullig film (a)
Sen gick jag upp och staplade fördigt all ved, sen ringde pappa och då berättade jag att allt ved va staplad, så jag ska få lite cash för det ;)
Är ju ensam hemma idag vilket är ganska tråkigt, fast ändå skönt! Då kan man göra lite som man vill liksom ^^
Men nu har jag fixat lite lunch och ska sätta på björnbröder (Y) Hörs sen!

Ååh :(((

Barcelona - real Madrid började ni klockan 11 istället för klockan kan 10, så jag sitter här själv framför tvn.. Synd att jag inte har den kanalen inne i mitt rum. Försökte hitta något på iphonen förut, så man kunde titta där kanse? Men nä, jag hitta inget.. Vet någon av er något kanske? Vore faktiskt tacksam för svar :) Eller, returen går förhoppningsvis imorgon, så jag kanke kan kolla på den då? Haha ilandsproblem eller hur? ;) Men vi hörs imorgon!!

Förlåt förlåt förlåt!

Det kom upp lite saker, vi gick ut o plockade svamp o va ute ett bra tag, va helt slut när vi kom hem så jag gick in och duschade, SEB spelade jag i Therese lite wii, i den lite twister xp haha så jäkla roligt är det spelet! ;) Nu har vi laddat ner allsång på Skansen o sitter och kollat på det ;) och klockan 10 börjar Barcelona - real Madrid! Nice :D Vet inte om jag bloggar mer ikväll, annars hörs vi imorgon sol vanligt :)

Big bear diary

Sitter i kollar på big bear diary nu, ascoolt, massa söta björnar o isbjörnar! Viggo tycker nog också det är lite intressant för han tittar också xp söt är han :)) Idag blir det en riktig slappdag. Therese kommer nog snart, :) blev riktigt sugen på att kolla på björnbröder nu..! Den är ju så himla bra och sorglig :( Men vi hörs senare under dagen :)

Goooingar!

Nyduschad och goo sitter jag här framför min bästa vän med en skål flingor och njuter av livet :D
Träningen var hur go som helst, fast det gick inte så bra för mig idag :( Men skit samma! Jag älskar handboll och tänker aldrig lägga av! Vet inte vad jag ska skriva mer.. Therese kommer hit imorgon, känns som det va längesedan jag träffade henne, haha men så känns det varje gång hon ska komma hit xp
Nej nu ska jag fortsätta äta mina flingor och njuta av liiiivet (y)

Sussa gött!

!

Nu blir det träning!

Inspiration



Missing you so much it`s crazy.

Godmorgon !
Haha, pappa sa att han skulle ringa mig vid halv 10 för att väcka mig, måste ju vända tillbaka på dygnet nu när skolan börjar om knappt en vecka -.- Men vem behöver en pappa som inte ringer, när man har en hund som står och skäller i vardagsrummet för ingenting? hahaha tack viggo, tack ;)
Har i alla fall varit uppe och staplat lite mer ved, men jag har så jäkla ont i axeln, så jag kunde inte fortsätta. Men har i alla fall varit däruppe en timme nu, fortsätter la imorgon!

The Bounty Hunter !

Hehe, blev inte riktigt färdig, det va hur mycket ved som helst -.- Men jag fortsätter imorgon! Och förhoppningsvis blir jag färdig då ;)
Nu är jag nyduschad och har väldigt leeeena ben. Ska ta o fixa något att äta till lunch nu, är ganska hungrig faktiskt ^^ Brukar inte va det mitt på dagen :s Men först ska jag kolla lite bloggar också. Sen har jag laddat ner en film också, The bounty hunter, vet ni om den är bra? Hoppas det i alla fall!

On my way out!

Nu går jag ut och staplar lite ved som pappa ville att jag skulle göra idag! Tar med mig Viggo så han får kommit ut lite också ;)
Bloggar mer sen, har rätt mycket att göra idag, så jag måste börja nu :) Hörs sen!


Sweet dreams.

Nu säger jag godnatt till er på bloggen, så hörs vi imorgon.

Inspiration


Har ni sett något sötare ?

Björn Bröder ♥

Hejsan!
Kom hem vid halv 4 typ, fixade en tallrik med massa frukt, o gud va gott det va! Tittade lite på tv, och nu sitter jag här o slappar ;) Försöker få ihop en dag som hela familjen ska åka till liseberg också, men det går inte så bra :/ Ahja, det löser sig.

Ikväll blir det fotbollskväll med pappsen! Malmö - Milan nu klockan 6, och real madrid - barcelona halv 10! Gött :D Haha mamma jobbar kväll så det är ingen som säger emot ;)


Nanade länge today..

Vaknade lite efter 12 idag ;) haha men vi kollade på 4 filmer igårkväll i alla fall, började med My sisters keeper, den va asbra fast väldigt sorglig. Sen va det en skräck som hette prom night, skitläskig! Sen va det red riding hood, det va en av dom bästa filmerna jag någonsin sett! Och sen blev det en komedi, ramona and beezus för att vi skulle kunna somna efter skräcken ;) Sen låg vi och snackade i typ 1 timme. Myys (a) Nu vet jag inte vad vi ska göra.. Men vi får se! Hörs sen när jag har kommit hem!

Filmtajm!

Nu ska vi ha film maraton!

Girl`s night with the girls!

Helluu :)
vaknade vid 10 av att viggo sitter nedanför min säng och vill upp -.- Den stackars har en ledsjukdom som gör att han inte kan hoppa upp i sängen ibland.. Då fick jag hjälpa honom, men sen lägger han sig på kudden, då är han inte lika gosig längre.. ;/

Nu har jag i alla fall duschat och så, ska bara sminka mig och platta håret sen är jag färdig :) Åker med mamma in till alingsås lite efter 1 så ska jag möta emma, signe o thilda där! Vi ska gå och köpa lite godis och dricka och sånt, sen tar vi tåget hem till emma o thilda för att ha tjejkväll! Känner på mig att denna helgen klommer bli G R Y M !
Vet inte riktigt när jag kommer hem imorgon, men det kommer väl något inlägg ikväll skulle jag tro. Så vi hörs när vi hörs! Ha det bra :D

respeeeekt

Sitter här i min ensamhet och är ski kissnödig :o funderar starkt på att gå o kissa! Ååh, det va sköönt....
haha är bara liiiite flum nu, men ni får stå ut. Säger godnatt till bloggen nu, hörs imorgon!


Jaa, såhär kan det ju gå om man har lite tråkigt..









Beeaach :))))))

Sitter här borta på stranden o chillar just nu! Väntar på solen som har gått i moln ;( men det va ganska litet så den kommer nog snart :D Ikväll blir det räkor, kräftor o krabbklor med mammsen o pappsen :) har aldrig ätit krabbklo eller kräftor förut så det blir något nytt! Hoppas på det bästa ;) men nu kom solen så nu ska jag sooooola ;d hörs sen!

Sooooool!

Sorry att jag bloggar såhör sent.. Men mamma drog upp mig vid 9 o sa att vi skulle in till stan i handla o kolla på nya handbollsskor till mig! Så vi åkte in vid 10, gick lite på stan och kollade lite på skor, men det fanns typ inga hAndbollsskor.. Så jag bestämde mig för att vänta :) sen gick vi runt o kolla lite till, gick o tog en fika, o småpratade lite :) åkte o handlade mat o nu är vi hemma igen! Ligger o solar nu, men solen gick i moln så det är lite kallt ^^ funderar på att gå in igen faktiskt.. Just det! Imorgon ska vi ( emma, thilda, signe o jag ) antagligen ha tjejkväll hemma hos emma o thilda :D skitnice kommer det bli! Nu har jag inget mer att skriva så vi hörs lite senare ;)

Go man känner sig !?

Känner mig asgo i hela kroppen just nu :) Träningen gick hyffsat, fast det gick mycket bättre för mig i tisdags med att stå i mål och det där.. Kändes som jag inte tog någonting idag typ :/ Ahja, man får la ha såna träningar också!
Dagarna med signe har vart asmysiga :) Degat, kollat tv, spelat spel, snackat mycket, skrattat, ah o allt som hör till :) Tack för dagarna älskling (a)

Nu har jag verkligen ingen ork kvar att skriva, så vi hörs imorgon istället :)





Goodmorning :)

Har precis ätit frukost och så, idag vet jag inte vad vi ska göra. Men vi hittar la på något! Det blir inte så mycket bloggning idag, men jag kommer tillbaka som vanligt imorgon igen!

Just chillin with ma babeee

Sitter här i soffan o chillar som fan med att kolla på Grease ;) Blir nog ingen mer bloggning idag, kanske något ikväll kanske! Men vi får se :)

Danny - Tonight - L Y S S N A!

Hallåå :)
Vaknade tidigt för en gång skull, gick upp vid 8 o gjorde frukost, och la mig i soffan, somnade ;) När jag vaknade hade mamma åkt till morfar, och viggo låg o sov nere vid fötterna.. Han får inte va i soffan xp
Nu har jag i alla fall varit borta hos farmor o farfar o lämnat viggo, eftersom jag ska till signe om en stund! Vet inte vad vi ska hitta på idag, vi ska träffa oliver och göra något kul kanske ;p
Kommer i alla fall hem vid halv 11 imorgonkväll, för vi ska ju träna och träningen är slut 10, men det kommer väl något inlägg från iphonen då och då kanske :)
Snart ska jag göra lite lunch och sen packa ner dom sista grejerna. Vi hörs sen!


Sporten!

Träningen var riktigt go, men lite jobbig :) fick stå i mål riktigt mycket så det va kul! :D Nu ligger jag helt död i soffan o kollar sporten, haha hej träningsvärk ? ;) Imorgon tar jag halv 11 bussen ner till norsesund för att träffa signe och oliver! Kommer bli fett nice :) Orkar inte skriva mer nu, så jag säger godnatt så hörs vi imorgon! :)

Träääning!

Snart sticker jag till förbo för att träna :) inte alls taggad, men kommer säkert bli ;) hörs sen!

Svar på tal.

Just det! Fick en fråga om vad jag vill uppnå med bloggen och hur många unika läsare jag har varje dag, av den här bloggen : http://bymadelen.blogg.se/ 

Svar : Jag vet inte riktigt om jag vill uppnå något speciellt. Jag tycker det är kul att skriva och att många läser och tycker om det jag skriver. Visst, det hade varit kul att få bloggen känd, men det är ingenting jag vill "uppnå" direkt :) Jag tycker bara om att berätta om vad jag gör på dagarna och om min hobby som är handboll!
Jag har ungefär runt 30 unika läsare varje dag, och det räcker för mig! :)
Hoppas du fick svar på din fråga!

Min plattång är bääst :D

Helluu :)
Ikväll är det träning så jag sitter o taggar för den nu! Och äntligen ska jag få träffa signe igen :DD Vi har en hel del att snacka om kan man lugnt säga.. Har ju inte träffat henne på hela sommaren ?! :O Det är fan inte okej :/
 
Var ute och gick med viggo en stund förut, såg världens äckligaste orm, seriöst, jag får panik när jag ser ormar :( Hatar dom. Borde seriöst utrotas ^^ Eller, vad tycker ni? ;)
Nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla lite bloggar och så kanske. Men vi hörs sen!
Dålig kvalitè, bilden är tagen med iphonen så..

Aloha :)

Sorry att det inte kom något mer inlägg igår kväll, men jag ku de inte komma in på bloggen från iphonen :s så jag sket i det.. Ligger i alla fall i sängen med Viggo o myser nu :) han är så gosig för varje morgon krafsar han alltid på dörren och kommer upp vid huvet o lägger sig ;) hur sött är inte det?! Men nu ska jag nog fixa lite frukost ;) hörs sen!

Lotta På Liseberg!

Sitter och kollar på Lotta på Liseberg nu :) det är ju bara bra artister där idag, Tomas Ledin, september och Eric saade! Jag tycker i alla fall dom är bra :D va tycker ni? :) Kakan som jag bakade förut ni vet? Den blev i alla fall jättegod! Såg precis den där reklamen med Maria montazami, har ni sett den? Hahaha hon är ju så jäkla blond! Men ändå så himla skön ^^ haha älskar henne! Men vi hörs lite senare :)

Just like that.

Fick en fråga ifrån om varför jag började blogga ifrån http://dajeroma.blogg.se/ den här bloggen :)

Ärligt talat vet jag inte.. Började med det för 3 årsedan kanske? Och har hållt på att lägga av och börja nästan hela tiden. Men nu har jag hållit igång bloggen sen i juni 2010. Fast sen dess har jag ju tagit lite bloggpauser ibland! 
Men jag började väl blogga för att ha någonstans att skriva av mig typ. Jag bryr mig inte så mycket om det inte är så många läsare för allt jag vill är att skriva allt som händer och om min vardag och så typ :) Men självklart är det jättekul att ha många läsare som kommenterar och allt!
Hoppas du fick svar på din fråga :)

Joggingrundan gick bra, mamma tog andra hållet så möttes vi efter ett tag. Men jag var hemma långt innan henne ;) Haha!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, sitta här vid datorn lite hade jag tänkt, kanske ladda ner några roliga spel till ihponen kanske? Är det någon som har något tips? :D

Bak!

Håller på att baka nu! Tar tag i kommentarerna om en stund :)

J O G G I N G T I M E !



Hörs senare!

Buenos diazzzzzzz

Har sovit riktigt jävla gött inatt! Min egen alldeles för sköna säng :D den som va på hotellet va stenhård :/ Japp, nu ska jag upp o fixa frukost, är sjukt sugen på det nu! ;) ska kolla kommentarerna lite senare idag hade jag tänkt :)

trodde verkligen jag hade glömt dig, tills du dök upp igen. Att du alltid måste göra så :(

Frågor o svar kommer upp imorgonkväll hade jag tänkt! Så ni får lägga på ett kål imorgon ;) Just nu ligger jag i sängen o kollar film, wedding crashers. Sådär bra film, men det va den som satt i dvd spelaren o jag orkade inte hämta en ny (à) hehe, latis? Ja :))))) Ni får sova så gott mina söta bloggläsare and friends, så hörs vi tomorrow!

Frågestund!

Tänkte faktiskt ha en frågestund här på bloggen :)en då får ni bannenmig fråga saker också för annars blir det ju jävligt pinsamt för mig.. Jag svarar på allt, men inte om det blir FÖR personligt! SÅ FRÅGA PÅ! :D

Nu ska jag berätta om min helg!

Började med att vi åkte härifrån lite innan 11 igår, in till alimgsås o hämta kalle o sofie :) Åkte vidare upp mot dalsland o va uppe vid hotellet lite efter 1 tror jag. Chackade in o satte oss vid en liten sjö o åt lunch. Mysigt!
Efter det gick vi upp på våra rum (som va pyttesmå) och började göra iordning oss inför bröllopet :) Blev klara ganska snabbt och vid 3 åkte vi till en liten litem sommarkyrka där vigseln skulle vara! Efter en stund kom dom in med Vilma o Gustav framför sig. Jättefint var det!
Efter det åkte vi till en lokal inte så långt därifrån, där vi skulle vara hela kvällen! Gick runt o "minglade" lite. h
Haha ;) Och sen skulle varje person bli fotograferade med någån nära eller ensam. Så jag, pappa, mamma o morfar blev fotograferade tillsammans :) Efter en stund gick vi in o satte oss o fick våra förrätter som var lite skinka, ost, o jag tror det va creme fraiche inrullade i tunnbröd, med sallad o tomater, gött! Emellan maträtterna var det lite tal, o lite underhållning, o så :) Sen hade vi fått namnplaceringar då som ni ska få se bilder på sen ;) haha görgulligt! Brevid tallriken fanns också en meny för maten, och även en liten förklaring för varje person. Så bruden o brudgummen var först, och där stog det lite om dom, "nygift, kär" och något mer.. kommer inte ihåg, o det hade dom skrivit om varje gäst, alltså deras personlighet typ, om ni fattar.. 
Vamrätten kom in och det va fläskytterfilè? tror jag.. Med potatis och lite smått o gott! Lite mera tal och underhållning, efterrätten var kladdkaka o hallonmousse. Bröt borden o sen blev det dans, o lite bröllopstårta :) Lite senare var det vals och ännu senare var det nattamat.. Hahha ;) Vid 3 kom bussen och körde oss tillbaka till hotellet där det va efterfest hos Tanja o Naders i deras svit ^^ Hahaha, dom hade nämligen fått sviten eftersom det va fullt på alla andra rum xp Den va görstor, o dom va bara 2.. =) Hehe.. Japp, så där va vi en stund o sen gick vi tillbaka till våra rum o sov. 

Vaknade upp vid 10 imorse, eller vaknade o vajknade, blev väckt.. Fukosten var ju mellan 9 o 11. Så vi gick ner o åt frukost och lite så. Åkte hem lite ínnan 12 tror jag. Hömtade viggo o nu är vi hemma :) 

Bordsplaceringen då ;)





Vissa hade fått en gris också, o vissa (som jag då ) hade fårr en traktor ! 

Ready :)))

Nu är Jag nyduschad o klar! Ska bara lägga ner bikini :) ja, vi åker om en stund, inte riktigt ännu. Men vi hörs under dagen!

Hehe

Orkar inte ladda upp bild på plattången just nu, har inte ens tagit en bild.. xp o nu kollar jag på film också. Så ni får se den när vi kommer hem öå söndag :) Imorgon åker vi nämligen till dalsland på bröllop o sover på hotell till söndag! Så det blir inte så bra bloggning i helgen.. Men eftersom iphonen är med så dyker det upp lite ibland :) så håll utkik! Vi åker vid halv 11 imorgon på morgonen. Och är uppe lite innan 2 tror jag :) men vi hörs väl under dagen imorgon! Ha en bra kväll : D

Wihooo

Pallar inte blogga nu, gör det från datorn sen istället. Då ska ni få se plattången jag fick köpt idag!

Alingsås todaaay

Mamma väckte mig lite efter 10 o sa att hon o Therese skulle in till Alingsås o fråga om jag ville hänga med. Självklart ville jag det! ;) Så nu sitter vi i bilen påväg in :) ska försöka hitta en ny plattång för min blir inte varm :/ fast den är rätt gammal så xp o sen ett par svarta tights, för jag rev sönder mina häromdan.. hehe! Men v hörs senare!

Mums!

Pajen va sjukt god med glass till! Just nu har vi precis satt på ett jävligt äckligt program, kineser som dödar alla delfiner som dom kommer åt, o drt är ingen film jeööer utan en dokumentär. Så allting är ju sant :o dom förde typ in delfinerna i en vik o högg dom med något spjut. Så jäkla äckligt! Det är ju fan djurplågeri! o den viken hade tydligen varit hemlig tills nu :s usch! Det här blir det sista inlägget för idag, så ni får sova så gott så hörs vi imorgon! :)

Underbart blåvitt!

Blåvitt -AIK 3-1. Fyfan va gött!!!!! Går inte att inte älska Tobias Hysén!! Haha fotbollsfreak? Ja..... ;s hehe! Nu ska vi äta hallonpaj o kolla på Ernst! Myyyys (y) hörs senare! :)

Nybadad!

Har precis vart borta o badat med therese o pappa! Gud va gött det va att svalka av sig efter promenaden förut :) Nu ska vi göra mat, va det blir för något har jag ingen aning om men det blir säkert gött :D något som Therese hade kommit på tydligen ^^ Hon sover här inatt så om det blir fint väder åker vi antagligen ut med båten imorgon! Så jäkla gött. Hoppas ni har haft en bra dag i solen, vi hörs senare!

Bruumbruum

Snart drar jag mig iväg in till Alingsås för att ta en promenad i solen runt gerdsken med Sofie! :) Hoppas vädret håller i sig nu! Och inte gör så som alla andra dagar, sol på förmiddagen, regn o åska på eftermiddagen -.- vi vill ju ha sol!? Ha en bra dag i solen så hörs vi i eftermiddag :D

Godmorgon alla underbara läsare!

Nu var jag fått ny energi att blogga bara för att ni kommenterade så jäkla bra! Fortsätt med det :D Snart ska jag gå upp från min sköna säng o fixa lite frukost hade jag tänkt. Har inte så bra fantasi när det gäller frukost så det blir alltid samma sak.. Flingor o macka, vad brukar ni göra till frukost? :) Hörs senare!

Weeehoooo

Statistiken bara ökar o kommentarer strömmar in! Hur bra som helst :D fortsätt med det mina goa läsare!!! ;D Nu säger jag godnatt till bloggen och alla läsare :) men fortsätt kommentera!

Tinas sommarkök!

Sitter o tittar på Tinas sommarkök :) så jäkla bra är det! Dock första fången jag kollar på det men vafan? Haha ;) Imorgon tar jag moppen in till Alingsås till Sofie vid 12 typ, för vi ska gå runt gerdsken igen! Trevligt trevligt :) Ja va ska jag skriva mer? Just det, sorry för det där inlägget för en stund sedan, hade sån otrolig mensvärk o jag hade inte skrivit på länge, så jag kände mig tvungen att skriva ett inlägg.. Så förlåt för det! Men nu ska jag bara mysa o ta det lugnt, så ni får ha en mysig kväll så hörs vi imorgon! :)

Jag = galen just nu

Blir sur på allt o alla just nu, så jag ska bara hålla mig undan, från bloggen också. Hörs ikväll.

förlåt att jag inte blogga igår..

Men mamma va lite sen så vi kom inte hem förrän halv 11 på kvällen, så jag va lite trött efter att ha gått upp 7 så jag sket i det ;)
Men dagen igår va riktigt mysig! Började ju med att klippa o slinga håret, det blev asnice! Ni ska få se en bild :) Sen körde mamma upp mig till therese, men honlåg o sov eftersom hon hade jobbat natt. Så jag satte mig o solade, det va ju görvarmt :o Gick ut med viggo en sväng o sen vaknade therese så vi gjorde pannkakor, mumsigt :) Satt o småpratade lite o sen kom sofie o hämtade upp mig, åkte hem till henne o lagade lite mat, efter maten gick vi runt gerdsken. :)) Så såg min dag ut igår ungefär.

Idag är jag ensam hemma vilket är rätt gött faktiskt ;d Har precis varit ute med viggo o så, o nu vet jag inte vad jag ska göra, gå ut o lägga mig i solen kanske? Jaa, det får nog bli så, så jag blir lite brunare till bröllopet! :D Det va en smart idè emelie!

Såhär blev håret! Osminkat o nyvaken, men skit it :)


Nyklippt i grann tralalalala!

Kan inte ladda upp någon bild på bloggen hur det blev just nu, vet inte hur man laddar upp bilder från telefonen.. Så det får bli ikväll när jag kommer hem istället! Sitter utanför tjereses lägenhet o har precis fikat lite med mig själv ;) haha svettas som en gris typ :o känns som det är typ 30 grader?!? Vet ni? :) Therese ligger ju o sover för hon jobbade inatt, så jag ska göra lite pannkakor sen till oss när hon vaknar ! Gullig lillasyster jag är eller hur? :D haha ;) Men vi hörs ikväll :)

Trötter här

Godmorgon! Kände för en bloggfri dag igår så det fick det bli :) Nu är vi påväg in till Alingsås för jag ska klippa o slinga håret, hur det blev får ni se sen! Efter det ska jag gå med Viggo upp till Therese så ska jag va där till Sofie slutar sen drar vi hem till henne i äter sen går vi en promenad runt gerdaken :) kommer blir trevligt ! Ska à tag igen göra det imorgon också! Japp, men vi hörs senare!

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0