Hey sunny day :D

Ååh jag älskar vädret! Kan man göra något annat förresten? ^^
Kom hem vid halv fem, sen dess har jag ätit en glass, och legat ute i solen och läst. Men det visade sig att vinden var lite kall när man låg still, så jag gick in igen ;) Ska nog gå ut och fråga va pappa gör så kanske jag kan hjälpa honom =)
Dagen har i alla fall vart ganska nice, började med matte som var allmänt chill, sen var det no och kondomkastning som gällde! haha fan va kul det va :D Ah, ni som inte fattar var det ju då vatten i kondomerna ;) haha så skulle vi kasta dom till varandra och det gick ju verkligen bra.. eller jo, första pmgången gick bra, och andra gick hyffsat, men när vi skulle kasta tredje, jo vad händer? Jag får hela kondomen med vatten på mig ?! hehehe, så jag fick stå i solen resten av dagen xp sen var det eget arbete, där vi bara rensade ut skåpen och gjorde dom fina :) på håltimmen gick vi till smörgåsspecialisten och köpte mat, satte oss vid ån och åt :) mysigt (a) sen var det bara b8ild och svenska. hade ju ett litet test på svenskan idag. Poesi, men det gick ganska bra faktiskt! Först skulle man bara förklara vad några ord betydde, sen skulle man analysera en dikt, superenkelt! :D




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelievictoriia

I min blogg får ni läsa om vad jag gör på min fritid, vardag och lite smått och gott som kläder, jobb, mat och annat. Hoppas ni stannar!

RSS 2.0